تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1685 از 3347 اولاول ... 685118515851635167516811682168316841685168616871688168916951735178521852685 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,841 به 16,850 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ایرانسل سرعت دانلود از سایتهای خارجی را کم کرده من الان از سرور خودم دارم به زور 100 کیلوبایت میگیرم
    از سایتهای داخلی 1.5 مگ در ثانیه
    -------------
    بعد از 5 دقیقه سرعت داخلی هم اومد ریوی 100 کیلو
    با آنتن کامل 4G
    با اینکه الان همه کاربرا حاضرند قسم بخورند که سرعت داخلی و خارجی با هم فرق دارند.ولی اگر به پشتیبانی زنگ بزنید به کلی منکر این موضوع میشند!!
    حتی یک مورد خودم به ایرانسل زنگ زدم .اپراتور بیچاره اصلا متوجه منظور من هم نمیشد.!!

- - - Updated - - -

ایرانسل سرعت دانلود از سایتهای خارجی را کم کرده من الان از سرور خودم دارم به زور 100 کیلوبایت میگیرم
    -------------
    با آنتن کامل 4G
    با اینکه الان همه کاربرا حاضرند قسم بخورند که سرعت داخلی و خارجی با هم فرق دارند.ولی اگر به پشتیبانی زنگ بزنید به کلی منکر این موضوع میشند!!
    حتی یک مورد خودم به ایرانسل زنگ زدم .اپراتور بیچاره اصلا متوجه منظور من هم نمیشد.!!

2. 2 کاربر از tak2750 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

ممنون
    آره بندري هستم.
    پس با خيال راحت برم برا دانلود

راستي مودم هاي 4جي قابليت اين رو دارن كه nat رو اپن كرد ؟

شما کجای بندرعباس هستی؟
    4جی ایرانسل اوضاعش چطوره؟سرعت دانلودتون چقدره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

-------------
    با آنتن کامل 4G
    خب اینترنت ملی یعنی همین دیگه؛ سرعت دانلود از سرورهای داخل بالا و سرعت اینترنت بین المللی همونی که قبلا بود!

- آيا با راه‌اندازي شبكه ملي اطلاعات ارتباط اينترنتي من قطع مي‌شود؟

خير، در اين ساختار دسترسي کاربران به کليه سايت‌هاي داخل کشور با سرعت بالاتر و قيمت ارزان‌تر برقرار شده و دسترسي به اينترنت بصورت فعلي باقي مي‌ماند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi_z100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

همشونیه مشت دزد بی شرفن
    من دیشب دو تا طرح 1000 توننی 2 تا 6 و 6 تا 12 زدم کلا 1700 مگ تونستم دان کنم . با سرعت 120k
    الان که ساعت 1 بعد از ظهره با سرعت 4m داره دان میکنه

- - - Updated - - -

همشونیه مشت دزد بی شرفن
    من دیشب دو تا طرح 1000 توننی 2 تا 6 و 6 تا 12 زدم کلا 1700 مگ تونستم دان کنم . با سرعت 120k

7. 3 کاربر از mahdi_z100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

همشونیه مشت دزد بی شرفن
    خب عزیز من، حتماً چند نفر دیگه مثل خودت، در اون محدوده شبا میخوان دانلود کنن!! نتیجش این میشه نهایت سرعت دکل کمتر میشه

روزا چون حجم گرونه کسی دانلود نمیکنه که... طبیعیه سرعت بالا میره!!

داره خودمونی میشه pic4you's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خب اینترنت ملی یعنی همین دیگه؛ سرعت دانلود از سرورهای داخل بالا و سرعت اینترنت بین المللی همونی که قبلا بود!

- آيا با راه‌اندازي شبكه ملي اطلاعات ارتباط اينترنتي من قطع مي‌شود؟

خير، در اين ساختار دسترسي کاربران به کليه سايت‌هاي داخل کشور با سرعت بالاتر و قيمت ارزان‌تر برقرار شده و دسترسي به اينترنت بصورت فعلي باقي مي‌ماند.

به عبارت دیگر اینترنت ملی یعنی چپاول بیشتر شرکت ها
    فروش اینترانت به قیمت اینترنت

فقط این که داخل کشور دریا که هیچی آب جوب هم نداریم که کوسه و کشتی هاش به کابل ها گیر کنه . باید دنبال یه بهانه دیگه ای باشن .
    Last edited by pic4you; 20-11-2015 at 15:43.

10. 2 کاربر از pic4you بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله دوست عزيز مدل E3372 رو خريدم و سيم كارت با خود دانگل بودش و از سايتي كه معرفي كردم خريد اينترنتي انجام شد و يك روز بعد به آدرسي كه در سايت ثبت بود ارسال كردند و كارت خوان نداشت اما از طريق تلفن همراه بحساب بنده ي خداي كه آورده بودش واريز كردم و پول نقد هم ميشد داد.
    با ٤جي تا ١مگ و ٣جي ٤٠٠/٥٠٠ كيلو بايت
    اما ي مشكلي ار ديروز تا حالا قطعي و عدم دسترسي به اينترنت پيدا كرده خدا كنه درستش كنن چون ي بسته ١٠٠گيگ يكساله و هزينه اي دانگل و يدونه روتر mr3420 تي پي لينك رو دستم انداخته تا حالا.

این مودم وای فای داره؟

والا من که کارم با نت هست اصلا قطعی ندیدم شما مطمنین ایراد از مودم نیست یا پرش انتن ندارین؟ یک کار کنید برید تو یک بلوار یا خیابان که پهن باشه اونجا امواج دقیق تر عمل میکنه نمیگم قویتر اما سیگنال دریافتی دقیق تر به دستتون میرسه در ساعات که قطعی دارین همون لحطه برید جای که گفتم به مدت 30 ثانیه تا 2 دقیقه اونجا باشید اگر قطعی داشتید بگید چون خیلی فاکتور ها مطرح هست مثلا POWER ERROR که هرچی مقدارش کمتر باشه سیگنال دقیقتر و شفاف تر میرسه دست کاربر
    Last edited by naser.051; 20-11-2015 at 16:23.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

-------------
    با آنتن کامل 4G
    من چند شبه دارم دانلود میکنم مثلا از سرور های آپلودبوی که کلا از مدار خارج شده در حد 10 کیلوبایت
    سرورهای ریو اپلود و 4آپلود با تعداد لینک بالا 200 کیلو بایت
    و سایتی مثل ---------- ---------- که برنامه دانلود کنم اونم سرعتش محدود شده !!!
    ولی در عجبم یک سرور دیگه پیدا کردم تو ایران که اسمش نمیگم سرعت نرمال در حد 1-1/5 مگ !!

4 شب روی هم 36 گیگ دانلود کردم که دیشب فقط 6 گیگ تونستم بگیرم من احتمال میدم از روی سرورهایی که دانلود میشه شناسایی میکنن و محدودشون میکنن اسپید تست همون موقع بالای 6 مگ میده
    امشب چندتا سرور خارجی تست میکنن ببینم نتیجه چی میشه این موضوع هیچ ربطی به ترافیک و شلوغی شبکه نداره
    از عمد سرعت های داخلی و خارجی کم کردن

- - - Updated - - -

-------------
    با آنتن کامل 4G
    من چند شبه دارم دانلود میکنم مثلا از سرور های آپلودبوی که کلا از مدار خارج شده در حد 10 کیلوبایت
    سرورهای ریو اپلود و 4آپلود با تعداد لینک بالا 200 کیلو بایت
    و سایتی مثل ---------- ---------- که برنامه دانلود کنم اونم سرعتش محدود شده !!!
    ولی در عجبم یک سرور دیگه پیدا کردم تو ایران که اسمش نمیگم سرعت نرمال در حد 1-1/5 مگ !!

4 شب روی هم 36 گیگ دانلود کردم که دیشب فقط 6 گیگ تونستم بگیرم من احتمال میدم از روی سرورهایی که دانلود میشه شناسایی میکنن و محدودشون میکنن اسپید تست همون موقع بالای 6 مگ میده
    امشب چندتا سرور خارجی تست میکنن ببینم نتیجه چی میشه این موضوع هیچ ربطی به ترافیک و شلوغی شبکه نداره
    از عمد سرعت های داخلی و خارجی کم کردن

13. 3 کاربر از alireza3dshadow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud 206-16v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

این مودم وای فای داره؟

والا من که کارم با نت هست اصلا قطعی ندیدم شما مطمنین ایراد از مودم نیست یا پرش انتن ندارین؟ یک کار کنید برید تو یک بلوار یا خیابان که پهن باشه اونجا امواج دقیق تر عمل میکنه نمیگم قویتر اما سیگنال دریافتی دقیق تر به دستتون میرسه در ساعات که قطعی دارین همون لحطه برید جای که گفتم به مدت 30 ثانیه تا 2 دقیقه اونجا باشید اگر قطعی داشتید بگید چون خیلی فاکتور ها مطرح هست مثلا POWER ERROR که هرچی مقدارش کمتر باشه سیگنال دقیقتر و شفاف تر میرسه دست کاربر
    ممنون از پيشنهادتون،دانگل خير واي فاي نيست اما از روتر TP LINK TL-MR3420 استفاده كردم تا اينترنت رو بصورت وايرلس به مصرف كننده هاي ديگه بروسونه.
    پرش آنتن نداره و ٤خط پر و ثابت هست روي٤جي و روي ٣جي هم فول بعضي مواقع ي دفعه اينترنت ندارم و چند دقيقه بعد دوباره بر ميگيره به احتمال ميدم كه از خود شبكه باشه چون سيم رايتل كه قرار ميدم هيچ مشكلي ندارم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

4 جی ایرانسل

اما شگفت نزده نشید چون سورپرایز دارم
    اینترنت واقعی اینه

Click here to view the original image of 710x455px.

اینم میزارم فکر نکنید سرعت بالا دروغکی

Click here to view the original image of 710x455px.

دوست عزیز این تست چه ساعتی هست ؟؟
    من 4 شبه درگیر 8 گیگ نرم افزار متلب هستم که از ---------- دانلود کنم نصفشو تونستم بگیرم !!!
    پیرم کرد امشب مجبورم برم از نت پارس آنلاین باقی موندشو دان کنم

16. این کاربر از alireza3dshadow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •