من با یکی از دسته هام مشکل پیدا کردم.
باطریش کاملا پر و درسته. اما یهو وسط بازی DC میشه. دوباره که روشنش میکنم بعد از چند دقیقه همین برنامست!
در ضمن دکه A هم یکمی گیر داره. یعنی فتحی دسته تقلبی بهم انداخته؟
من با یکی از دسته هام مشکل پیدا کردم.
باطریش کاملا پر و درسته. اما یهو وسط بازی DC میشه. دوباره که روشنش میکنم بعد از چند دقیقه همین برنامست!
سلام دوست عزیز اون دسته رو با دسته ی توی جعبه مقایسه کن ببنید تفاوت داره؟ تازه مگه دسته ارجینال خراب نمیشه؟من با یکی از دسته هام مشکل پیدا کردم.
قربونت وظیفه ی ماست که به دوستان کمک کنیمآقا دستت درد نکنه . حل شد .
اقا راستی کییفیت و استحکام دسته xbox چطوریاست
دیدین که بعضی دسته رو له می کنن موقع بازی کردن
می خواستم بدونم دسته تحمل زیاده یا خیر ؟
Last edited by saman3230; 02-08-2010 at 22:38.
هر دسته ای از آتاری بگیر تا 360 اگه باهاش خوب بازی کنی دووم میاره واگه نه دووم نمیاره
تو که میخوای با زدن دکمه ی مثلا A یه مشت بزنی به طرف اگه تمام قدرتو جمع کنی و به دسته فشار وارد کنی
همون مشتو به طرف میزنه و به اندازه ی مثلا 30% انرژی طرف میره ،حالا اگه همون دکمه یA و یه بچه ی 2 ساله فشار بده همون مشتو میزنه با همون درصد کم شدن جون(30%)
پس لزومی نداره پدر دسته رو در بیارید.دوومش هم به خود طرف ربط داره
موفق باشی
به نظر من تقلبیه.چون منم دسته تقلبی داشتم هی قطع میشد.
اصلی:
1.روی محفظه باطری ها یک عکس هست که روش دو تا باتری رو نشون میده.زیرش باید بنویسه 1.5*2
2.درگاه باتری رو وردار و اونجا که مشخصات دسته رو نوشه باید توی یک بیضی نوشته باشه mic
آقا رودسته ای که با کنسوله و دسته اضافم این ها نیست شایدم من نمیبینم میشه یه عکس یا یه راهه دیگه برای شناسایش بگید
اخه اینم شده بدبختی دیگه
یارو وقتی دسته رو داره له می کنه نمیشه ز دستش گرفت که
من خودم همیشه خیلی آروم با دسته بازی می کنم اما بعضی فکر می کنن این joystick ماشین بله دیگه دلشون که نسوخته 50 تومانپول دسته بدن
هر چقدر هم بخوای اروم کار کنی شاهکار های انحصاری مثل dead or alive یا بازی های خوفی مثل Tekken و Soul caliber و virtual fighter از اون دسته بازی هایی هستن که نمیگذارن اروم باشی
ولی خیالت راحت به عنوان کسی که نزدیک به 3 ساله داره باهاش کار میکنه بگم خط هم نمیافته چه برسه خراب شدن
بله...
اصلی
![]()
دوست عزیز من تا خودم چیری رو کاملا تست نکنم و رو چند مورد دیگه امتحان نکنم به هیچ وجه به کسی پیش نهاد نمیکنم !!
حالا Flash شما تقلبیه یا اینکه مشکل سخت افزاری داره دیگه تقصیر بنده نیست !!
شما برو روغن موتور F1 رو بریز تو پیکان !! اگه موتورش سوخت مشکل از روغنه یا موتور ماشین !!؟؟
مبارکت باشه سامان جان ایشالا بهترین لحطه های زندگیت رو به خاطر بازی با Xbox 360 از دست ندی !
تو هر وسیله ی برقی به میزان خازن های به کار رفته در دستگاه برق وجود خواهد داشت , در Xbox هم به خاطر داشتن
یک Power بزرگ این مسئله وجود داره که تا مدت 2.5 یا 3 روز تنظیماتی که روی Ram دستگاه هست باقی بمونه.
این آقا میثمی رو که شما میگی تا اینجایی که من میدونم تو کار تعمیرات خیلی وارده !
کنسولتون چه مشکلی داشته ؟
نمیدونم شنیدید یا نه ولی عمر هارد های 3.5 و 2.5 اینچی که الان در حال استفاده ی عموم هست تا 10,000 بار Write/Erase کاربرد بهینه داره و بعد از آن با Bad Sector های مختلف و کند شدن هارد و غیر قابل دسترس بودن یک سری اطلاعات و نا پایدار شدن هارد و...
به دنبالش خواهد آمد .
اگر میزان Write/Erase شما زیاد نباشه و بیشتر کار کرد هر H.D.D یا Flash در حیطه ی Reading باشه هیچ گونه مشکلی پیش نخواهد امد.
Socket های تلویزیون شما سالم هستن ؟
کابل Orginal هست ؟
تا اونجایی که ما اخبار اصلی و تقلبی دسته ها رو دنبال کردیم متوجه شدیم کار از شکلو شمایل گذشته و فقط از Board داخل دسته
میشه فهمید اصل هست یا نه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)