سلام دویتان.سرویس مخابرات و مودم دی لینک 2730 گرفتم. ولی نمیتونم کانکت شم در حالتpppoe چراغ اینترنت قرمز و در حالت بریج خطای 651 میده,کمک کنید لطفا
سلام دویتان.سرویس مخابرات و مودم دی لینک 2730 گرفتم. ولی نمیتونم کانکت شم در حالتpppoe چراغ اینترنت قرمز و در حالت بریج خطای 651 میده,کمک کنید لطفا
اگر مودم قیمت پایین میخواید برند netis خوبه
قیمتاش با مدلهای معروف زیاد فرق نداره؟!چون من همین سوال رو راجع به کارت گرافیک شاتل تک geforce 550ti از قسمت گرافیک سوال کردم دوستان گفتند این نوع کارت گرافیک فیک وتقلبی هست چون نه مشخصاتش مربوط به geforce 550ti هست نه اینکه این شرکت سایت رسمی نداره!نظر شما در این باره چیه؟!!!
باسلام برهمگی.اکثرقطع هایی که بیرون میفروشند چینی هستن.ازجای معتبری خرید کنید/
در دیاری که دران نیست کسی یار کسی یارب ای کاش نیفتد به کسی کار کسی
قیمت چند مدلشو بگو تا مقایسه کنیم ! اینکه مشخصات غلط و دروغین داده باشن یه بحث دیگه-ست اما نمیفهمم منظور از فیک و تقلبی چیهچون بهرحال از یک چیپستی استفاده شده در ساختش دیگه !
سلام دوستان
مودم من d-link 2730u هست و مودم برادرم d-link 2770l
اینترنت من مخابراته و اینترنت برادرم پارس آنلاینه
همسایه هستیم
الان چند وقته که چراغ اینترنت مودم برادرم روشن نمیشه ، آپدیتش هم کردم فایده نداشت فقط چراغ لینکش روشن میشه
مودم هامونو با هم عوض کردیم مشکل حل شد
علیت اینکه 2770 با پارس آنلاین مشکل پیدا کرد چیه؟
واسه کسی همچین موردی پیش اومده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟ برند خوبی به نظر میرسه ! قیمت چندتا از مدلهاشو میشه بگین
شاید این کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بتونه بهت کمک کنه
اره برند بدی نیست و لینک گیری خوبی داره
دو مدلشو من دیدم و باهاش کار کردم
یک مدل کابلی داره که بسیار کوچک هست
و یک مدل وای فای داره dl4311 قیمتش از حدود 68 تا 85 90 توی بازار گیر میاد
سلام یک مشکل دوستم داره یک مودم تی پی لینک 8968 خرید و تازه اینترنت رو راه اندازی کرده الان 2روزه و مودم اکبند بود تو شهرستان مشکل اینجاست که مودم بعد از کانفینگ کار میکنه اما بعد از 1 دقیقه که میخواهیم وارد مودم بشیم دیگه ای پی 192.168.1.1 از کار میفته و یکجورایی هنگ میکنه
کلید فیزیکی پشت مودم هم از کار میفته و دیگه خاموش هم نمیکنه
ضمنا ایپی مودم هم عوض کردیم درست نشد
اما اینترنت داره تا خاموش روشن نکنیم وارد مودم نمیتونیم بشیم
ایا مودم مشکل داره ضمنا فایروال مودم چه خاموش باشه چه روشن بازم مشکل هست
منظور ازقیمت قیمت کارت گرفیک هست یا مودم؟چه قیمت کارت گرافیک و چه قیمت مودمش نسبت به برندهای دیگه پایینتره؟مثلا کارت گرفیک مرجع انویدیا 550ti فرکانس هسته اون 900 هست در صورتی که فرکانس هسته شاتل تک 550ti 800 هرتزهست یا رابط نمونه مرجع 192 بیت هست ولی مدل شاتل تک 128بیت هست!به خاطر همین دوستان میگن این شرکت چیپهاش هم فیک و تقلبی هست!نظر شما چیه؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)