تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1688 از 3195 اولاول ... 688118815881638167816841685168616871688168916901691169216981738178821882688 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,871 به 16,880 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من با یکی از دسته هام مشکل پیدا کردم.
    باطریش کاملا پر و درسته. اما یهو وسط بازی DC میشه. دوباره که روشنش میکنم بعد از چند دقیقه همین برنامست!
    در ضمن دکه A هم یکمی گیر داره. یعنی فتحی دسته تقلبی بهم انداخته؟

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

باطریش کاملا پر و درسته. اما یهو وسط بازی DC میشه. دوباره که روشنش میکنم بعد از چند دقیقه همین برنامست!
    سلام دوست عزیز اون دسته رو با دسته ی توی جعبه مقایسه کن ببنید تفاوت داره؟ تازه مگه دسته ارجینال خراب نمیشه؟
    آقا دستت درد نکنه . حل شد .
    قربونت وظیفه ی ماست که به دوستان کمک کنیم

3. 3 کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اقا راستی کییفیت و استحکام دسته xbox چطوریاست

دیدین که بعضی دسته رو له می کنن موقع بازی کردن

می خواستم بدونم دسته تحمل زیاده یا خیر ؟
    Last edited by saman3230; 02-08-2010 at 22:38.

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

اقا راستی کییفیت و استحکام دسته xbox چطوریاست

دیدین که بعضی دسته رو له می کنن موقع بازی کردن

می خاستم بدونم دسته تحمل زیاده یا خیر ؟
    هر دسته ای از آتاری بگیر تا 360 اگه باهاش خوب بازی کنی دووم میاره واگه نه دووم نمیاره
    تو که میخوای با زدن دکمه ی مثلا A یه مشت بزنی به طرف اگه تمام قدرتو جمع کنی و به دسته فشار وارد کنی
    همون مشتو به طرف میزنه و به اندازه ی مثلا 30% انرژی طرف میره ،حالا اگه همون دکمه یA و یه بچه ی 2 ساله فشار بده همون مشتو میزنه با همون درصد کم شدن جون(30%)
    پس لزومی نداره پدر دسته رو در بیارید.دوومش هم به خود طرف ربط داره
    موفق باشی

6. 2 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

به نظر من تقلبیه.چون منم دسته تقلبی داشتم هی قطع میشد.
    اصلی:
    1.روی محفظه باطری ها یک عکس هست که روش دو تا باتری رو نشون میده.زیرش باید بنویسه 1.5*2
    2.درگاه باتری رو وردار و اونجا که مشخصات دسته رو نوشه باید توی یک بیضی نوشته باشه mic

8. 2 کاربر از tonypb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

اصلی:
    1.روی محفظه باطری ها یک عکس هست که روش دو تا باتری رو نشون میده.زیرش باید بنویسه 1.5*2
    2.درگاه باتری رو وردار و اونجا که مشخصات دسته رو نوشه باید توی یک بیضی نوشته باشه mic
    آقا رودسته ای که با کنسوله و دسته اضافم این ها نیست شایدم من نمیبینم میشه یه عکس یا یه راهه دیگه برای شناسایش بگید

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

هر دسته ای از آتاری بگیر تا 360 اگه باهاش خوب بازی کنی دووم میاره واگه نه دووم نمیاره
    تو که میخوای با زدن دکمه ی مثلا A یه مشت بزنی به طرف اگه تمام قدرتو جمع کنی و به دسته فشار وارد کنی
    همون مشتو به طرف میزنه و به اندازه ی مثلا 30% انرژی طرف میره ،حالا اگه همون دکمه یA و یه بچه ی 2 ساله فشار بده همون مشتو میزنه با همون درصد کم شدن جون(30%)
    پس لزومی نداره پدر دسته رو در بیارید.دوومش هم به خود طرف ربط داره
    موفق باشی

اخه اینم شده بدبختی دیگه

یارو وقتی دسته رو داره له می کنه نمیشه ز دستش گرفت که

من خودم همیشه خیلی آروم با دسته بازی می کنم اما بعضی فکر می کنن این joystick ماشین بله دیگه دلشون که نسوخته 50 تومانپول دسته بدن

11. این کاربر از saman3230 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

اخه اینم شده بدبختی دیگه

یارو وقتی دسته رو داره له می کنه نمیشه ز دستش گرفت که

من خودم همیشه خیلی آروم با دسته بازی می کنم اما بعضی فکر می کنن این joystick ماشین بله دیگه دلشون که نسوخته 50 تومانپول دسته بدن
    هر چقدر هم بخوای اروم کار کنی شاهکار های انحصاری مثل dead or alive یا بازی های خوفی مثل Tekken و Soul caliber و virtual fighter از اون دسته بازی هایی هستن که نمیگذارن اروم باشی

ولی خیالت راحت به عنوان کسی که نزدیک به 3 ساله داره باهاش کار میکنه بگم خط هم نمیافته چه برسه خراب شدن

13. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

آقا رودسته ای که با کنسوله و دسته اضافم این ها نیست شایدم من نمیبینم میشه یه عکس یا یه راهه دیگه برای شناسایش بگید
    بله...
    اصلی

15. 3 کاربر از tonypb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

=================>samgun

---------- Post added at 05:56 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------

[/COLOR]

خوب ناراحت نشی یا چون راهنماییات من رو گمراه کرد .... و مشکل آفرین بود ....
    دوست عزیز من تا خودم چیری رو کاملا تست نکنم و رو چند مورد دیگه امتحان نکنم به هیچ وجه به کسی پیش نهاد نمیکنم !!

حالا Flash شما تقلبیه یا اینکه مشکل سخت افزاری داره دیگه تقصیر بنده نیست !!

شما برو روغن موتور F1 رو بریز تو پیکان !! اگه موتورش سوخت مشکل از روغنه یا موتور ماشین !!؟؟
    سلام

آقا من دوبار XBOX خریدم که یک از یک پر مشکل تر و خراب تر بود تا اینکه از طریق بچه های اینجا با آقا میثم آشنا شدم

دیروز رفتم پیشش واقعا دمش گرم خدایی دستگاهی که به من داد از نظر ظاهر :

1. پلمپ جعبه جلوی خودم باز شد
    2. جعبه از نظر فیزیکی و ظاهری حتی یه دونه خط هم بهش نبود

کنسول

1. کاملا نو بدون ذره ای خط و خش
    2. دستگاه جلو خودم و سلیقه ای خودم آپدیت و کپی خور شد
    3. دستگاه کاملا سالم و 3 بار تست شد
    4. تمام قطعات دستگاه رو بهم نشون داد و خودم دیدم که دستگاه نو وپلمپ شده است

و اما نکته جالب :

میثم این دستگاه رو با یه دونه دستگاه 100% اوریجنیال بهم به قیمتی داد که به جرات می گم هیچ جای توپ خونه نمی شد

برخوردش که فوق العاده بود

منی که اینقدر روی خری دستگاه حساس بودم الان واقعا با خاطر جمع دستگاه رو خریدم و دارم ازش لذت می برم

پیشنهاد من به هرکی می خواد XBOX بخره 100% خرید از میثمه چون واقعا فوق العاده است
    مبارکت باشه سامان جان ایشالا بهترین لحطه های زندگیت رو به خاطر بازی با Xbox 360 از دست ندی !
    دوستان یه سوال من ممولا از360 هر 5-6 الی 8 روز یه بار استفاده میکنم ..تو این مدت هم نه برق میره نه سیمشو از برق در میارم اما هر بار که روشن میکنم یعنی همون هفته ای یه بار تمام ساعت و تاریخ کنسول میشن00.00 و 2005...چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی شده 2-3 روز یه بار روشن کردم همون ساعت و تاریخ2010 بوده..
    تو هر وسیله ی برقی به میزان خازن های به کار رفته در دستگاه برق وجود خواهد داشت , در Xbox هم به خاطر داشتن

یک Power بزرگ این مسئله وجود داره که تا مدت 2.5 یا 3 روز تنظیماتی که روی Ram دستگاه هست باقی بمونه.

نشونی این آقا میثم کجاست؟ ولیعصر - بازار رضا - ط سوم؟
    من 2 هفته است یه Xbox 360 jasper دادم بهش ( میثم بازار رضا ) تعمیر کنه، هنوز نمی دونه دقیقا مشکلش از کجاست!
    این آقا میثمی رو که شما میگی تا اینجایی که من میدونم تو کار تعمیرات خیلی وارده !

کنسولتون چه مشکلی داشته ؟

می خواستم بدونم نصب اجرای بازی روی فلش با عث خرابی و کاهش شدید عمر فلش میشه تا حالا کسی روی فلش بازی اجرا کرده مدت طولانی ....؟
    نمیدونم شنیدید یا نه ولی عمر هارد های 3.5 و 2.5 اینچی که الان در حال استفاده ی عموم هست تا 10,000 بار Write/Erase کاربرد بهینه داره و بعد از آن با Bad Sector های مختلف و کند شدن هارد و غیر قابل دسترس بودن یک سری اطلاعات و نا پایدار شدن هارد و...
    به دنبالش خواهد آمد .
    اگر میزان Write/Erase شما زیاد نباشه و بیشتر کار کرد هر H.D.D یا Flash در حیطه ی Reading باشه هیچ گونه مشکلی پیش نخواهد امد.
    سلام.
    من برای کنسولم یه کابل Xbox 360 Component HD AV Cable خریدم . از اینا :

اما درست کار نمیکنه . تلویزیونم هم سامسونگ 29 اینچ crt هست و جای کابل component rgb داره . اما وقتی وصل میکنم تصویر خراب میاد . یعنی رنگ ها بهم ریختس و تصویر از وسط دو تا شده و می پره .
    مشکل چیه ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید .
    Socket های تلویزیون شما سالم هستن ؟

کابل Orginal هست ؟
    اصلی:
    تا اونجایی که ما اخبار اصلی و تقلبی دسته ها رو دنبال کردیم متوجه شدیم کار از شکلو شمایل گذشته و فقط از Board داخل دسته
    میشه فهمید اصل هست یا نه .

17. 7 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •