تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1688 از 2365 اولاول ... 68811881588163816781684168516861687168816891690169116921698173817882188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,871 به 16,880 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان بخصوص استاد عزیز آقا حمید.
    آقا حمید من حدود 600 بودجه دارم میخوام ی کامپونت واسه استیج عقب سمند ی باند 13 سانتی ک بدون خون ریزی داخل درب جلوی سمند قرار بگیره با ی امپیلی پخشم هم 8350sd هستش.قصد اظافه کردن ساب رو هم دارم ولی ن فعلا شاید چند ماه بعد شما چه قطعاتی رو پیشنهاد میکنید؟ برای ساب چطور؟
    سلام استاد خودتون هستید.
    600 تومن و اینمه قطعه نفرمائید
    دوست خوبم با این هزینه نمیشه واقعا کاری کرد. مخصوصا اینکه متاسفانه قیمت ارز هم افزایش پیدا کرده و قیمتها یه تغییراتی کردن.
    مگر برید سراغ کالاهای متفرقه چینی که باز هم بعید میدونم چیزی گیرتون بیاد.ضمنا بنده اصلا بهتون تهیه این نوع کالاها رو توصیه نمیکنم.
    بهتره هزینه رو افزایش بدید و خورد خورد تهیه کنید.بعدا رو ماشین نصب نمائید.
    می خوام این آمپلی را برای نصب روی 6975 بخرم نظرتون چیه قیمتش هم 175 هزار تومانه
    Sony XM-N502
    ؟
    حامد جان شما دیگه چرا؟!!!من از دوستانی که تازه به ما می پیوندند توقع ندارم پرسیدن چنین سوالاتی رو.اما شما که چندین ساله با ما همراهی چرا این سوال رو میکنید؟
    یه مطلب رو چند بار باید بگیم؟!!!؟؟؟
    این آمپ 65 وات در بهترین شرایط خروجی میده.....6975 یه اسپیکر Hi - power ......دیگه واقعا خسته شدم از این همه تکرار مکررات.خواهشا اینقدر پستهای ایتدائی نزنید دیگه
    سلام دوستان . میخوام حدود 500 - 600 تومن اینا هزینه کنم
    پخش به نظرتون X400 کنوود چطوره ؟! یه مدل دیگه هم هس Kenwood KDC-U456 این چطوره ؟ 7650 پایونر رو پیشنهاد میدید یا X400 کنوود ؟!
    اسپیکر چی ؟! تو رنج 100 150 چی هس ؟!
    ممنون که وقت میذارید و پاسخ سوالاتمو میدید !
    سلام دوست عزیز.
    X400 پخش خوبیه ولی دو خروجی pre out داره.
    U456 نیز خوبه اما 3 خروجی داره. اگر برای سیستم بازی بخواهید خب داشتن 3 خروجی بهتره.
    اگر کیفیت صدا براتون مهمه فقط بین X400 یا 7056 و یا 8019 یکی رو انتخاب نمائید.از پائینترن قیمت تا بالاترینش رو براتون نوشتم.
    به نظر من کن وود صدای بهتری از پایونیر داره.
    اسپیکر تو این قیمت 6975 کن وود یا 6975s پایونیر رو میتونید بگیرید.
    سلام ، دوستان علت تفاوت قیمت سری های مختلف پایونیر چیه ؟
    مثلا این پخش (DEH-X4750BT) الان 360 ت ه :
    و این پخش (DEH-X8650BT) با امکانات مشابه ، 490 ت :
    تو جدول های مقایسه ای هم ک نگاه میکردم چیز خاصی ندیدم !
    و یک سؤال دیگه ، پخش های سری DVH-875AVBT پایونیر رو من شنیدم ک فیک اند و اصلا تولید پایونیر نیستن و کیفیت پایینی دارند ، کسی تایید میکنه این موضوع رو ؟؟؟
    در مورد تفاوت قیمتشون ممکنه مربوط به سال تولیدشون باشه.من دقیق نمیدونم.
    پخش 875 هم بله درست شنیدید.

من یک پخش خوب برای SOREN ELX میخوام ، نمیخوام هم دست ب ترکیب باند های ماشین بزنم ، فقط هم اولویت من بلوتوث ، USB ، AUX و پشتیبانی از iPod و iPhone ه .

با تشکر ....

2. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام دوستان. قصد خرید باند (حالا کامپوننت یا کراس واینا فرق نمیکنه) دارم. واسه سمند میخوام. تا 400-450 میخوام هزینه کنم. یکم بالا پایین هم مشکل نداره. قبلا از DLS 1073 خوشم میومد. صداشو نشنیدم ولی توی این انجمن خیلی تعریف میکردن. میگفتن بدون امپ هم کیفیت خوبی داره. راستش اهل نیستم که بخوام صداشو همیشه زیاد کنم که مردم بدونن ماشینم باند داره. میخوام خودم حال کنم. قدرت باس و کوبش واسم مهمه (از اون کوبیدنی ها که در ولوم پایین هم عالی باشه). البته توی عروس کشون هم کمی حرف داشته باشه!!!!!!. خلاصه این که فعلا بدون امپ هم جوابگو باشه. راستی ظبط ماشینم هم کنوود 7016 است که با راهنمایی حمید اقا خریده بودم. ببخشید که طولانی شد

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان گرامی و حمید خان عزیز ...

راستش خیلی وقته دنبال یه همچین تایپیکی با این مضمون می گردم و از بابت پیدا کردن این تایپیک ، که زیر نظر اساتید بزرگوار اداره میشه ، خیلی خوشحال هستم ...

من حدودا 1 ماه پیش ، یه سیستم صوتی واسه ماشینم بستم به شرح زیر :

- پخش : Pioneer DEH - X6650 BT - Car Audio

- بلندگو عقب : JBL T696 Limited 600W , 150W RMS - Car Speaker

- کامپوننت جلو : Pioneer TS - A1605C 350W - Car Speaker

- آمپلی فایر : Pioneer GM - D8604 4Channels - Car Amplifier

- ساب ووفر : MTX Terminator TN10-04 10" 150W RMS 4 Ohm - Car Subwoofer

اول از همه میخواستم نظرتون رو درباره ی ارنج سیستم بدونم .... انتخاب های خوبی هستند یا خیر ؟؟؟

تنظیمات آمپلی فایر درست و مناسبه ... ولی چند روز پیش سرباطری رو برداشتیم و متاسفانه تنظیمات پخش به هم خورد ... میخواستم اگه زحمتی نیست ، بهترین تنظیمات پخش برای این

سیستم رو لطف کنید بگین ... (منظورم گزینه هایی مثل : HPF - SLA - Base Boost - Sub Control - loudness و ... موجود در ضبط ماشین می باشد)

(این هم بگم که بیشتر آهنگ های پاپ و ملایم و رپ گوش میدیم )

و سوال آخر اینکه ما با وجود یک آمپلی فایر و یک ساب ووفر ، دیگه خازن نبستیم ... باطری 75 آمپر به نظرم جوابگو هست ... نظر شما چیه ؟؟؟

ببخشید که سوالاتم یکم زیاد شد ... در مورد اصطلاحات هم ما یکمی آماتور هستیم ... اگه جایی سوتی دادم ، ببخشید ...

خوشحال می شوم نظر دوستان به خصوص آقا حمید رو جویا بشم ...

با تشکر فراوان ...
    سلام دوست عزیز.
    خیلی ممنونم از اظهار لطفتون.خیلی خوش آمدید و از اینکه p30رو برای دریافت اطلاعات و نظرات انتخاب فرمودید ازتون تشکر میکنم
    در مورد انتخاب قطعاتتون،خب کار انجام شده.الان شما باید بفرمائید که از کیفیت صدا راضی هستید یا خیر؟
    فقط نکته ای که به نظر میرسه کمبود توان جهت تغذیه نمودن اسپیکر T696 هست.کلا رده لیمیتد رو باید خیلی خوب تغذیه نمائید.الان شما از حد اکثر پتانسیل این اسپیکر بهره مند نیستید.البته فقط جهت راهنمائی عرض کردم.نمیخوام تو هزینه بی افتید.
    در مورد تنظیمات باید عرض کنم که این یه موضوع کاملا سلیقه ای هست.مثلا من شخصا اکولایزرهام(13باند) همیشه فلت بوده اند.مگر یه فرکانس خاص که مثلا گاهی 1+ ست بشه.اونم به ندرت.
    اما نظر من این هست
    لود رو رو حالت مید قرار بدید
    ساب رو حالت صفر(اگر گین از روی آمپلیفایر تنظیم شده)
    باس بوست رو حالت صفر.
    SLA رو روی 2- یا نهایت صفر
    HPF رو خاموش کیند و از روی آمپ 80 هرتز اگر قابلیت خاموش کردن نداره هر دو روی 80هرتز باشن.
    در مورد خازن خیر نیاز بهش ندارید.
    یه زحمت هم بکشید 3 تا لینکی که تو امضاء بنده هست مخصوصا اولی رو کامل مطالعه بفرمائید.
    من در خدمتتون هستم.

5. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به دوستان گل عجب انجمنه خوبی دارید
    منم چند تا سوال داشتم دوستان من سیستم خودم رو خودم نصب کردم با کلی مکافات
    الان برق رو از باتری اوردم صندوق به خازن وصل کردم اما خازن یه خروجی داره چه جوری به دو تا امپ وصلش کنم ؟
    میگن اگه کابل rca رو از کنار کابل برق رد کنی نویز میندازه درسته ؟؟
    سلام خدمت شما دوست عزیز.
    شما نیز نسبت به ما لطف دارید.از اینکه شما رو در جمع خودمون میبینیم بسیار خوشحال و خرسند هستیم.
    خدمتتون عرض کنم.شما باید دو رشته سیم رو به صورت جداگونه از خازن به هر کدوم از آمپلیفایرهاتون برسونید.
    به این عکس و رنگ کابها دقت نمائید:

7. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان. قصد خرید باند (حالا کامپوننت یا کراس واینا فرق نمیکنه) دارم. واسه سمند میخوام. تا 400-450 میخوام هزینه کنم. یکم بالا پایین هم مشکل نداره. قبلا از DLS 1073 خوشم میومد. صداشو نشنیدم ولی توی این انجمن خیلی تعریف میکردن. میگفتن بدون امپ هم کیفیت خوبی داره. راستش اهل نیستم که بخوام صداشو همیشه زیاد کنم که مردم بدونن ماشینم باند داره. میخوام خودم حال کنم. قدرت باس و کوبش واسم مهمه (از اون کوبیدنی ها که در ولوم پایین هم عالی باشه). البته توی عروس کشون هم کمی حرف داشته باشه!!!!!!. خلاصه این که فعلا بدون امپ هم جوابگو باشه. راستی ظبط ماشینم هم کنوود 7016 است که با راهنمایی حمید اقا خریده بودم. ببخشید که طولانی شد
    سلام به به دوست قدیمی(که متاسفانه کمتر به ما سر میزنند و بنده اسم شریفشون رو فراموش کردم).
    اسپیکری که خوب بیس بزنه بدون آمپ معنی و مفهوم نداره.این رو همین ابتدا عرض کنم خدمتت.چون IC پخش توانائی درایو کردن یه اسپیکر قدرتمند رو نداره.
    تو وهله بعد نوع خودرو و محل نصب اون هست.اگر بخواید تو جای فابریک نصب کنید نه اینکه نشه میشه ولی اصلا استاندارد و مناسب نصب نمیشه.تجربه MTX T6C693 رو دارم.
    اگر طاقچه رو عوض میکنید که بهتر.
    تو این رنج همین MTX میتونه تنها گزینه باشه براتون.اگر Co609 بود که عالی مشید ولی خب شرکت هنوز بارش نرسیده متاسفانه.
    اینفینیتی کاپا 693.9i هم خوبه ولی چون 21 اهمیه باید آمپ رو هرچه سریعتر براش تهیه کنید.

9. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوست عزیز.
    خیلی ممنونم از اظهار لطفتون.خیلی خوش آمدید و از اینکه p30رو برای دریافت اطلاعات و نظرات انتخاب فرمودید ازتون تشکر میکنم
    در مورد انتخاب قطعاتتون،خب کار انجام شده.الان شما باید بفرمائید که از کیفیت صدا راضی هستید یا خیر؟
    فقط نکته ای که به نظر میرسه کمبود توان جهت تغذیه نمودن اسپیکر T696 هست.کلا رده لیمیتد رو باید خیلی خوب تغذیه نمائید.الان شما از حد اکثر پتانسیل این اسپیکر بهره مند نیستید.البته فقط جهت راهنمائی عرض کردم.نمیخوام تو هزینه بی افتید.
    در مورد تنظیمات باید عرض کنم که این یه موضوع کاملا سلیقه ای هست.مثلا من شخصا اکولایزرهام(13باند) همیشه فلت بوده اند.مگر یه فرکانس خاص که مثلا گاهی 1+ ست بشه.اونم به ندرت.
    اما نظر من این هست
    لود رو رو حالت مید قرار بدید
    ساب رو حالت صفر(اگر گین از روی آمپلیفایر تنظیم شده)
    باس بوست رو حالت صفر.
    SLA رو روی 2- یا نهایت صفر
    HPF رو خاموش کیند و از روی آمپ 80 هرتز اگر قابلیت خاموش کردن نداره هر دو روی 80هرتز باشن.
    در مورد خازن خیر نیاز بهش ندارید.
    یه زحمت هم بکشید 3 تا لینکی که تو امضاء بنده هست مخصوصا اولی رو کامل مطالعه بفرمائید.
    من در خدمتتون هستم.

تشکر و سپاس فراوان از شما ...

بنده اول از همه اون 3 تا تایپیک رو مطالعه کردم و سپس سوالاتم رو مطرح کردم ... ولی بازم چشم ، یکبار دیگه مطالعه خواهم کرد ...

دقیقا درسته ... فکر میکنم بلندگو های عقب که JBL هستند ، از نهایت قدرتشون استفاده نمیشود ... درحالی که آمپلی فایر به خوبی کارش رو انجام میده ولی ساب ووفر هم به

نظرم بیسش کمه

... این هم بگم که بیس رو از روی بلندگو های عقب برداشتم ... فقط بیس ساب ووفر فعال هست ...

پیشنهادات شما چیه ؟؟؟ یعنی آمپر باطری کمه ؟؟؟

با تشکر از توجه شما ...
    Last edited by fcdanial; 31-12-2014 at 14:53.

داره خودمونی میشه farzin.jm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=hamidR15;8505555]سلام استاد خودتون هستید.
    600 تومن و اینمه قطعه نفرمائید
    دوست خوبم با این هزینه نمیشه واقعا کاری کرد. مخصوصا اینکه متاسفانه قیمت ارز هم افزایش پیدا کرده و قیمتها یه تغییراتی کردن.
    مگر برید سراغ کالاهای متفرقه چینی که باز هم بعید میدونم چیزی گیرتون بیاد.ضمنا بنده اصلا بهتون تهیه این نوع کالاها رو توصیه نمیکنم.
    بهتره هزینه رو افزایش بدید و خورد خورد تهیه کنید.بعدا رو ماشین نصب نمائید.

خب پس با این وجود آقا حمید شما زحمت بکشید ی کامپونت در حد معمول معرفی کنید در حد 300-400 تمن چون بیشتر نمیتونم هزینه کنم میخام وضوح و شفافیت در عین حال قدرت مناسبی داشته باشه. با ی امپیلی ک بتونه جوابگو باشه اونم قیمت معقول داشته باشه.ناچار باید جدا جدا بخرم چون دانشجو هستم قدرت خرید یکجا ندارم.این سمندم ک استیج جلوش کلا تعطیله ده سانتی میخوره از آنجایی که معتقد استیج جلو از عقب مهمتر میخام ی باند 13 سانتی آگه جا بشه یا 10 سانتی بدرد بخور بندازم.با این وجود پیشنهادات شما چیه آقا حمید

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ، دوستان علت تفاوت قیمت سری های مختلف پایونیر چیه ؟

مثلا این پخش (DEH-X4750BT) الان 360 ت ه :

و این پخش (DEH-X8650BT) با امکانات مشابه ، 490 ت :

تو جدول های مقایسه ای هم ک نگاه میکردم چیز خاصی ندیدم !

و یک سؤال دیگه ، پخش های سری DVH-875AVBT پایونیر رو من شنیدم ک فیک اند و اصلا تولید پایونیر نیستن و کیفیت پایینی دارند ، کسی تایید میکنه این موضوع رو ؟؟؟

من یک پخش خوب برای SOREN ELX میخوام ، نمیخوام هم دست ب ترکیب باند های ماشین بزنم ، فقط هم اولویت من بلوتوث ، USB ، AUX و پشتیبانی از iPod و iPhone ه .

با تشکر ....

دوستان ، ممنون میشم راهنمایی کنید .

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام به به دوست قدیمی(که متاسفانه کمتر به ما سر میزنند و بنده اسم شریفشون رو فراموش کردم).
    اسپیکری که خوب بیس بزنه بدون آمپ معنی و مفهوم نداره.این رو همین ابتدا عرض کنم خدمتت.چون IC پخش توانائی درایو کردن یه اسپیکر قدرتمند رو نداره.
    تو وهله بعد نوع خودرو و محل نصب اون هست.اگر بخواید تو جای فابریک نصب کنید نه اینکه نشه میشه ولی اصلا استاندارد و مناسب نصب نمیشه.تجربه MTX T6C693 رو دارم.
    اگر طاقچه رو عوض میکنید که بهتر.
    تو این رنج همین MTX میتونه تنها گزینه باشه براتون.اگر Co609 بود که عالی مشید ولی خب شرکت هنوز بارش نرسیده متاسفانه.
    اینفینیتی کاپا 693.9i هم خوبه ولی چون 21 اهمیه باید آمپ رو هرچه سریعتر براش تهیه کنید.
    سلام حمید آقا. شما خیلی به من لطف دارین. من رامین هستم.
    طاقچه رو هم عوض میکنم که بهتر استفاده کنم. اگر Co609 ارزشش رو داشته باشه صبر میکنم تا برسه. اینفینیتی 693.9i بهتره یا 609؟ حدود قیمتی رو ه هم میتونین بگین. امپ هم اگر لازم باشه میگیرم. البته میخوام مزاحم شما بشم یا هر جا معرفی کردین برم بگیرم. فعلا هم میتونم صبر کنم.

داره خودمونی میشه Kingdom of heaven's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

دوستان ، ممنون میشم راهنمایی کنید .
    سلام داداش
    با اجازه اساتید
    فرقشون اینهکه X8650BT
    3 جفت خروجی 4 ولت داره,
    و صفحه نمایشش فرق میکنه
    ولی X4750BT
    2 جفت خروجی داره که فکر کنم 2.5 ولت باشه

15. 2 کاربر از Kingdom of heaven بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •