تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1688 از 1783 اولاول ... 688118815881638167816841685168616871688168916901691169216981738 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,871 به 16,880 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

پروفشنال mahddi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

شما چه طرحی از فن آوا گرفتید میگید مناسب هست؟ راستش من شبانه مجانی برام خیلی مهم نیست هرچند همین صبانت هم طرح صبحانه که ما داریم سرعت شبهاش 120 کیلو بایت (یک مگ) هست پس 250 خیلی هم نباید بد باشه. من با یک مصرف حدود 5 گیگ در ماه که عمدش هم سرور خارجی هست نمیخوام بیش از نهایت هفت هشت تومن در ماه هزینه کرده باشم و اینکه آیا فن آوا سرعت خارجیش مانند صبانت خوب هست؟

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
    سلام
    من از گفته ی خودم عقب نشینی می کنم
    من گوشی خودم ساده هست و اصلا تلگرام و اینستاگرام ندارم وقتی اون پیغامو گذاشتم فقط وب گردی می کردم و از نظر من اینترنت مشکلی نداشت ولی متاسفانه امروز خواهرم با گوشی وصل شد گفت که اینستاگرام و تلگرامش خیلی کنده در صورتی که موقعی که صبانت داشتم هیچ موقع گله ای از سرعت نداشت
    وقتی دوباره اول شب وصل شد گفت سرعتش بهتر شده ولی باز هم از صبانت کند تره
    حالا نمی دونم مشکل سراسری بود یا مشکل از فن آواست

من اون سرویس 72 گیگ یک ساله اشو گرفتم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از mahddi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

امروز رفتم اینترنت ایرانسل با شبانش
    بعد 4 سال تونستم ویندوز دانلود کنم و خیلی کارا
    کاش موقعی که کمین اعتراض به شبانه تغییر سرویس میدادن منم میدادم اشتباه خیلی بزرگی کردم.ایرانسل نه کاهش سرعت از سایت خارجی داره نه دزدی خیلی هم خوبه من10 سال مشتری صبا بودم واقعا دیگه بی ارزشیه مثه قضیه بانک ها شده دولتی نیس شخصیه داره ورشکست میشه....تشکر

4. 2 کاربر از gymclass.heroes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

الان اون سرویس فن آوا یکساله 75 گیگ رو میده 89 هزار تومن دانلود شبانه هم داره . بعد صبانت 60 گیگ رو میخواد بده 115 هزار تومن یعنی هر گیگ دو تومن شبانه هم نداره!! ایرانسل اینترنت ثابتش رو 200 گیگ میده 200 تومن تازه یه مودم هم روش هست یا مخابرات 54 گیگ یکساله رو داره میده 60 تومن شبانه هم داره. یعنی همه شرکتها پایه خرید یکساله رو هر گیگ حدود هزار تومن دارن حساب میکنند. اصلا ما کاری به شرکتها دیگه هم نداشته باشیم سال گذشته همین سرویس صبحانه که ما گرفتیم 60 گیگ یکساله رو دادند شصت تومن شبانه هم داشت حالا دقیقا قیمت رو دوبرابرش کردند یعنی 115 تومن برای همون 60 گیگ شبانش هم که حذف کردن چه خبره!! اصلا مگه پارسال تا حالا اینترنت گرون شده که اینها بخوان قیمتشان رو دو برابر کنند واقعا شورش در آوردند حق اینها همین هست که تخلیه کنی بری

6. 2 کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nimanimaoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    منزل خودمون

پيش فرض

امروز رفتم اینترنت ایرانسل با شبانش
    بعد 4 سال تونستم ویندوز دانلود کنم و خیلی کارا
    کاش موقعی که کمین اعتراض به شبانه تغییر سرویس میدادن منم میدادم اشتباه خیلی بزرگی کردم.ایرانسل نه کاهش سرعت از سایت خارجی داره نه دزدی خیلی هم خوبه من10 سال مشتری صبا بودم واقعا دیگه بی ارزشیه مثه قضیه بانک ها شده دولتی نیس شخصیه داره ورشکست میشه....تشکر

واقعا صبانت داره ورشکست میشه ؟ چون دقیقا من هم بعنوان کاربر قدمی صبانت دیگه کلافه شدم ...کلا شبانه رو جمع کرده ...نامحدودش قابل تحمل نیست...قیمتاشم فکر کنم گرونتره ...حالا موندم چه انتخابی بکنم

8. این کاربر از nimanimaoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nimanimaoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    منزل خودمون

پيش فرض

الان اون سرویس فن آوا یکساله 75 گیگ رو میده 89 هزار تومن دانلود شبانه هم داره . بعد صبانت 60 گیگ رو میخواد بده 115 هزار تومن یعنی هر گیگ دو تومن شبانه هم نداره!! ایرانسل اینترنت ثابتش رو 200 گیگ میده 200 تومن تازه یه مودم هم روش هست یا مخابرات 54 گیگ یکساله رو داره میده 60 تومن شبانه هم داره. یعنی همه شرکتها پایه خرید یکساله رو هر گیگ حدود هزار تومن دارن حساب میکنند. اصلا ما کاری به شرکتها دیگه هم نداشته باشیم سال گذشته همین سرویس صبحانه که ما گرفتیم 60 گیگ یکساله رو دادند شصت تومن شبانه هم داشت حالا دقیقا قیمت رو دوبرابرش کردند یعنی 115 تومن برای همون 60 گیگ شبانش هم که حذف کردن چه خبره!! اصلا مگه پارسال تا حالا اینترنت گرون شده که اینها بخوان قیمتشان رو دو برابر کنند واقعا شورش در آوردند حق اینها همین هست که تخلیه کنی بری

ببخشید الان بهترین نامحدود بخوایی که حجم بالا بشه دان کرد کدوم شرکت سرویس بهتری میده ؟

اگه منطقه شما پارس انلاین پشتیبانی میکنه هر یک روز تاخیر حساب میشه برات من خودم بعداز پرس وجو درتایپگش فهمیدم شبانه رایگان داره بدون محدودیت 1مگ سرعت دانلودمه بانوسان950کیلوبایت خطم رو9مگ بسته شد البته با3بارتماس موافق شدم ویلا خودشون رو6مگ بسته بودن درضمن دوست عزیزبهispکه میخواین نقله مکان کنین بهترتوتایپکه خودش برین دربارش بپرسین نه در تایپک ispکنونی
    دوست عزیز 128 روی چه پورتی میبنده ؟...من 250 کیلو هم واسم کفایت میکنه ...واقعا صبا دیگه گند زده اساسی
    Last edited by nimanimaoo; 10-07-2017 at 19:14.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ببخشید الان بهترین نامحدود بخوایی که حجم بالا بشه دان کرد کدوم شرکت سرویس بهتری میده ؟

دوست عزیز 128 روی چه پورتی میبنده ؟...من 250 کیلو هم واسم کفایت میکنه ...واقعا صبا دیگه گند زده اساسی
    نظر منو میخوای اصلا سمت نا محدود نرو چون اولا فقط اسمش نامحدود هست مثلا طرح های برنزی با قیمت حدود 28_30 تومن در ماه شما 15 گیگ داری تازه سرعت هم سرعت اسمی میدن یعنی مانند طرح حجمی نیست که پهنای باند رو آزاد بگذارند و هرچه خطت میکشه سرعت بگیری مثلا دوست من از اسیاتک گرفته سرعتش 100-120 کیلو بایت (یک مگ) هست درصورتیکه رو همین خط ماه قبلی سرویس حجمی داشت و سرعتش 600_700 بود. چنین سرعتی اصلا بدرد دانلود نمیخوره یه فیلم دو سه ساعت طول میکشه تازه اگه 15 گیگت تموم شد سرعت رو از یک مگ میارن رو 128 اسمی. طرح های نقره ای طلایی هم داره که سرعتت و اون حجم بیشتر میده اما قیمت خیلی بالا میره درکل میشه با همین مبلغی که قراره هزینه کنی یه طرح پایه مناسب بگیری بقیش هم ترافیک بخری حداقل دیگه سرعتت محدود نمیشه. اگر هم بتونی مثل ما دوگانه سوز بشی یعنی دانلود هات رو با طرح های شبانه ایرانسل یا همراه اول انجام بدی که هم سرعت خیلی بهتری داری و هم درکل هزینه کمتر.

11. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mehrdad2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

بعد از 10 سال امروز تخلیه شد از صبا نت

13. 2 کاربر از mehrdad2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه XSS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان سرویس شباهنگ صبانت رو چجوری باید فعال کرد؟
    من تو پنلم چیزی در این مورد نمیبینم
    کار خاصی باید انجام داد؟

داره خودمونی میشه mostafa682's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    0341

پيش فرض

سلام و وقت بخیر
    دوستان خودم الان های وب دارم و مشکل دانلود و.. ندارم. البته من زیاد پرمصرف نیستم ولی متاسفانه پینگ های وب خیلی بده برای بازی!
    کسی هست که اینجا برای گیم آنلاین از صبا نت استفاده کنه؟ والا نت ما که مارو کلافه کرده!
    من شهرستانم ولی هر چی یادمه صبانت همیشه پینگ خیلی خوبی داشته و یکی از اقوام هم که تهران بود پینگ خوبی داشت.
    کسی هست اینجا که با نت صبانتش پینگ این سرور رو برای ما بگیره؟
    آدرس سرور مورد نظر : easo.ea.com
    خیلی ممنون

پ .ن : کسی از دوستان خبر داره د حال حاضر کدوم isp بهترین پینگ رو داره؟
    فناوا داتک پینگشمون خوبن منم پارس انلاینم شهرستانم پینگم 170 با 8.8.8.8 هست توی فات چمپیون لگ دارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

دوستان سرویس شباهنگ صبانت رو چجوری باید فعال کرد؟
    من تو پنلم چیزی در این مورد نمیبینم
    کار خاصی باید انجام داد؟
    شبانه رو به ظاهر برداشتن.یه روز هم حجم خوری نکردن از امروز ظاهرا شرو شده...هر روز یه گیگ حجم میخرم اینترنت من وای فای نیس تکی استفاده میکنم اپدیت ویندوز هیچی ندارم این مادر فاکرز حجم خوریشون در حدا اعلا شده ینی یه ویدیو میاو کردن گربه نگا میکنم حین تماشا ویدیو حملات داداس میکنن حجمم میره بعدش این وزریر ارتباطات هم منتخبه رییس جمهوریه...هر روز بدتر و گرون تر فقط یه راه حل داره از ریشه این مشکلارو پاک کنیم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •