تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1689 از 2376 اولاول ... 68911891589163916791685168616871688168916901691169216931699173917892189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,881 به 16,890 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

پروفشنال AntAreS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

با مخالفت قلعه‌نویی؛
    "شكوری" به امارات نمی‌رود

خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
    سرویس: ورزشی - فوتبال
    با مخالفت امیر قلعه‌نویی رفتن هادی شكوری به تیم الشارجه امارات منتفی شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، باشگاه استقلال با واگذاری مدافع خود به تیم الشارجه امارات مخالفت كرد.

این باشگاه اماراتی پیش از این با ارایه‌ی پیشنهادی 400 هزار دلاری خواستار به خدمت گرفتن هادی شكوری شده بود.

اماراتی‌ها این بازیكن را برای مدت چهار ماه و به صورت قرضی در نظر داشتند تا بتوانند حضوری قدرتمندانه در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا داشته باشند. اما، امیر قلعه‌نویی سرمربی آبی‌های تهران اعلام كرد به این بازیكن نیاز دارد و اجازه‌ی رفتن او را نخواهد داد. به این ترتیب پیوستن هادی شكوری به فوتبال امارات منتفی شد.

انتهای پیام

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

در گفتگو با ایسکانیوز
    جان واریو: استقلال زیباترین بازی های لیگ ایران را ارائه می دهد!

تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: هافبک تیم استقلال تهران گفت: استقلال زیباترین بازی های لیگ ایران را در هفته های اخیر به نمایش می گذارد.

فابیو جان واریو روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز با اشاره به بازی این تیم مقابل تیم صبای قم خاطر نشان کرد: در این دیدار فرصت های زیادی را به روی دروازه حریف به وجود آوردیم و تیم برتر میدان بودیم.
    وی ادامه داد: باید در این بازی به پیروزی می رسیدیم زیرا ما برای این بازی تمرینات زیادی را انجام دادیم و از طرفی هم استحقاق پیروزی را در این دیدار داشتیم و به آن دست پیدا کردیم.
    وی افزود: تیم صبا هم بازی خوبی را از خود در مقابل ما نشان داد و همین باعث افزایش سرعت بازی شد که به اعتقاد من بر زیبایی مسابقه هم اضافه کرد و من خوشحالم که در این بازی زیبا ما برنده میدان بودیم.
    جان واریو در پایان گفت: باید در دیدارهای بعدی خود هم به پیروزی برسیم و من امیدوارم که در این فصل استقلال بتواند قهرمانی را از آن خود کند و به نظر من قهرمانی برای استقلال دور از دسترس نیست.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

تحت هر شرایطی از النصر جدا می شوم؛ اما . . .
    عنایتی: ‌نگفتم حتماً به استقلال می‌آیم

رضا عنایتی بازیكن النصر به محض گرفتن رضایتنامه از این تیم راهی ایران می‌شود.کدخبر :10047

رضا عنایتی بازیكن النصر به محض گرفتن رضایتنامه از این تیم راهی ایران می‌شود.

رضا عنایتی در گفت و گو با خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا) دراین باره گفت: "مسئولان النصر بین خودشان اختلاف دارند و باید با آنها طی دو روز آینده مذاكراتی انجام شود تا تكلیف من روشن شود."

وی درباره حضور در استقلال گفت: "من نگفتم حتماً به استقلال می‌آیم پیشنهاد زیاد دارم و باید درمورد آنها فكر كنم اما به‌خاطر علاقه‌ای كه به قلعه‌نویی و هواداران این تیم دارم اولین گزینه‌ام استقلال است."

وی در ادامه درباره شرایطی كه النصر برای او به‌وجود آمد گفت: "با سرپرست این تیم بحث كردم و او هم اخبار را به اشتباه به سرمربی رساند و گفت من نمی‌خواهم در بازی حضور داشته باشم و به همین خاطر اعلام كرد من را نمی‌خواهد، اما اصل ماجرا درگیری من باسرپرست بوده نه كادر فنی. به همین خاطر تحت هر شرایطی ازاین تیم جدا می‌شوم."

وی همچنین تصریح كرد:‌ "طی دو روز آینده تلفنی‌ام را روشن می‌كنم و رضایتنامه‌ام را می‌گیرم. این كار البته كمی دشوار است، چرا كه معاونان و مربیان این تیم قصد ندارند به من رضایتنامه بدهند.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

اخبار کمیته انضباطی؛
    پرسپولیس 10 میلیون تومان جریمه شد/ جریمه استقلال ، صادقی و خلعتبری

کمیته انضباطی فدراسیون فدراسیون فوتبال باشگاه پرسپولیس را به پرداخت 10 میلیون تومان جریمه محکوم کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، براساس اعلام کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تماشاگران تیم فوتبال پرسپولیس در دیدار این تیم برابر فولاد خوزستان اقدام به فحاشی و پرتاب نارنجک و توهین به داور با کلمات زشت کرده اند که این باشگاه به توبیخ کتبی با درج در پرونده و پرداخت صد میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

همچنین باشگاه استقلال نیز به دلیل داشتن چهار بازیکن اخطاری در دیدار برابر برق شیراز به پرداخت دو میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

کمیته انضباطی همچنین امیرحسین صادقی بازیکن تیم فوتبال مس کرمان را به علت مصاحبه انجام شده به پرداخت پنج میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.

ضمن اینکه محمدرضا خلعتبری بازیکن تیم ذوب آهن اصفهان در بازی با پرسپولیس نیز به علت تحریک تماشاگران پرسپولیس به توبیخ کتبی با درج در پرونده و پرداخت پانزده میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

سیاوش اکبرپور:
    پاسخ اعتماد مربیان تیم ملی را می دهم/ دیدگاهم نسبت به فوتبال عوض شده است

مهاجم ملی پوش تیم فوتبال استقلال با بیان اینکه با سعی و تلاش بسیار پاسخ اعتماد مربیان تیم ملی را خواهد داد گفت: پس از سالها دعوت شدن به تیم ملی نگاهم به فوتبال عوض شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سیاوش اکبرپور پس از بازگشت دوباره به جمع ملی پوشان ملی کشورمان با بیان این مطلب افزود: پس از بازگشت به استقلال شرایطی خوبی نداشتم و تا هفته ششم لیگ از آمادگی بدنی موثری برخوردار نبودم. اما خوشبختانه رفته رفته با تمرکز بیشتر به فرم بدنی ایده آلی رسیدم و ضمن حضور در ترکیب اصلی استقلال مجددا توانستم به اردوی تیم ملی بازگردم.

وی در ادامه افزود: فکر می کنم در چند سال گذشته که به اردوی تیم ملی دعوت می شدم به علت کم تجربگی و شرایط سنی ام حرفه ای فکر نمی کردم و خیلی راحت از جمع اردونشینان خارج می شدم.

مهاجم ملی پوش تیم فوتبال استقلال خاطرنشان کرد: پس از حضور در لیگ امارات تجربیات خوبی را کسب کردم و فهمیدم که باید دیدگاه خود را نسبت به فوتبال عوض کنم. این بار سعی می کنم در اردوی تیم ملی باتجربه تر عمل کنم و پاسخ اعتماد مربیان را بدهم.

وی افزود: در بازی و تمرینات تیم ملی تمام سعی خود را بکار می گیرم که هر چه دارم برای تیم ملی بگذارم .

اکبرپور در خصوص بازی مقابل تایلند گفت: تایلند تیم خوبی است و بازی سختی را مقابل این تیم پیش رو خواهیم داشت. امیدوارم با برتری مقابل تایلند به یک پیروزی روحیه بخش قبل از دیدار با کره جنوبی دست یابیم.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

مظفری زاده گزینه نخست داوری دربی تهران است

عضو كمیته داوران فدراسیون فوتبال گفت: سعید مظفری زاده بهترین گزینه برای قضاوت بازی پرسپولیس و استقلال است.
    حمید خوشخوان در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر درباره داور بازی پرسپولیس و استقلال گفت : داور این بازی ایرانی خواهد بود و نیازی به آوردن داور خارجی نداریم .

وی گفت: در صورت كم شدن حاشیه های این بازی ، هیچ مشكلی در داوری به وجود نخواهد آمد و به نظر من سعید مظفری زاده در صورتی كه حواسش را بیشتر جمع كند ، بهترین گزینه برای قضاوت بازی پرسپولیس و استقلال خواهد بود .

عضو كمیته داوران فدراسیون فوتبال همچنین با انتقاد از صحبت های مدیرعامل باشگاه صبای قم گفت: قضاوت احمد صالحی در بازی دیروز بسیار خوب بود و یكی از بهترین قضاوت های داوری را از وی شاهد بودیم.

این پیشكسوت داوری افزود: شاید به نظر ملاحی باید 20 پنالتی به نفع صبا گرفته می شد ولی باید بگویم قرار نیست هركسی در محوطه جریمه خود را به زمین انداخت برای تیم وی پنالتی اعلام شود.

عضو كمیته داوران فدراسیون فوتبال گفت: كارشناسی داوری از روی تصاویر سیما بسیار ساده است ولی در زمان مسابقه بازی را قضاوت كردن با توجه به این همه فشار تماشاگران كار بسیار مشكلی است .

"حمید خوشخوان" با اشاره به استاندارد بودن ورزشگاه آزادی تهران گفت: این ورزشگاه برای بررسی كار داوران بسیار خوب است؛ این صحبت های مدیر عامل باشگاه صبای قم به این علت مطرح می شود كه احمد صالحی اسم بزرگی ندارد ولی اگر یك اسم بزرگ در این بازی بود دیگر این صحبت ها مطرح نمی شد .

عضو كمیته داوران فدراسیون فوتبال تاكید كرد : معلوم نیست برخی از افراد چرا می خواهند داوری ایران را زیر سوال ببرند و اگر قرار باشد كسی به داوری نظارت كند كمیته داوران این وظیفه را برعهده دارد نه آقای ملاحی .

این كارشناس داوری ایران درباره نبود رئیس كمیته داوران در فدراسیون فوتبال گفت : مگر وقتی آقای عنایت داور تعیین می كند خودش هم با آنها به زمین می رود ؟ عنایت یكی از افتخارات داوری ایران است كه همیشه برای تدریس و آموزش به كلاس های مختلف داوری خواهد رفت .

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

ایمان مبعلی: تكلیفم این هفته مشخص می شود

ایمان مبعلی اخراج خود از تیم فوتبال الوصل امارات را به شدت تكذیب كرد و گفت: در این هفته تكلیف من برای پیوستن به یكی از تیم های لیگ برتر ایران مشخص می شود.
    مبعلی در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر گفت : خبر اخراج من از تیم فوتبال الوصل دروغ است و مسئولان باشگاه هم این موضوع را تكذیب كرده اند .

وی با بیان اینكه چهار ماه دیگر با الوصل قرارداد دارد گفت : تیم ما شانسی برای قهرمانی در لیگ و جام حذفی ندارد و بدم نمی آید از این تیم جدا شوم .

بازیكن تیم فوتبال الوصل گفت : بندهایی در قرارداد من وجود دارد كه در صورت اخراج من باشگاه باید همه پول من را پرداخت كند .

ایمان مبعلی گفت : از چند تیم اماراتی پیشنهاد دارم ولی دوست دارم در یكی از تیم های لیگ برتری ایران بازی كنم تا امكان حضور من در لیگ قهرمانان آسیا وجود داشته باشد .

وی ادامه داد : درباره پرسپولیسی یا استقلالی شدن تصمیم قطعی نگرفته ام و این هفته پس از گرفتن رضایتنامه از باشگاه الوصل درباره این موضوع تصمیم خواهم گرفت.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

پیشنهاد شارجه برای جذب مدافع استقلال

باشگاه شارجه امارات با پیشنهادی 400 هزار دلاری خواهان جذب هادی شكوری بازیكن تیم استقلال تهران شد.

باشگاه الشارجه امارات هفته گذشته با ارسال نمابری به باشگاه استقلال تهران با ارایه پیشنهادی 400 هزار دلاری برای چهار ماه خواهان جذب هادی شكوری مدافع تیم فوتبال استقلال تهران شد.

هادی شكوری با تایید این پیشنهاد به خبرنگاران گفت: از ابتدای هفته‌ی گذشته تماس‌هایی از باشگاه شارجه امارات با من گرفته شد و روز چهارشنبه‌ی گذشته نیز درخواست مكتوب این باشگاه به باشگاه استقلال تهران رسید. اما، با توجه به بازی حساسی كه مقابل صبای قم پیش‌رو داشتیم من این موضوع را اعلام نكردم و در هر صورت امروز نشستی در باشگاه استقلال برگزار می‌شود تا مسوولان تیم در این باره تصمیم‌گیری كنند.

وی افزود: در هر صورت من جزء نخستین مدافعان ایرانی هستم كه تجربه‌ی بازی در لیگ‌های عربی را كسب كرده‌ام و به تیم العربی قطر پیوستم. اكنون نیز تصور می‌كنم بازی در امارات بتواند یك تجربه‌ی بسیار خوب برای من باشد، ضمن آن كه پیشنهاد مالی آنها نیز بسیار خوب است.

شكوری خاطرنشان كرد: باشگاه شارجه من را برای همراهی این تیم در لیگ قهرمانان آسیا می‌خواهد و به همین دلیل در صورتی كه به این تیم بپیوندم نام من را به فهرست خود اضافه خواهند كرد. ضمن آن كه پیشنهاد همكاری ما نیز چهار ماهه است و بدین ترتیب برای فصل آینده می‌توانم به استقلال بازگردم. بنابراین با توجه به این شرایط و پیشنهاد مالی آنها و همچنین امكان بازگشتم به استقلال برای فصل آینده شخصا با رفتن به تیم الشارجه موافق هستم اما، تابع نظر كادرفنی و مدیریت باشگاه استقلال هستم و آنها هر تصمیمی بگیرند من نیز خواهم پذیرفت.

هادی شكوری درباره‌ی بازی روز گذشته‌ی تیم استقلال تهران مقابل صبای قم نیز گفت: بازی بسیار پرفشار و حساسی بود. هر دو تیم بسیار پرسرعت بودند و فشار زیادی به دروازه‌ی هر دو تیم آمد. در كل معتقدم استقلال باهوش‌تر بود و توانست حریف خود را شكست دهد.

وی افزود: استقلال روند بسیار خوبی را پیدا كرده است و به امید خدا روند صعودی استقلال بازی به بازی ادامه خواهد داشت و اطمینان دارم كه با این شرایط قهرمانی در لیگ برتر دور از دسترس استقلال نخواهد بود.

منبع:ایسنا

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

سیاوش اكبرپور:
    به حقم رسیدم

مهاجم تیم فوتبال استقلال كه بعد از مدت ها به تیم ملی دعوت شده است، اعلام کرد خوشحالم كه دایی مرا دعوت كرد. به حقم در ایران رسیدم.

سیاوش اكبرپور در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: تلاش زیادی برای رسیدن به تیم ملی كردم و دایی با دید باز مرا دعوت كرد و حقم را با دعوت به تیم ملی گرفتم.

وی ادامه داد: انگیزه ام برای ادامه در لیگ بیشتر شده است و تمام تلاشم را می كنم در اردوهای آینده و بازی با تایلند در تركیب اصلی قرار بگیرم.

اكبرپور خاطر نشان كرد: اشتباهات داوری جزیی از فوتبال است و در بازی رفت ما با صبا باتری داور با اشتباه خود از اخراج بازیكن حریف و پنالتی به سود ما به راحتی گذشت./

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

گزارش تمرین امروز استقلال/
    تمرین در غیاب 8 بازیکن اصلی / گلزنی مربیان و مصدومیت علیزاده

تمرین عصر امروز تیم فوتبال استقلال در حالی در ورزشگاه دستگردی برگزار شد که 8 بازیکن اصلی این تیم در این تمرین حضور نداشتند.

به گزارش خبرنگار مهر، نخستین تمرین تیم فوتبال استقلال تهران پس از پیروزی این تیم برابر صبای قم، ساعت 15 امروز در ورزشگاه دستگردی تهران برگزار شد.

در ابتدای این تمرین، امیرقلعه نویی ضمن تشکر از تلاش بازیکنان این تیم برای شکست صبای قم، از آنها خواست همچنان با جدیت تمام به تمرینات خود ادامه داده و در بازی های آینده هم هیچ تیمی را دست کم نگیرند.

پس از صحبت های سرمربی استقلال بازیکنان دور زمین دویدند و بدن های خود را گرم کردند. البته نفراتی که برابر صبای قم به میدان رفته بودند پس از 20 دقیقه تمرینات کششی و استقامتی برای استراحت به منزل رفتند.

همچنین پیش از آغاز رسمی تمرین، جلسه کادر فنی به مدت 10 دقیقه برگزار شد و در این نشست مربیان استقلال بیشتر در مورد وضعیت این تیم در بازی با صبا و شرایط نفرات تیم برای بازی با استقلال اهواز بحث و بررسی کردند. حدود 30 تماشاگر هم به ورزشگاه آمده بودند که با پخش شیرینی پیروزی استقلال برابر صبای قم را به همدیگر تبریک می گفتند.

امیدرضا روانخواه همچنان زیر نظر دکتر نوروزی به تمرینات اختصاصی ادامه می دهد، ضمن اینکه پژمان منتظری هم پس از 10 روز مصدومیت از امروز تمرینات خود را زیر نظر پزشک استقلال آغاز کرد.

در تمرین امروز استقلال غایبان بیشتر از حاضران خود نمایی می کردند. وحید طالبلو، پیروز قربانی، خسرو حیدری، آرش برهانی و سیاوش اکبرپور به علت حضور در تمرین تیم ملی، جانوارویو و کاظمی با اجازه کادر فنی و ابراهیم تقی پور به علت مصدومیت در این تمرین شرکت نکردند.

بازیکنان پس از تمرینات مختلف تاکتیکی در قالب دو تیم نارنجی و آبی به فوتبال پرداختند که برای تیم نارنجی، فکری و خذیراوی و برای تیم آبی امید طیری و علیزاده و اکبری گل زدند. در یکی از صحنه های این بازی علی علیزاده در برخورد با یکی از بازیکنان از ناحیه مچ پا مصدوم شد که پس از معاینات دکتر نوروزی دیگر اجازه تمرین پیدا نکرد.

تمرین عصر امروز تیم فوتبال استقلال ساعت 16:30 به پایان رسید و طبق نظر کادر فنی آبی پوشان تهرانی تمرین فردای این تیم تعطیل اعلام شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •