تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1688 از 1849 اولاول ... 6881188158816381678168416851686168716881689169016911692169817381788 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,871 به 16,880 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بله درسته همه جای دنیا مبنا ترافیک بین الملل هست ...
    ولی های وب مبنا و ملاک را ترافیک داخلی گذاشته :

بر مبنای ترافیک بین الملل باید میزد 275 گیگ
    خب سری اول همین بین المللی رو زده بود.

وقتی دید بقیه شرکتها تبدیل کردند به حداکثر قابل استفاده از داخلی و تو توضیحات به کاربر میگن این داخلی خودت خارجیش حساب کن اینم یاد گرفت و عوض کرد!

در واقع این حجمی الان زده فقط جنبه تبلیغاتی داره و یعنی ماکزیمم (بیشترین) حجمی که با استفاده کامل از ترافیک داخلی میشه بهش دست پیدا کرد ولی مبنا همون خارجیه. سایتهای مختلف هم برای اینکه کاربرا گمراه نشن مطلقا فریب اینا رو نخورده و با ترافیک خارجی بیان میکنند.

2. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چرا کمتر از 512 هست ؟؟؟
    مگه نزده ضریب اشتراک 1 به 1

در مورد اینستاگرام با سرویس 16 مگ که سرعت دانلودش 2000 میشه کنده چه برسه بخوای با سرویس 4 مگ و سرعت دانلود 500 ازش استفاده کنی
    زنگ زدم پشتیبانی اصن نمیدونست 1ب 1 چی هست بعد گفتم سرعت دانلودم باید از 450 بیشتر باشه میگه قانونیه!!!!!

4. این کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

زنگ زدم پشتیبانی اصن نمیدونست 1ب 1 چی هست بعد گفتم سرعت دانلودم باید از 450 بیشتر باشه میگه قانونیه!!!!!
    میخواستی به پشتیبانی بگی خودتون تو قسمت توضیحات سرویس ها زدین ضریب اشتراک 1 به 1
    دقیقا اینو زده :
    ضریب اشتراک 1 به 1 در این سرویس اعمال می‌گردد.

باید سرعت دانلودت دقیقا 512 کیلو بایت باشه

6. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

میخواستی به پشتیبانی بگی خودتون تو قسمت توضیحات سرویس ها زدین ضریب اشتراک 1 به 1
    دقیقا اینو زده :
    ضریب اشتراک 1 به 1 در این سرویس اعمال می‌گردد.

باید سرعت دانلودت دقیقا 512 کیلو بایت باشه

منم دقیقا همینو گفتم بهش اما گفت نه قانونیه!!!!!!

حالا فردا زنگ میزنم قبول نکردن ۱۹۵ شکایت

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

520 رو باید تقسیم بر 4 کنی که میشه 130 گیگ بین الملل. سرعتتم 8 مگابیت رو باید تقسیم بر 8 کنی تا مگابایت بدست بیاد که سرعتتم میشه تقریبا 1 مگابایت که عمرا همینو بدن و فوقش 900 کیلوبایت سرعت دانلودت میشه و در کل به قدیمی یا جدید بودن سیم کشی و فاصلت تا مرکز مخابراتی هم بستگی داره
    نه دوست عزیز اگه 130 گیگ بین الملل استفاده کنه حجمش 0 میشه و باید دوباره حجم بخره
    میتونه 100 گیگ بین الملل و 120 گیگ داخلی استفاده کنه که با حساب و کتاب خودشون جمعش میشه 520 گیگ

اگه سرویس 16 مگ با ترافیک 1100 گیگ را هم ببنی زده به طور مثال 200 گیگ بین الملل و 300 گیگ داخلی بعدش حجم 0 میشه
    شما کامنت منو قشنگ خوندی؟ فقط جواب سوال ایشون رو دادم. شما اومدی میگی 130 گیگ بین الملل استفاده کنه حجمش تموم میشه و منم گفتم انقدر حجم بین الملل میده در نتیجه وقتی استفاده کنه تموم میشه قرار بوده چیزی جز این باشه؟! حجم داخلی که جوکی بیش نیست اصلا حساب نمیشه. مبنای ما فقط حجم بین الملله. اما در مورد حساب و کتاب هم بهتره خودتونو گیج نکنید و به جدول سایت زومیت مراجعه کنید

منم دقیقا همینو گفتم بهش اما گفت نه قانونیه!!!!!!

حالا فردا زنگ میزنم قبول نکردن ۱۹۵ شکایت
    دوست عزیز وقتی تو چنین شرکتایی فقط با پارتی بازی و فامیل بازی استخدام میشن نتیجش همین میشه. پشتیبانی هیچ کدوم از شرکت های اینترنتی اندازه خر هم نمیفهمن و اونایی هم که میفهمن دستور از بالا براشون میاد که خودشون رو بزنن به کوچه علی چپ

9. 2 کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

اینترنت افضاح شده . سرعت تک کانکشن مرخص . مثلا 16 مگ گرفتیم . جمع کنین بابا . منو بگو فکر کردم یه فرجی میشه بهتر میشه سرعت.
    همیشه سرعتتون انقدره؟ دلمون خوش بود آسیاتک رو جمع میکنیم میایم ها وب! اگه قراره اینجوری باشه کلا ADSL رو میذارم کنار و میرم سراغ TD-LTE گرچه اونم خیلی گرونه و قیمتاش اصلا منطقی نیست و قطعی هم داره. کلا باید از ایران رفت.

11. این کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

هرکس سرعتش هرچی هست همونم میمونه من 8 مگ گرفتم ولی خطم از قبل رو 16 مگ بود هنوزم هست کلا الکیه این سرعتا

Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk

داره خودمونی میشه sepehr master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

همیشه اینطوری نیست ، ولی ساعاتی که مصرف زیاده شما اصلا روش حساب نکن . مثل سر ظهر یا 9-10 شب .
    اون دوستی که گفتن سرعت تغییر نکرده ، من با 8 مگ تا 2.5 3 مگ دانلود میکردم . الان با 16 مگ 1.8 1.9 خیلی حال بده آخرش 2 مگ .

14. این کاربر از sepehr master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ما گه رفتیم یه شرکت دیگه هم پینگ عالی شد هم سرعت ولی خدا به داد شما دوستان برسه که در این شرکت هستید.
    سرعت تک کانکشن تو های وب بسیار کم هست به طوری که شما استریم دیدن رو باید کلا فراموش کنید مخصوصا twitch.
    پینگ که اصلا حرفش رو نزن. یک سری میگن پینگ خوب هست در صورتی که هیچی نمیدونن.
    این شرکت فقط و فقط به درد کسی میخوره که بخواد دانلود کنه اون هم از سایت ها داخلی و زیاد

16. 2 کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه megax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ما گه رفتیم یه شرکت دیگه هم پینگ عالی شد هم سرعت ولی خدا به داد شما دوستان برسه که در این شرکت هستید.
    سرعت تک کانکشن تو های وب بسیار کم هست به طوری که شما استریم دیدن رو باید کلا فراموش کنید مخصوصا twitch.
    پینگ که اصلا حرفش رو نزن. یک سری میگن پینگ خوب هست در صورتی که هیچی نمیدونن.
    این شرکت فقط و فقط به درد کسی میخوره که بخواد دانلود کنه اون هم از سایت ها داخلی و زیاد
    سرعت تک کانکشن برای من مشکلی نداره ( مشکل پایین بودن سرعت تک کانکشن برمیگرده به کمبود پهنای باند در منطقه ی مخابراتی )

مشکلی که در مورد های وب آزار دهنده است ، این که بعضا در برخی مراکز مخابراتی از تجهیزات به روز استفاده نمی کنه که باعث میشه میزان SNR افت کنه ( من قبلا از مخابرات نت داشتم ، با Downstream ئه 16 مگ ، SNR ام 15-17 بود از زمانی که اومدم های وب ، SNR ام افت کرده! )

Last edited by megax; 13-12-2017 at 11:23.

18. این کاربر از megax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •