سلام
برادر من هم سال قبل به سرنوشت شما دچار شد افتاد 01 ارتش امسال من هم برای پذیرش سپاه اقدام کردم احتمالا 01 ارتش افتادم!
آموزشی که هیچ مشکلی نداری جای خوبیه نگران نباش.
سلام
برادر من هم سال قبل به سرنوشت شما دچار شد افتاد 01 ارتش امسال من هم برای پذیرش سپاه اقدام کردم احتمالا 01 ارتش افتادم!
آموزشی که هیچ مشکلی نداری جای خوبیه نگران نباش.
Last edited by hkali1; 30-07-2013 at 02:23.
توی برگه ی مراجعه ی اعزام (برگ سفید) می نویسه کجا و کی باید مراجعه کنید.معمولا می نویسه مکان مراجعه نظام وظیفه ی شهر خودت. و وقتی رفتی اونجا بهت میگن کی و کجا بری... موفق باشی.
سلام دوست گرامی..
توی پست های قبلیم هم گفتم سپاه صرفا به عنوان درخواست و نه اجبار اعلام نیاز برای پذیرش نیرو میکنه...
یعنی ممکنه با درخواستش موافت بشه و ممکن هم هست که نشه
و این رو بار ها و بار ها بخش منابع سرباز پادگان ما به کسانی که برای پذیرش میان و برگ تکمیلی بسیج و کارت فعالی بسیج دارن اعلام میکنه ...یعنی میگه ما درخواست دادیم اما ممکنه موافقت بشه و ممکن هم هست که نشه .
اما ...
افرادی رو میشناسم که برای عوض شدن کد دوره آموزششون حتی تا تهران هم رفتن و کسی رو پیدا کردن که این کار رو براشون انجام بده ... و این مساله تا قبل از اعزام امکان پذیره گر چه خیلی سخته اما بعد از اعزام
دیگه تقریبا میشه گفت هیچ راهی نداره.
هیچ راهی نداره حتی فرمانده تیپ هم نمی تونه درستش کنه
آموزشی خیلی دوران مزخرفیه زود این دو هفته هم تموم بشه بریم پی کارمون اگه بهم بگن تجدید دوره شدی کلا قید سربازی رفتن رو می زنم
تجدید دوره نمیکنن به این راحتی ها
حالا خودش اگه شهرستان بیافتی به مراتب مزخرف تر میشه
منم خدمتم 2 هفته پیش تموم شد
کلا دوران مرخرف و چرتی بود
در مورد تغییر یگان و اینا هم من خودم به شخصه چند نفری رو دیدم که با پارتی ها کت و کلفت این کارو کردن
وسطه خدمت
با پارتی هر چیزی امکانش هست ( که ما بوقم نداشتیم)
شانس بد ما امروز تعطیله و نمیتونیم زنگ بزنیم ببینیم کجا افتادیم(اعزام 92/6/1) راه دیگه ای نیست؟فردا که تعطیل نیست دیگه؟![]()
شما اگه آموزشی رو بگی دوران مزخرفیه،پس بعد از دوران آموزشی چی خواهی گفت...
من نمیدونم شما تو کجا و کدوم ارگان خدمت میکنید! اما تو پادگان های نیرو هوایی(هوافضا) سپاه سرباز خیلـــــــــــــــــی کمه
الان پادگان ما انقدر سرباز کم آورده که خودمون و پایگاههای زیر نظرش و موضع های عملیاتی پادگانمون داره خالی میشه! بخاطر همین مجبور شدن سرباز از اصفهان و اهواز و لرستان و .... بگیرن!
هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)