داداش میشه بیشتر راهنمایی کنی من همون ها یی رو که گفتی کپی پیست میکنم چند تا عدد مینویسه !!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
داداش میشه بیشتر راهنمایی کنی من همون ها یی رو که گفتی کپی پیست میکنم چند تا عدد مینویسه !!!
ببین اون اعدادی که جلوی time مینویسه پینگته و هر چه قدر کمتر باشه بهتره بر خلاف سرعت اینترنت
این پینگ رو میدونم ولی راجع به تایم اوت و اینکه مسیرها رو از کجا میفهمن مثلا از هنده یا عمان ؟؟؟
بزن tracert 4.2.2.4 و صبر کن تا کامل انجام بشه یه همچین چیزی خواهد شد:
اون خط ها که پینگ در اونبیشتر شده آی پی هاشون رو کپی کن ( مثلا اینجا از خط 12 پینگ بیشتر شده آی پی هم اون اعدادیه که سمت چپه 82.178.159.61) و برو تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت ip address
وارد کن . اون سایت بهت میگه آی پی ماله چه کشوریه.معمولا اولین آی پی که پینگش بالا تر از قبلیهاشه ماله کشوریه که اینترنت از اون میگذره
توی عکس بالا مسیر عمانه
شرمنده یکم پیچیده توضیح دادماگر خواستی یه عکس از tracert خودت بزار تا مسیرتو بگم
خیلی ممنون دوستان بهترین نرم افزار کنترل ترافیک و گزارشگیری کدومه ؟
du meter & networx
الان نگا کردم به حجمم
فکر کنم یه گیگ از حسابم کم شده!!
تو گزارش اتصال 300 مگ واسه دانلود رایگان دیشبم ازم کسر کرده!!!
پارس مسیرش عوض شده رفته روی آذربایجان !!! پینگ داخلی 30 و خارجی 130 !!! ولی بی نهایت سرعت کمی داره (زیر 5 کیلوبایت ) جون میده تا باز کنه !!! همین صفحهرو کلی منتظر موندم تا باز کرد
محتوای مخفی: پینگ + مسیر
درست شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سرعت دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fanoostalaei; 05-01-2014 at 01:26.
تعرفه اینترنت 256 نا محدود مخابرات در شهرهای مختلف با هم فرق میکنه در بعضی از شهر ها یک ماهه 17 تومنه ولی تو شهر ما یک ماهه 37 تومنه سرعت دانلود اینا چه فرقی با هم داره؟واینکه مخابرات هم مثل سایر شرکتها محدودیت دانلود ماهانه برای سرویسهای نا محدود داره یا نه؟
مخابرات هر شهر یه جوره !!! صاحب نداره
مال ما سرعت 256 بین 60-90 هستش سرعت !!! و محدودیت دانلود نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)