بعد آموزشی توی شهر خودم هستم مدرکم هم فوق لیسانس هست از 7 تا 2 بعد از ظهر بخش اداری تیپ 21 امام رضا فکر کنم خیلی راحت تر از دوران آموزشی باشه که سرباز صفر هم واست قیافه میگیره
بعد آموزشی توی شهر خودم هستم مدرکم هم فوق لیسانس هست از 7 تا 2 بعد از ظهر بخش اداری تیپ 21 امام رضا فکر کنم خیلی راحت تر از دوران آموزشی باشه که سرباز صفر هم واست قیافه میگیره
دوست عزیز مشکل شما این بوه که بدون داشتن بند پ برای پذیرش سپاه اقدام کردین.....و شانستون برای افتادن در سپاه بدون بند پ از 5 درصد هم کمتره.......
اتفاقا پارتی داشتم در حد تیم ملی. سرهنگ سپاه بود ولی شانس ما هفته پیش بازنشست شد.
این لیست شهرهای بد آب و هوا که دو ماه از خدمت کم می کنه رو کجا میشه پیدا کرد ؟؟؟
دوست عزيز
اون پارتيت نميخواسته برات کاري بکنه،وگرنه اون با اين همه سابقه کاريش،حتي يک آشنا توي سپاه نداشته که کمکت کنه؟!؟!!
بنظر من ميتونسته اما نميخواسته...
دوست گرامی این بحث ها نتیجه ای نداره ...
اما اگر بگم روز اعزام ... دقیقا روز اعزام توی نظام وظیفه کد عوض میکردن کسی باورش نمیشه چرا که در بسیاری از مواقع حتی لیست سرباز ها هم توسط یکی از هم خدمتی های خودتون بدست پادگان آموزشی میرسه دقیقا روز اعزام .
در جواب دوست عزیزمون هم که میگن فرمانده تیپ هم نتونست کاری کنه ... فرمانده تیپ مسولیتش چیز دیگه ای هست اما یه موقع میبینی یه گروهبان میتونه برای شما کاری کنه که از دست سرهنگ ساخته نیست.
کلا قبل از اعزام همه چیز امکان پذیره ... اما این بحث ادامه نداشته باشه بهتره.
بنده خدا واسم نامه زد به قسمت جذب سرباز بعدش گفت اگه پذیرش نشدی من تو هنگ مرکزی آشنا دارم واست کدتو عوض می کنم. اما این آشنا پسر دایی مامان رفیقم بود الان که بازنشسته شده من دسترسی ندارم بهش فقط رفیقم میتونه زنگ بزنه بهش. به رفیقم میگم فلانی زنگ بزن فلانی بگو کدمو درست کنه اما رفیقم بعد 10 سال رفاقت زنگ نمیزنه بهش.
رفاقت قصه تلخیست برادر
ما که نیرو هوایی بودیم آبادان و درفول و بوشهر و بندرعباس و اینجاها بودن
کلا سمته جنوب و جاهای مرزی میشه شاملشون و جای کویری
من خودم 8 ماه درفول بودم پیر شدم
پارتی ای چیزی داری که مطمئنی تو شهر خودتی؟
سرباز صفرا تو کله خدمت رو مخن مخصوصا اگه آجدان و ... باشن
یکیش همین راننده سرهنگ خودمون
آخه شنیدم مبارکه (اصفهان) هم به خاطر منطقه صنعتی بودن جز بد اب و هوا حساب میشه میخواستم ببینم واقعا این طور هست یا نه ؟
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)