دوستانی که پذیرش شدن یا امریه و کد مشخص شده چه تاریخی برای پذیرش اقدام کرده بودن؟
من 2 هفته قبل برای پذیرش و ارسال مدارک اقدم کردم امکان داره کد ها 2 هفته قبل مشخص شده باشه؟
دوستانی که پذیرش شدن یا امریه و کد مشخص شده چه تاریخی برای پذیرش اقدام کرده بودن؟
من 2 هفته قبل برای پذیرش و ارسال مدارک اقدم کردم امکان داره کد ها 2 هفته قبل مشخص شده باشه؟
من 31 تير ثبت کردم اعزامم 1/8 خورد
مگر اينکه بعد از اعلام تاريخ ،درخواست تعجيل يا تمديد بدي!
سلام
1/6/92 جمعه ست!
آيا همون جمعه بايد بريم واسه اعزام يا شنبه؟؟؟
سربازي تو نيرو انتظامي يعني بدبختيلعنت به همشون حالم داره ازشون بهم ميخوره
![]()
يه مشت ....
به اميد رهايي..................................
ممنون از راهنماییت
احتمالا تو برگه نوشته شده دیگه.برگه سفید که هنوز نیومده. ماهم که تلفنی اطلاع پیدا کردیم. خداروشکر مرز و نیرو انتظامی و اینا نیوفتادیم.
بالاخره از امروز یه مرخصی درست و حسابی ارتش بهمون داد تا جمعه بریم حال کنیم واسه خودموناما یه توصیه واسه اوناییکه هنوز دفترچه پست نکردن و نگران اینن که کجا بیوفتن.اگه مدرکتون فوق دیپلم و یا بالاتر باشه ارتش به نظرم بهترین جا هستش برا خدمت.چون واسه درجه دار ارزش قائل هستن.من خودم الان تو عجب شیر دارم اموزشیم رو میبینم(20روز) و به چشم دیدم اون افسرای وظیفه که بالا سر ما با مدرک لیسانسند چقدر راحت هستند و از همه مهم تر احترامشون حفظ میشه.در ضمن اگه نه کسری دارید و نه شرایط حتما سعی کنید که بیفتید عقیدتی سیاسی،چون بهترین جا برا گذروندن خدمته.دوره کدشم لویزان تهرانه.ایشالله همه به سلامتی خدمتشونو تموم کنن
![]()
در صفحه 5 دفترچه مدارک لازم رو برای ثبت نام وشته. می خواستم بدونم وقتی که مثلا گفته برگ وضعیت مشمولان رو لازم داره (برگه شماره 1)، آیا باید این برگه رو توی خود دفترچه پر کنم یا اینکه برم از روش یه کپی بگیرم و اون کپی رو پر کنم؟ در اصل می خواستم بدونم که باید دفترچه رو پر کنم ؟ ممنون
بله دوست عزيز
بايد هرچه اطلاعات خواسته توي خود دفترچه پر کنين
بعد با همه مدارکت ميبري پليس+10،از بعضياش ميگن بايد کپي بگيري،که همونجا کپي ميگيري.
سلام.اعزام 06/01 هستم . امروز زنگ زدم 09680 گفت افتادی نزاجا 01 تهران. من برگ سبز بسیج داشتم و برای پذیرش سپاه هم اقدام کرده بودم اما نمی دونم چرا افتادم ارتش. . واقعا عصابم خورد شده 80 روز رفتم سپاه واسه اینکه برگ سبز بگیرم بیوفتم شهر خودم(قزوین) امورشی هم نرم اما افتادم ارتش .کسی می دونه چرا اینطوری شده خواهشن کمکم کنید . مرسی
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)