تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1687 از 1783 اولاول ... 687118715871637167716831684168516861687168816891690169116971737 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,861 به 16,870 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

در آغاز فعالیت sofd66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    میخواستم ببینم چقدر طول میکشه صبانت خط رو جمع آوری کنه؟ دیشب درخواست دادم
    نیازه به 195 زنگ بزنم؟

Sent from my LG-H502 using Tapatalk

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

سلام
    میخواستم ببینم چقدر طول میکشه صبانت خط رو جمع آوری کنه؟ دیشب درخواست دادم
    نیازه به 195 زنگ بزنم؟

Sent from my LG-H502 using Tapatalk
    اره اگه به195نگی راحت یه هفته میکشه البته من موقع جمع اوری دیراقدام کردم10روزکشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منکه تا بحال چنین مشکل حجم خوری نداشتم دایم هم چک میکنم بهرحال بنظرم اگه اشکال از سوی سیستم باشه باید برای همه اتفاق بیافته

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
    میزان مصرف رو با dumeter چک کردم دقیقا 2 برابر عددی که dumeter نشون میده تو پنل ازم حجم کم میشه بدون هیچ توضیحی جای تاسف داره واقعا

4. این کاربر از p3rsi4n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه icao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

جدیدا صبانت خیلی بد شده، سرعتش خیلی اومده پایین، حجمم 8 گیگ مونده بود و غیب شد(وقتی هم رفتم تو پنل 4 روز آخر رو نشون نداد)
    طرح های تشویقی و قیمت هاش هم خیلی بد شده، بدبختیم اینکه که منطقه ما حتی مخابرات هم پورت آزاد نداره

6. این کاربر از icao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mostafa682's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    0341

پيش فرض

کسی از دوستان از کرمان هست پینگ چنده با 8.8.8.8؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

صبانت تو یک سالی که بودم کیفیتش راضی هستم اما متأسفانه طرح های تشویقی قبلی رو حذف کرد و در جدید هاش هم طرح های به صرفه و خوبی که برای یکی با مصرف متوسط مانند من مناسب باشه ارائه نداده . یا ترافیک خیلی کم داره که مجبور بشی حجم اضافه بخری یا ترافیک خیلی زیاد بالای ده گیگ در ماه که اینهم فروش زورکی هست. تنها یه طرح سالانه 50 گیگ داده که اونهم برای مشترکین جدید هست. جالبه که بفکر جذب مشترک جدید هستند اما بفکر نگه داشتن قدیمیها نیستند!! من آخر ماه طرحم تمومه خوشبختانه منطقه ما همه شرکتها پورت خالی دارند و سرویس میدن. شاتل که طرح هاش از صبانت مزخرف تر بود در کل منفعت طلب تر از شاتل ندیدم. مخابرات از همه بهتر هست طرحی داره 54 گیگ برای یکسال رو حدود شصت تومن میده دوبرابرش هم شبانه رایگان میده. احتمالا همین رو بگیرم.

9. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

صبانت تو یک سالی که بودم کیفیتش راضی هستم اما متأسفانه طرح های تشویقی قبلی رو حذف کرد و در جدید هاش هم طرح های به صرفه و خوبی که برای یکی با مصرف متوسط مانند من مناسب باشه ارائه نداده . یا ترافیک خیلی کم داره که مجبور بشی حجم اضافه بخری یا ترافیک خیلی زیاد بالای ده گیگ در ماه که اینهم فروش زورکی هست. تنها یه طرح سالانه 50 گیگ داده که اونهم برای مشترکین جدید هست. جالبه که بفکر جذب مشترک جدید هستند اما بفکر نگه داشتن قدیمیها نیستند!! من آخر ماه طرحم تمومه خوشبختانه منطقه ما همه شرکتها پورت خالی دارند و سرویس میدن. شاتل که طرح هاش از صبانت مزخرف تر بود در کل منفعت طلب تر از شاتل ندیدم. مخابرات از همه بهتر هست طرحی داره 54 گیگ برای یکسال رو حدود شصت تومن میده دوبرابرش هم شبانه رایگان میده. احتمالا همین رو بگیرم.

داداش اگر كيفيت برات مهم از صبا نرو
    فعلا طرح همون ٣٠ گيگ سالانه رو داره با ٥٠ گيگ ٣ ماه ولي به احتمال زياد تو همين تابستون طرح ميزاره من الان دو سه سال تو تابستون طرح جشنواره ميخرم سرويس م زمستان تموم ميشه خودش فعال ميشه كيفيت مخصوصا وب گردي هم كه عالي
    شاتل تست خارج بد جوري كم مياره و پهنا باند مورد نياز رو نداره مخابرات هم اصلا طرف ش نرو كه آخر نت

from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

11. این کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

سلام
    دوستان صبا برا بازی آنلاین چطوره ؟ پینگ پایین و ثابت هست ؟

پروفشنال mahddi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    فکر می کنم که دیگه از من کاربر قدیمی تر در صبانت نبود یه جورایی بابابزرگ معنوی صبانت به حساب می اومدم (10 سال کاربرشون بودم از سال 1386)
    10 روز پیش علی رغم میل باطنیم از صبانت درخواست تخلیه دادم و دیروز خطمو برای فن آوا رانژه کردن و اینترنتم وصل شد
    اگه بخوام یه مقایسه ای نسبت به صبانت بکنم اینکه
    صبانت:
    پنل بسیار عالی داره علی الخصوص گزارش ریز مصرف بسیار عالی و خوانا و ساده و همه فهمی و زیبایی داره
    اینو من در مقایسه با گزارش ریز مصرف آسیاتک و های وب و فن آوا میگم
    و اینترنت پایدار و پینگشم نسبتا ثابت هست و حجم دزدی هم نداره
    در کل اگه شبانه نیمه رایگانشو حذف نمی کرد هرگز تخلیه نمی کردم
    فن آوا :
    البته هنوز زوده برای مقایسه
    ولی به نظر خوب میاد و پینگش با صبانت تقریبا یه جور هست
    تا اینجا که به نظر حجم دزدی نداره
    دانلود شبانه رایگان داره ولی متاسفانه سرعتش محدود به 250 کیلوبایت کردن و کلا این شرکت به شبانه ای با سرعت بالاتر اعتقاد نداره و یه جورایی آب باریکه حساب میاد
    سرعت روزانه اش تا 12 مگابیت بازه ولی شبانه اش 2 مگابیت هست و بیشتر نمی کنن
    اینو در مقابل آسیاتک که شبانه اش 600 کیلو بایت خارجی و 1.5 مگابایت داخلی هست مقایسه کنید
    راستش من فقط به خاطر شبانه رایگان و قیمت ارزونش گرفتم

14. 2 کاربر از mahddi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    فکر می کنم که دیگه از من کاربر قدیمی تر در صبانت نبود یه جورایی بابابزرگ معنوی صبانت به حساب می اومدم (10 سال کاربرشون بودم از سال 1386)
    10 روز پیش علی رغم میل باطنیم از صبانت درخواست تخلیه دادم و دیروز خطمو برای فن آوا رانژه کردن و اینترنتم وصل شد
    اگه بخوام یه مقایسه ای نسبت به صبانت بکنم اینکه
    صبانت:
    پنل بسیار عالی داره علی الخصوص گزارش ریز مصرف بسیار عالی و خوانا و ساده و همه فهمی و زیبایی داره
    اینو من در مقایسه با گزارش ریز مصرف آسیاتک و های وب و فن آوا میگم
    و اینترنت پایدار و پینگشم نسبتا ثابت هست و حجم دزدی هم نداره
    در کل اگه شبانه نیمه رایگانشو حذف نمی کرد هرگز تخلیه نمی کردم
    فن آوا :
    البته هنوز زوده برای مقایسه
    ولی به نظر خوب میاد و پینگش با صبانت تقریبا یه جور هست
    تا اینجا که به نظر حجم دزدی نداره
    دانلود شبانه رایگان داره ولی متاسفانه سرعتش محدود به 250 کیلوبایت کردن و کلا این شرکت به شبانه ای با سرعت بالاتر اعتقاد نداره و یه جورایی آب باریکه حساب میاد
    سرعت روزانه اش تا 12 مگابیت بازه ولی شبانه اش 2 مگابیت هست و بیشتر نمی کنن
    اینو در مقابل آسیاتک که شبانه اش 600 کیلو بایت خارجی و 1.5 مگابایت داخلی هست مقایسه کنید
    راستش من فقط به خاطر شبانه رایگان و قیمت ارزونش گرفتم
    شما چه طرحی از فن آوا گرفتید میگید مناسب هست؟ راستش من شبانه مجانی برام خیلی مهم نیست هرچند همین صبانت هم طرح صبحانه که ما داریم سرعت شبهاش 120 کیلو بایت (یک مگ) هست پس 250 خیلی هم نباید بد باشه. من با یک مصرف حدود 5 گیگ در ماه که عمدش هم سرور خارجی هست نمیخوام بیش از نهایت هفت هشت تومن در ماه هزینه کرده باشم و اینکه آیا فن آوا سرعت خارجیش مانند صبانت خوب هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •