تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1685 از 1805 اولاول ... 6851185158516351675168116821683168416851686168716881689169517351785 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,841 به 16,850 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه XXS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اقایون این طرح جدیده مخابرات شبانه با 99درصد تخفیف یعنی چی دقیقا این دیگه چجورشه اون یه درصده دیگش چی میشه انوقت!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

از سایت 2020.goldnet.ir

همین طرح کمپین تابستان که تموم شد هم خیلی خوب بود سرعتش تایم رایگان تا 250 کیلوبایت میره و روز هم هر چی خطط باز باشه . خوبیش اینه که تا ساعت 9 صبح رایگانه دیگه تا ساعت 1 شب نمیخواد بیدار باشی. این طرح ویژه 2020 نمیدونم سرعت رایگانش چنده احتمالا 128 کیلوبایت هست. طرح کمپین تابستان سرعتش نوشته بود مطلوب برای کسی کمتر بره سمتش و از این طرح های 3ماه 6ماه ملت برن بخرن و تایم رایگان هم ندارن. در هر صورت کمپین تابستان خوب بود که من خریدم با 21هزارتومن قرداد 2سال - دارای شبانه - سرعت شبانه تا 250 کیلوبایت
    شما احتمالا تنها کسی هستی که کمپین تابستانیت رو دومگه واگرنه هرکسی گرفته تو اون 5ساعت رو یک مگ بوده حالا شما چه جوری رودمگی من نمی دونم درضمن شما همونی نیستی که نامحدود 5ساله داشتی کلا فکرکنم برای شما طرح ها رو اختصاصی می زنن
    Last edited by babak2111; 23-10-2015 at 10:53.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

مال منم رو یه مگ ثابته بی شرفا

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مال منم رو یه مگ ثابته بی شرفا
    منم روی دوخط همین کمپین تابستانه رو دارم رو هردو خط محدود به یک مگه دیشب بعد یک هفته با هردو خط وصل شدم برای شبانه اما به شدت سرعت نوسان داشت وفقط رو سرورهای ایرانی قابل تحمل بود رو بقیه افتضاح

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

از سایت 2020.goldnet.ir

همین طرح کمپین تابستان که تموم شد هم خیلی خوب بود سرعتش تایم رایگان تا 250 کیلوبایت میره و روز هم هر چی خطط باز باشه . خوبیش اینه که تا ساعت 9 صبح رایگانه دیگه تا ساعت 1 شب نمیخواد بیدار باشی. این طرح ویژه 2020 نمیدونم سرعت رایگانش چنده احتمالا 128 کیلوبایت هست. طرح کمپین تابستان سرعتش نوشته بود مطلوب برای کسی کمتر بره سمتش و از این طرح های 3ماه 6ماه ملت برن بخرن و تایم رایگان هم ندارن. در هر صورت کمپین تابستان خوب بود که من خریدم با 21هزارتومن قرداد 2سال - دارای شبانه - سرعت شبانه تا 250 کیلوبایت
    من کم کم دارم مطمئن شما هم از عوامل دروغگوی مخابرات هستی، البته منظورم در مورد طرح 2020 نیست چون این طرح رو از طریق نمایندگی های مخابرات میشه خرید و این موضوع درست است، اما شما دائما از مخابرات تعریف میکنی و در مقابل اعتراض کاربران به مخابرات هم جبهه میگیری، همین چند وقت پیش یادمه یک نفر مشکل پینگ داشت و شما بهش حمله کردی، در این لینک شما ادعا کردی که سرویس نامحدود داری تا سال 98: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد الان میای میگی که طرح کمپین که داشتی خوب بوده؟

تو تاپیک مخابرات تهرانم هم که گفتی که اصلا ما اینترنت نامحدود نداریم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظرم بهتره دست از سیاه کردن مردم برداری دوست عزیز ...

6. 2 کاربر از Night2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

شما احتمالا تنها کسی هستی که کمپین تابستانیت رو دومگه واگرنه هرکسی گرفته تو اون 5ساعت رو یک مگ بوده حالا شما چه جوری رودمگی من نمی دونم درضمن شما همونی نیستی که نامحدود 5ساله داشتی کلا فکرکنم برای شما طرح ها رو اختصاصی می زنن
    کمپین تابستانه امسال برای همه شبانه 1 مگه
    این دوستمون داره در مورد کمپین تابستانه "پارسال" میگه که برای همه روی 2 مگ بود

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

زیر مصرف 2 ماه اخیر من:

شبانه 2 مگ. 1تا7

شهریور

مهر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

کمپین تابستانه امسال برای همه شبانه 1 مگه
    این دوستمون داره در مورد کمپین تابستانه "پارسال" میگه که برای همه روی 2 مگ بود
    دوست عزیزم یک بار پست ایشان رو بخون کجای کمپین پارسال ساعت رایگانش تا 9 بوده ایشون داره دقیقا مشخصات کمپین امسال رو می گه بقیه حرفا رو هم دوستمون Night2 گفتن
    بکذریم دیگه تو همه تاپیک ها و سایت ها افراد مختلف هستن مهم نیست

10. 2 کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوست عزیزم یک بار پست ایشان رو بخون کجای کمپین پارسال ساعت رایگانش تا 9 بوده ایشون داره دقیقا مشخصات کمپین امسال رو می گه بقیه حرفا رو هم دوستمون Night2 گفتن
    تازه کمپین پارسال هم 2 مگ نبود. این فرد از افراد نفودی مخابراته

- - - Updated - - -

12. این کاربر از nahang1364 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

زدی توی خال عزیز
    ایشون مشکوک نیست اما اون کاربره که اسم و فامیلش رو توی امضاش نوشته (چوپون دروغگو) و پای پست ایشون تشکر گذاشته و بعدشم با دستپاچگی اومده به حمایت دیگه جای شک و شبهه ای نداره (طفلک همیشه خودشو بشکلی رسوا میکنه)
    Last edited by HardwareMaster; 24-10-2015 at 19:44.

14. این کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •