تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1686 از 3347 اولاول ... 686118615861636167616821683168416851686168716881689169016961736178621862686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,851 به 16,860 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

دوستان اقا رضا درمورد فیلتریگ هوشمند و شبکه ملی اطلاعات صحبت کردند
    میخواستم بدونم دقیقا چه اتفاق ی قراره بیوفته؟
    با کامل شدن فازهای فیلترینگ یعنی فیل 0تر شکنا ازکارمیوفتند کلا؟ بعد فرقش با شبکه ملی چیه؟ اگر قراره شبکه ملی اطلاعات بیاد میشه اینترانت دیگه نیازی به فیلتر شدن نداره

2. این کاربر از binaafarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

جناب من چی سوال کردم شما چقد بی ربط جواب دادی نمیدونی جواب گمراه کننده نده
    عزیز من من جسارت نکردم.پهنای باند ایرانسل منطقه با منطقه با جا با جا فرق داره.شما یه تست بگیرید متوجه میشید که سرعت چقدر فرق داره

4. 3 کاربر از mohebronaldo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله دوست عزيز مدل E3372 رو خريدم و سيم كارت با خود دانگل بودش و از سايتي كه معرفي كردم خريد اينترنتي انجام شد و يك روز بعد به آدرسي كه در سايت ثبت بود ارسال كردند و كارت خوان نداشت اما از طريق تلفن همراه بحساب بنده ي خداي كه آورده بودش واريز كردم و پول نقد هم ميشد داد.
    با ٤جي تا ١مگ و ٣جي ٤٠٠/٥٠٠ كيلو بايت
    اما ي مشكلي ار ديروز تا حالا قطعي و عدم دسترسي به اينترنت پيدا كرده خدا كنه درستش كنن چون ي بسته ١٠٠گيگ يكساله و هزينه اي دانگل و يدونه روتر mr3420 تي پي لينك رو دستم انداخته تا حالا.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یک سوال این حجم رو کا الان خریدی براتون مقدور هست که یکجا مصرف کنید؟ مثلا من یک بسته 3ماه 15 گیگ داشتم ماهی 5گیگ بیشتر نمیبشد استفاده کرد باید صبر میگردم که ماه عوض بشه در ماه بعدی 5 گیک دیگر یک لطفی بکنید چک کنید ببینید میشه یکجا مصرف کرد یا برا شما هم تقسیم شده به 12 ماه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud 206-16v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

یک سوال این حجم رو کا الان خریدی براتون مقدور هست که یکجا مصرف کنید؟ مثلا من یک بسته 3ماه 15 گیگ داشتم ماهی 5گیگ بیشتر نمیبشد استفاده کرد باید صبر میگردم که ماه عوض بشه در ماه بعدی 5 گیک دیگر یک لطفی بکنید چک کنید ببینید میشه یکجا مصرف کرد یا برا شما هم تقسیم شده به 12 ماه؟
    چك ميكنم و اطلاع ميدم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud 206-16v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

چك ميكنم و اطلاع ميدم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خب عزیز من، حتماً چند نفر دیگه مثل خودت، در اون محدوده شبا میخوان دانلود کنن!! نتیجش این میشه نهایت سرعت دکل کمتر میشه

روزا چون حجم گرونه کسی دانلود نمیکنه که... طبیعیه سرعت بالا میره!!
    دوست عزیز شما اگر برای چهار نفر نهار درست کنی و بعد ده نفر رو دعوت کنی همه گرسنه میمانند این دقیقا کاریه که ایرانسل پس از ارائه طرح های یک شبه انجام داده یعنی همان پهنای باندی که قبلا تحت عنوان طرح های بلند مدت فروخته بود رو اومده دوباره داره ازش پول در میاره. شما فکر میکنی رو چه حساب هر گیگ رو صدتا تک تومن میدن! چون هزینه ای براش نکردن چون از جنس فروخته شده دارن دوباره پول در میارند.واگذاری بسته و طرح نسبت به پهنای باند موجود یک ضریب و استاندارد مشخص داره. زمانیکه بدون افزایش پهنای باند فقط بی حد و حساب بسته میفروشند نتیجه همین میشه که همه ناراضی هستند جز اپراتور محترم. دوستانی که هزارتومن دادند اینچنین از کیفیت سرویس ناراحتند که البته حق هم دارند ببینید اون هایی که صد تومن و دویست تومن دادند و طرح بلند مدت گرفتن و الان شبها سرعتهای زیر صد و زیر پنجاه دارند چطورند! ایرانسل شورش رو در آورده.

9. 3 کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز شما اگر برای چهار نفر نهار درست کنی و بعد ده نفر رو دعوت کنی همه گرسنه میمانند این دقیقا کاریه که ایرانسل پس از ارائه طرح های یک شبه انجام داده یعنی همان پهنای باندی که قبلا تحت عنوان طرح های بلند مدت فروخته بود رو اومده دوباره داره ازش پول در میاره. شما فکر میکنی رو چه حساب هر گیگ رو صدتا تک تومن میدن! چون هزینه ای براش نکردن چون از جنس فروخته شده دارن دوباره پول در میارند.واگذاری بسته و طرح نسبت به پهنای باند موجود یک ضریب و استاندارد مشخص داره. زمانیکه بدون افزایش پهنای باند فقط بی حد و حساب بسته میفروشند نتیجه همین میشه که همه ناراضی هستند جز اپراتور محترم. دوستانی که هزارتومن دادند اینچنین از کیفیت سرویس ناراحتند که البته حق هم دارند ببینید اون هایی که صد تومن و دویست تومن دادند و طرح بلند مدت گرفتن و الان شبها سرعتهای زیر صد و زیر پنجاه دارند چطورند! ایرانسل شورش رو در آورده.
    من هم کلا با این کارای تبلیغاتی ایرانسل مخالفم.....

فقط طرز فکر جماعت ایرانی رو بعضی از جاها درک نمیتونم کنم (نمونش هجوم برای خرید پراید قسطی!!)

کلا ملت هجوم برنده ای هستیم در بعضی از موارد ... حالا اینترنت باش با یه طرح ارزون یا برنج باشه به اسم یارانه کالا یا سینما باشه به اسم روز رایگان !!!!

11. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز این تست چه ساعتی هست ؟؟
    من 4 شبه درگیر 8 گیگ نرم افزار متلب هستم که از ---------- دانلود کنم نصفشو تونستم بگیرم !!!
    پیرم کرد امشب مجبورم برم از نت پارس آنلاین باقی موندشو دان کنم

برای شب هست.
    شما اگر توی تایم رایگان می خواهی بگیری اول بفرست توی یه اکانت دیگه مثل 4upld.com یا گوگل درایو بعد از اونجا دانلود کن این طرح ایرانسل باعث شده سرعت سافت..98 بترکه
    برای انتقال فایل به گوگل درایو یا دراپ باکس از این سایت استفاده کن

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi_z100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

خب عزیز من، حتماً چند نفر دیگه مثل خودت، در اون محدوده شبا میخوان دانلود کنن!! نتیجش این میشه نهایت سرعت دکل کمتر میشه

روزا چون حجم گرونه کسی دانلود نمیکنه که... طبیعیه سرعت بالا میره!!
    داستان میگی دوست عزیز . اگه کل منطقه هم دانلود کنن 4m نمیره روی 100k . پس چرا 2 شب قبلش کسی دانلود نمیکرد . اینها همش سیاسته واسه چاپیدن مردم

14. 3 کاربر از mahdi_z100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

داستان میگی دوست عزیز . اگه کل منطقه هم دانلود کنن 4m نمیره روی 100k . پس چرا 2 شب قبلش کسی دانلود نمیکرد . اینها همش سیاسته واسه چاپیدن مردم

اره همینی که جنابعالی میگی !!!!

ایرانسل از اونایی که عکس سرعتشون رو هرشب میزارن اینجا سرعتشونم بالاست نمیدزده فقط منتظر شخص شماست تا جیب شما رو با این روش خالی کنه (وگرنه کلا دزدی در این مملکت قبول دارم) ...

هر چیزی وقتی لوث شد ارزشش رو از دست میده !! ایرانسل و شرکتا واقعا دزدن! قبول دارم ولی در جای درست و دلیل واقعی و فنی گفته بشه بهتره نه اینکه هر کی هرجاش درد گرفت بگه اینا دزدن...
    Last edited by misam5526; 21-11-2015 at 13:50.

16. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •