تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1686 از 3745 اولاول ... 686118615861636167616821683168416851686168716881689169016961736178621862686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,851 به 16,860 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه MW_ARDEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ShIrAz CiTY

پيش فرض

1 تا 8 در ساعات ترافیک رایگان چطور؟
    شبانه چیز جالبی نداره اسیاتک! برای 512 واقعی رو میده بعد نمیدونم یهو سرعت که میره بالاچطور میشه از سرعت واقعی هم خبری نیست! (برات تست میذارم)
    در ضمن برای سایتهای دیگه عمرا این سرعتو نمیده!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سایت متما هم چک کردم بالای 3.5 نمیره!

دقت کردین وقتی حقیقت رو میگی نماینده های اسیاتک نشکر رو نمیزنن ولی وقتی یکی میاد یه تصویر میذاره توضیح هم نمیده چون وسوسه انگیزه سرعت دانلود گیگی سریع زیرش تشکر داره

عجب آدمایی هستین خدایی.....
    ههههههههه دقیقاااااا!
    من این ماه تویه رودرواسی یه بنده خدایی اسیاتک گرفتم ماه دیگه از این خبرا نیست!
    Last edited by MW_ARDEN; 12-12-2013 at 00:06.

2. این کاربر از MW_ARDEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ShIrAz CiTY

پيش فرض

ی 60 ناقابل میدادن اونم رفت البته فرقی نداره همون 60 هم مگه به چه دردی میخوره ......

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

داداش شما یه چیزی گفتین الان با این حرفا نمیخونه

گفتین 1.سرور مجازی 15 تومن با پهنای باند نامحدود 2.شبی 12 گیگ دانلود منم بصورت منظقی کفتم همچین چیزی غیر ممکنه

3.حتی با توجه به گفته شما سرچ گوگل هم فقط عنوان هست وقتی تیکت میدی و سوال میکنی از مدیر فروش هم میگن سرعت دانلود این سرور زیر 40 هست ....

4.پس وقتی سرعت دانلود 40 تا هم باشه شما نمیتونی شبی 12 گیگ دانلود کنی.......

5.حالا با توجه به حرفاتون هیچ کدوم صادق نیست اول اینکه نه خبری از لینک خرید سرور مجازی 15 تومنی شد با پهنای باند نامحدود که شبی 12 گیگ دانلود کنه که فرمودین هست!!! نه حتی اطلاع داشتین سرعت دانلود این سرور مجازی های داخلی چقدر هست؟ پس چطور اطلاع دارید صدرصد 12 گیگ دانلود میکنن!!!!

6.من فکر میکنم بعضا خیلی ها یه تاپیک میدن و بعضی های دیگه از روی حرف اونا باز تاپیک میدن بدون اینکه تست کرده باشن واقعی هست یا خیر !!!!!

7.حتی چیز پی ان داخلی هم باشه شما وقتی متصل بشی بهش اینقدر پهنای باند ندارند که تمام یوزرها کانکت باشه و با اون چیز پی ان داخلی شبی 12 گیگ دانلود کنه

8.اگر هم فقط خوشحالید که تاپیک میدید و ارسالهاتون بالا بره که حرفی نزنم بهتره.
    واقعا آدم تو این پی سی ورلد پست نده بهتره جز خستگی و سر کله زدن چیزی نمیمونه واس آدم.

1. همون قیمتی که گفتم بود و الان 256 مگ نیست و آفر 512 20 تومن موجوده همچنان هم پهنای باند نامحدوده پس این حرفم درست (صحبت سر سرعت و 12 گیگ و ... ربطی به سرور مجازی نداشت)
    2. قسمت دوم هیچ ربطی به سرور مجازی نداره برگرد پست های قبلیم رو بخون آفرین اون حجم مال چیز پی ان داخلی هست پس این حرفم درست (تو پی تی دارن میفروشن ماهی 5 تومن پهنای باند نامحدود) من باب سرعت دریافت و حجم دریافت و ... پست های زیر :
    آهان راستی 12 گیگ بود هان ؟ 24 گیگ هم میشه اینم لینک :
    این لینک بالا رو یه بار دیگه نیگا کن هی نیای بگی از کجا میدونی 12 گیگ دان میکنن و از کجا مطمئنی و ...

3. خوب اینو که گفته بودم اطلاع ندارم چون بحث من با نفر قبلی شما چیز پی ان بود نه سرور مجازی ! شوما اومدی هی گفتی سرور مجازی و ... پس این حرفم هم درست
    4. بدیهی است
    5. تکراری
    6. پست منظورشونه البته
    7. فعلا که هست
    8. پ چرا این همه حرف زدی ؟ آهان پس این گزینه در مورد من صادق نبوده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان اینترانت 512 سرعت دانلودش روی 64 محدود شده یا سرعت رو مثل سرویس های اینترنت باز میگزارن ؟

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

واقعا آدم تو این پی سی ورلد پست نده بهتره جز خستگی و سر کله زدن چیزی نمیمونه واس آدم.

1. همون قیمتی که گفتم بود و الان 256 مگ نیست و آفر 512 20 تومن موجوده همچنان هم پهنای باند نامحدوده پس این حرفم درست (صحبت سر سرعت و 12 گیگ و ... ربطی به سرور مجازی نداشت)
    2. قسمت دوم هیچ ربطی به سرور مجازی نداره برگرد پست های قبلیم رو بخون آفرین اون حجم مال چیز پی ان داخلی هست پس این حرفم درست (تو پی تی دارن میفروشن ماهی 5 تومن پهنای باند نامحدود) من باب سرعت دریافت و حجم دریافت و ... پست های زیر :
    آهان راستی 12 گیگ بود هان ؟ 24 گیگ هم میشه اینم لینک :
    این لینک بالا رو یه بار دیگه نیگا کن هی نیای بگی از کجا میدونی 12 گیگ دان میکنن و از کجا مطمئنی و ...

3. خوب اینو که گفته بودم اطلاع ندارم چون بحث من با نفر قبلی شما چیز پی ان بود نه سرور مجازی ! شوما اومدی هی گفتی سرور مجازی و ... پس این حرفم هم درست
    4. بدیهی است
    5. تکراری
    6. پست منظورشونه البته
    7. فعلا که هست
    8. پ چرا این همه حرف زدی ؟ آهان پس این گزینه در مورد من صادق نبوده

اولا شاتل شبی 100 گیگ دانلود کنن چه ربطی به اسیاتک داره!!!!

شما اومدی گفتی سرور مجازی داخلی بگیرید با قیمت 15 تومن و پهنای باند نامحدود و اینکارو کنید منم گفتم سرور مجازی با قیمت و این شرایط موجود نیست که بشه با اینترانت(اینترنت ملی) اسیاتک رو با سرور مجازی داخلی 15 تومنی و یا چیز پی ان داخلی و پهنای باند نامحدود با اون شرایطی که شما فرمودین....

حتی برای اثباتش لینک خرید خواستم که به شخصه تست کنم نتیجه رو بگم که شما بازم متوسل شدید به سرچ گوگل !!!!

شما نه تست کردی نه اطلاع داری واقعا درسته فقط میای تاپیک میدی دیگه وقتی میگم شما میدونی واقعیت داره؟؟ یا واقعا این قیمت هست؟؟ شما میگی برو سرچ کن گوگل !!!

بعضیا فقط دوست دارن برن یه عنوان فروش ببینن یه سرچ گوگل و یا یه تاپیک و هر جا رسیدن حرف بزنن بدون اینکه تست کرده باشن
    Last edited by amin885; 12-12-2013 at 16:13.

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ShIrAz CiTY

پيش فرض

عزیز دلم 512 نامحدود داریم و محدود

شما ماهیانه محدود مثلا 10 گیگ در ماه بگیر سرعت دانلودش خیلی هم خوبه حتی تا 700 هم میرسه ولی وقتی ساعت 1 شب تا 8 صبح رایگان میشه باز سرعت میاد روی 60

اما 512 نامحدود بگیری در همه ساعتها دانلودش روی 60 هست و وقتی 300 مگ دانلود کنی دیگه اون روز سرعتت میاد روی 10 کیلو بایت تا روز بعدی در حقیقت روی نامحدود حق تبادل گیگ داره و محدودیت گذاشتن روی سرویسها
    ایشون گفته اینترانت (شبکه ملی)

یکی از دوستان میگفت تا 200 میره 512ش، ولی به سخن کار نیاید!
    در کل به چه دردی میخوره وقتی حتی اینترانتش هم با این که اسمش نامحدوده اخرش محدود میشه؟!؟!

8. 2 کاربر از MW_ARDEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ایشون گفته اینترانت (شبکه ملی)

یکی از دوستان میگفت تا 200 میره 512ش، ولی به سخن کار نیاید!
    در کل به چه دردی میخوره وقتی حتی اینترانتش هم با این که اسمش نامحدوده اخرش محدود میشه؟!؟!
    پس من توجه نشده بودم ببخشید
    (512) - شبکه ملي اطلاعات 512 كيلو بيت ( اينترانت ) نامحدود با امکان تبادل حداقل 40 گيگ مبلغ نهايي فاکتور: 288055 ريال

40 گیگ حدودا 30 تومن حالا فرض کن روزی 1 گیگ هم دانلود کنی میشه 30 گیگ

یه جور دیگه حساب کنیم با 512 وقتی از ساعت 1 شب تا 8 صبح 1.3 گیگ دانلود میشه کرد پس در نتیجه حتی اگر سرعت 60 هم داشته باشه و بذاری دانلود میشه 40 گیگ رو دانلود کرد.

به نظر من اگه سرعتش بالا باشه خوبه ولی اگه روی 60 باشه که بخوای سیستم رو روشن بذاری برای دانلود با اینترانت ملی هیچ ارزشی نداره...
    Last edited by amin885; 12-12-2013 at 17:19.

10. 2 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

1.اولا شاتل شبی 100 گیگ دانلود کنن چه ربطی به اسیاتک داره!!!!

2.شما اومدی گفتی سرور مجازی داخلی بگیرید با قیمت 15 تومن و پهنای باند نامحدود و اینکارو کنید منم گفتم سرور مجازی با قیمت و این شرایط موجود نیست که بشه با اینترانت(اینترنت ملی) اسیاتک رو با سرور مجازی داخلی 15 تومنی و 3.یا چیز پی ان داخلی و پهنای باند نامحدود با اون شرایطی که شما فرمودین....

4.حتی برای اثباتش لینک خرید خواستم که به شخصه تست کنم نتیجه رو بگم که شما بازم متوسل شدید به سرچ گوگل !!!!

5.شما نه تست کردی نه اطلاع داری واقعا درسته فقط میای تاپیک میدی دیگه وقتی میگم شما میدونی واقعیت داره؟؟ یا واقعا این قیمت هست؟؟ شما میگی برو سرچ کن گوگل !!!

6.بعضیا فقط دوست دارن برن یه عنوان فروش ببینن یه سرچ گوگل و یا یه تاپیک و هر جا رسیدن حرف بزنن بدون اینکه تست کرده باشن
    چه حوصله ای دارم من

1. چهار روزه هی پست میزنی 12 گیگ 12 گیگ می کنی ، 12 گیگ رو برا آسیاتک من گفته بودم ؟!!!!! که حالا میای میگی چه ربطی به آسیاتک داره ؟! حالا که لینک دادم رفتی دیدی صحت داره ربطش دادی به آسیاتک ؟ کدوم پست من گفتم 12 گیگ مال آسیاتکه ؟ کدوم پست گفتم بری چیز پی ان داخلی بگیری شبی 12 گیگ با آسیاتک میگیری ؟ کدوم پست راجع به سرعت آسیاتک با چیز پی ان یا سرور مجازی حرفی زدم ؟ (اگه غیر از اینه نوشتمو نقل قول کن)

2. من اومدم گفتم سرور مجازی بگیر ؟ من که تمام حرفم از چیز پی ان داخلی بود که ! اومدی گفتی نمیدونم اون دوستمون چی منظورشه ولی اگه منظورش سرور مجازیه ... (برگرد نوشته هات رو ببین) اگه جایی من گفتم سرور مجازی بگیر نقل قول کن!

3. چیز پی ان با شرایطی که فرمودم برای شاتل جواب میده ، در مورد آسیاتک هم شخصی پرسیده بود چرا سرویسای اینترانت آسیاتک گرونه که گفتم برا اینه که نری چیز پی ان داخلی بگیری و به اینترنت وصل شی با هزینه پایین (غیر از اینه نقل قول کن !)

4. به دو دلیل : 4.1 اینجا نمیتونی لینک فروشنده بدی 4.2 چون من فروشنده نیستم دوست ندارم برای کسی هم تبلیغ کنم

5. خوب میبینم که یحث 12 گیگ رو تموم کردی حالا رسیدی به سرور مجازی ! به جز تفاوت قیمت 15 به 20 چه مورد اشتباهی در پست های قبلی من هست ؟! (نقل قول کن !)

6. شوما الان در این مورد اجازه اظهار نظر نداری فعلا 5 مورد بالا رو با موارد نقل قول پست های من نقض کن !

جهت اطلاع دوستان که نمیدونن قضیه چیه ، قضیه اینست که سالها پیش دوستی پرسید :

دوستان گرامي طبق مصوبه 166 سازمان تنظيم مقررات هزينه هر گيگ استفاده از پهناي باند داخلي فقط 423 تومان هست.ولي شرکت هاي pap به قيمت 5000 تومان همانند ترافيک خارج از کشور

حساب مي کنند.در اين زمينه آيا کسي از شرکت خدمات دهنده اينترنتي اش سوال پرسيده.

و من در جواب گفتم :

برای اینه که کسی نتونه دور بزنه وگرنه همه میرفتن یه چیز پی ان داخلی با اینترانت آسیاتک می گرفتن دیگه !
    و ایشان هم پریدن وسط و با کمال بی اطلاعی از وجود چیز پی ان داخلی با پهنای باند نامحدود و سرعت مناسب دریافت از سرور خارجی ، گفتن :

نمیدونم منظورشون چی بود این دوست ما ولی شما اگر بخوای حتی سرور مجازی داخلی هم تهیه کنی و با اون دانلود کنی توی خود سرور داخلی و از سرور داخلی باز خودت دانلود کنی قیمت سرور مجازی های داخلی هم خیلی گرون قیمت هست و به صرفه نیست.
    و

اگر هزینه پهنای باند اینترانت رو ارزون بده آسیاتک اونوقت شوما یدونه چیز پی ان اینترانت میگیری (توجه کن چیز پی ان داخلیه نه برای عبور از قیلمر بلکه برای اتصال به اینترنت !) بعد با هزینه کم اینترنت گرفتی نه اینترانت !

مطمئنی ؟
    1. سرور مجازی ایران پهنای باند نامحدود با قیمت 15 تومن ماهی گیر میاد چیز پی ان که قطعا ارزانتر
    2. یک سری به تاپیک شاتل بزن که مدتهاست کاربرانش با استفاده از همین روش شبی 12 گیگ دان میکنن (چون شاتل ترافیک شبانه داخل ایران رو محدود نمیکنه)
    و ادامه ماجرا ...

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

1. سرور مجازی ایران پهنای باند نامحدود با قیمت 15 تومن ماهی گیر میاد چیز پی ان که قطعا ارزانتر
    2. یک سری به تاپیک شاتل بزن که مدتهاست کاربرانش با استفاده از همین روش شبی 12 گیگ دان میکنن (چون شاتل ترافیک شبانه داخل ایران رو محدود نمیکنه)
    عجب داستانیه.......... همینطور 20 تومنی هم گیر نمیاد باز با اون شرایط ....شما 50 تومن بدی هم سرور مجازی داخلی باپهنای باند نامحدودی که بشه باهاش شبی 12 گیگ دانلود کرد باز گیرت نمیاد که حتی با اینترانت شاتل بشه دانلود کرد... اسیاتک هم به کنار !!!

خوبه حداقل یه کم دو دوتا چهارتا میکردی ببینی حداقل با 15 یا حالا الان همون 20 تومن گیر میاد یه تاپیک میدادی

در ضمن مطمئن باش نبود که شما لینک ندادی وگرنه خریدار هست شما مطمئن باش تبلیغ نمیشه.

بحثو ادامه ندیم چون هم شما یه چیزی تو هوا پروندی هم من فهمیدم و سریع از روش نگذشتم....
    Last edited by amin885; 12-12-2013 at 20:29.

داره خودمونی میشه hamedsaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    PERSIQUE

پيش فرض

با سلام.
    دوستان من خودم 10 گیگ 512 گرفتم و راحت تموم میشه در حالی که دانلود هم ندارم و شب میزارم ضمنا اصلا سمت نامحدود برنزی نروید مثلا 512 برنزی سرعت روی 20 هست اگر بیشتر از 200 مگ دانلود کنی در روز سرعت به 20 میره و پینگ این سرویس هم بدتره. خواستم بپرسم سرویس نامحدود طلایی سرعت چقدر میده دقیقا مثلا 256 طلایی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •