من سرویس 2 مگ 8 گیگ معمولی بدون طرح و جشنواره و ... دارم.سرویس حجمی من 10 آذر فعال شده.این حجمش تا 10 دی هست یا تا آخر ماه؟
اگه قبل از دوره 30 روز،مثلا بعد از 20 روز حجم تموم بشه روزهای باقی مانده رو باید گیگ اضافه بخرم یا میشه طرح رو تغییر داد؟
من سرویس 2 مگ 8 گیگ معمولی بدون طرح و جشنواره و ... دارم.سرویس حجمی من 10 آذر فعال شده.این حجمش تا 10 دی هست یا تا آخر ماه؟
اگه قبل از دوره 30 روز،مثلا بعد از 20 روز حجم تموم بشه روزهای باقی مانده رو باید گیگ اضافه بخرم یا میشه طرح رو تغییر داد؟
آره من هفته پیش کامپیوتر مودم همه رو با هم خاموش کردم تا ساعت 12 شب نتونستم وصل بشم . امروز هم باز با ترس و لرز خاموش کردم نمی تونستم وصل بشم انقدر پشت سر هم کردم تا شد. آقا قطع نکنید نهایت عمر مفید مودم کمتر میشه
نمی دونم کی بود تو همین جا پرسیده بود گفته بودن آی پی کم آوردن. دیگه شرینگ 1 به 100 آی پی کم میاد دیگه
Last edited by saeid72; 16-12-2015 at 01:15.
در واقع یک کاری کردن که کسی نتونه براحتی با خاموش روشن کردن مودم آی پی شو تغییر بده و سرعتش خوب بشه.
پیشرفت مخابرات تو این زمینه هاست.
راه حل ساده ای ام داره یه پتیشن با حداقل هزارتا امضا و شکایت توی ۱۹۵ و بخشهای مربوطه.
دوستان
کمپین تا 5 مگابیت و 10 مگابیت ( لینک زیر ) دانلود شبانه دارد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل به نظر شما اگر کسی بخواد از کمپین بهاره ( 2مگ با 10گیگ روزانه و 10 گیگ شبانه ) سرعت رو بالاتر ببره کدوم بهتره. خودم در نظر دارم سرویس 5مگابیت (UP to 10 مگابیت ) SME رو بگیرم.
کسی پرسیده این طرحها دانلود شبانه داره ( رایگان یا نصف قیمت )
نظر دوستان چیه؟
سلام دوستان طرح با قیمت خوب با شبانه رایگان چی پیشنهاد می کنید؟
مثلا مثل طرح مشهدی ها اینترنت مخابرات 20 ماه 20 گیگ 4تا9 رایگان 43600 تومان !!!
از این طرح ها برای تهران هم داریم؟ می خوام بیام adsl
ممنون
سلام
من چون برنامه نویسی تحت وب انجام میدم احتیاج به اینترنت نامحدود دارم
حالا با توجه به اینکه فقط فقط میتونم مخابرات بگیرم
نظرتون چیه؟
وایمکس بهتره یا مخابرات؟
نامردا به من طرح بهاره رو به اسم 2 مگابیت ماهی 10 گیگ + 10 گیگ شبانه دادن ولی الان فهمیدم که 5+5 بوده. من میگم چقدر پول میاد .
الان بین تعرفه های موجود بهترین تعرفه SME هست که سرعت بالا و قیمت خوبی رو داره.
طرح یلدا که اصلا مفت نمی ارزه. ماهی 1 گیگ + 1 گیگ روزانه واسه طرح های 6 ماهه. واسه طرح های 12 ماهه ماهی 3 گیگ + 3 گیگ شبانه
که به قول خودشون فقط واسه یوزر های جدید هست.
من خواستم کمپینم رو به SME تغییر بدم گفتن کمپین فعلی تا اردیبهشت ماه هست اگه بخوای عوض کنی باید 50 تومن بدی تا طرح فعلی کنسل بشه.
از طرفی کلا مخابرات سرعتش خیلی بد شده.
فقط و فقط به درد سایت های داخلی میخوره .
حتی من در مورد سرعت به مخابرات منطقه گفتم گفت کلا مخابرات چون دولتی هست همینه . باید برید از شرکت های خصوصی سرویس بگیرید تا پایداری و کیفیت بهتری داشته باشه.
+
امروزواسه هر سرچ فقط 10 دقیقه صبر کردم تا گوگل نتیجه یه سرچ ساده رو نشونم بده .![]()
دو روزه افتضاح به معنای واقعی
هیچ کاری نمیشه کرد
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)