سلام مخابرات خراسان از اسپادانا و پارتک میگیره سیستم اکانتیگشو؟؟؟؟
مازندران هم هفنه قبل از این سرویس داره میگیره اوضاع مازندران مخابراتش داغون شده
همه شاکی هستن
این سیستم منفی خوردن حجم اینجا بود؟؟
یعنی همه حجم هاشون کش رفته -_-
سلام مخابرات خراسان از اسپادانا و پارتک میگیره سیستم اکانتیگشو؟؟؟؟
مازندران هم هفنه قبل از این سرویس داره میگیره اوضاع مازندران مخابراتش داغون شده
همه شاکی هستن
این سیستم منفی خوردن حجم اینجا بود؟؟
یعنی همه حجم هاشون کش رفته -_-
سلام وقت همگی بخیر
من کارشناس مخابرات و اسیاتک هستم اقایون میتونن سوالات خدشونو تلفنی با این دوشماره از من سوال کنن :
09357366649 و 09159062760
و خانوما هم میتونن برای من ایمیل ارسال فرمایند :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید![]()
سلام دوستان,
برای شما هم به سختی آی پی گیر میاد یا فقط برای من اینطوری شده؟
با تشکر
آره اینجا هم از پرتاک میگیره . اون قضیه منفی خوردن حجم و کش رفتن و ... رو هم ما یکی دو سال پیش تجربه کردیم .
صرفا جهت نوستالژی :
دوستان اگه یادشون باشه اون زمان مخابرات که هنوز اکانتینگش دست گلدنت بود ، هر روز یه باگی تو سیستمشون پیدا میشد . یه روز یه مشکلی تو سیستم اکانتینگ پیش اومد و حجم همه بالا و نامحدود شده بود . دانلود میکردی روزانه ازت کم نمیکرد .
خلاصه ملت هم فکر کردن مشکلی پیش اومده و مفتی شده و همه زدن دانلود روزانه . شب که سیستمشون درست شد همه پا خوردن و یه دفعه هر چی دانلود کرده بودن از صبح همه کم شد از حسابشون![]()
سودش رو اون کسی خورد که چند مگ تو حسابش بیشتر نبود . من که 20 گیگ سر همون قضیه از دست دادم .
برگی از کتاب خاطرات "5 سال با اینترنت مخابرات"
مخابرات خراسان هم از سیستم Partak استفاده میکنه. از نظر من مزخرف ترین سیستم اکانتینگی هست که تا حالا وجود داشته! این قضیه منفی بودن روز در اینجا هست ولی منفی بودن حجم رو تا حالا ندیدم!
قبلا گلدنت بود که درسته سوتی داشت ولی حداقل اذیت نمیکرد این سیستم پرتاک از جلوی خودش پورت های فیزیکی رو قفل کرده، مثلا کسی که از اکانتش در چند مکان استفاده میکرد الان دردسر داره، یا یک مورد دیگه اینکه برای من تا حالا پیش اومده که حجم رو متغیر نشون میده یعنی مثلا من 500 مگ از حجمم باقی مونده اما امروز میزنه 100 مگ باقی مونده باز فردا درست میشه، یک مورد دیگه اش اینه که خیلی وقت ها که دیسکانت میشم تا چند دقیقه بعد کانکت نمیشه و ارور میده!!
کلا مخابرات استعداد عجیبی در قرار بستن با شرکت های دزد و در پیت داره
دیشب طرح 1 مگابیت یکسالم تموم شد و این طرح جدید 2020 رو گرفتم، سرعت شبانش دقیقا روی یک مگابیت قفل هست و در بهترین حالت ممکن دانلود از سرور داخلی سرعت حدود 110 کیلوبایت در ثانیه هست، از سرور خارجی هم مثل همیشه سرعت متغیر و پایین و با اختلال هست. در تایم روزانه هم با وجود اینکه باید تا 10 مگابیت بره، یعنی 1280 کیلوبایت در ثانیه، اما صبح که خلوت بود از چندتا سرور معروف داخلی تست کردم و با 16 کانکشن همزمان دانلودم سرعتش از 450 کیلوبایت در ثانیه بیشتر نشد و عصر و الان شب هم که سرعت به زور به 300 کیلوبایت در ثانیه میرسه، سرورهای خارجی هم که طبق معمول با Latency بسیار بالا و کندی و پکت لاست و غیره همراه هستن ...
این وضعیت Latency آی پی DNS سرور گوگل (8.8.8.8):
محتوای مخفی: پانوشت
Last edited by Night2; 25-10-2015 at 22:47.
با سلام خدمت دوستان
طرح کمپین تابستانی 94
![]()
![]()
دوستان خط به نظر شما میشه بهتر بشه چون خط تا 10 مگ باز ولی تست
![]()
اقای farizn_dj واقعا خوش به حالت با این وضعیتی که داری، اگه این وضعیت برای خطت همیشه این طوریه و اتفاقی نبوده، به نظرم به هیچ چیزی دست نزن و لذت ببر.
من آخرین باری که Latency حدود 100 با آی پی 8.8.8.8 داشتم بر میگرده به 5-6 سال پیش، این روزا 200 شدن این Latency شده آرزو برای من ...!
وضعیت خط من از نظر نویز از خط شما بهتره ولی وضعیت اینترنتمو در صفحه قبل میتونید ببینید! این وضعیت خط من:
ویرایش: اینم تست سرعت از سرور خراسان رضوی و بین الملل، همین الان گرفتم:
Last edited by Night2; 26-10-2015 at 00:16.
از شبانه هم تست بگیر تا معلوم بشه کمپین 94 می صرفه یا نه
سلام دوست عزیز
بله درسته با هماهنگی مرکز دیتا توسط یکی از بهترین مهندسین این مرکز به این ویزگی رسیدم
خط شما ظاهرا نوری است خط نوری بله همین طوره درست جواب نمیده
در ضمن خطوط نوری بستگی به هانت نوری داره تا چقدر کشش داشته باشه شما باید پروفایل خط رو عوض کنن برات این پروفایل فایده ای نداره جز نوسان تاخیر بالا ببره
شماره مرکز چنده یعنی پیش شماره
مال کدام منطقه ای و از کدام مرکز اینترت دریافت میکنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)