تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1685 از 1746 اولاول ... 685118515851635167516811682168316841685168616871688168916951735 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,841 به 16,850 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

با سلام دوستام بنده الان یه 3 ماهی میشه بازی میکنم ..تو نرمال بازیم خوبه .همین که میرم تو rank یه مشت نوب از همه جا بی خبر میان میفتن تو تیم ما ...کلا زیر 20 دقیقه نابود میشیم میریم ...
    اگر یه تیمی باشه که باهم باشیم و صوتی هم صحبت کنیم فکر کنم بتونیم یه کاری بکنیم .بنده دنبال همچین تیمی هستم .....الان هم برنز 3 هستم ////انقدر باختم که میخوام اسمم رو بزارم loseroneous /خدای بازندگان///نقشم هم adc jgl sup هست ///سرور هم nordric east

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

با سلام دوستام بنده الان یه 3 ماهی میشه بازی میکنم ..تو نرمال بازیم خوبه .همین که میرم تو rank یه مشت نوب از همه جا بی خبر میان میفتن تو تیم ما ...کلا زیر 20 دقیقه نابود میشیم میریم ...
    اگر یه تیمی باشه که باهم باشیم و صوتی هم صحبت کنیم فکر کنم بتونیم یه کاری بکنیم .بنده دنبال همچین تیمی هستم .....الان هم برنز 3 هستم ////انقدر باختم که میخوام اسمم رو بزارم loseroneous /خدای بازندگان///نقشم هم adc jgl sup هست ///سرور هم nordric east
    یوزر لول ات رو بگو اد کنم یکم بریم باهم ببینیم قضیه از چ قراره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

یوزر لول ات رو بگو اد کنم یکم بریم باهم ببینیم قضیه از چ قراره
    alexi5000 دستت درد نکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام به دوستان
    من پس از آپدیت 6.8 که اتجام دادم وقتی داخل بازی لوگین میکنم سیستم هنگ میکنه و همه چیز قفل میشه و باید به صورت سخت افزاری سیستم را ریست کنم ... کسی از دوستان این مشکل را داشتن ؟ برای رفعش چیکار کردن ؟
    هم Repair کردم هم Re-patch ولی باز هم مشکل داره ... تیکت هم دادم از صبح جواب ندادند هنوز ... حوصلم رفته ... سام وان هلپ

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fiddle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

چرا hextech بهم چمپایی رو که دارم رو میده همش
    4 تا chest باز کردم بهم 3 تا چمپیون که داشتم رو داد با یه وارد اسکین که خیلی زشت بود
    i will troll
    Last edited by Fiddle; 24-04-2016 at 13:24.

داره خودمونی میشه tygod4everything's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

سلام بر دوستان

اکانت خودم که همه مین چمپ هام رو داشتم و 7 صفحه رونه پیج به لطف خدا از برنز 1 اومدیم سیلور 1 45 پینت ولی بعدش از 10 بازی 10 بازی ترول افتاد و سیلور 3 شد. هی گفتیم شانس میخواد . ملت مخالفت کردند.
    بعد هم به جرم فلیمی که نکردیم 2 هفته بن شد.

از اونجایی که اکانت خودم 2 هفته بن شد و منم معتاد این بازی هستم تصمیم گرفتم یک اکانتی بخرم. حسابی تو سایت ها سرچ کردم و دیدم یک بنده خدا یک اکانتی رو میفروشه. خلاصه با هزار قسم آیه که اکانتش تاحالا فلیم نکرده ازش خریدم

اکانتش سیلور 4 با 0 پوینت و وین ریت 29% بود.

من اکانت رو ازش خریدم و دیدم چمپ های مین من فقط یی رو داره و وسط اننیه لوکس
    ( من جنگل مین یی شیوانا و ولی هستم )

بعد برای اینکه بتونم جنگل یی بازی کنم نیاز به رونه فول اتک اسپید دارم که ایشون کلا 2تا رونه داشتن و رونه اش هم ای دی بود.

پس نه رونه ام کامل بود. و نه چمپ های اصلیم رو داشتم. با این حال جنگل با جکس و زین رفتم با رونه اشتباهی ولی. 10000000% لطف و کمک خدا از سیلور 4 0 امتیاز 29% وین ریت خودم رو به سیلور 2 رسوندم.
    سیلور 2 که شدم رونه ام کامل شده بود.

بعد سیلور 1 شدم شیوانا رو هم یواش یواش خریدم

بعد یک چیز خنده دار بگم. من کویین بلد نیستم. ولی دیدم این اکانت کوئین داره با اسکین. 5 تا بازی باهاش بالا بازی کردم که فقط یکیش رو خوب کار کردم . ولی از اونجایی که اسکیل و تیم ورک خیلی مهم هستش من 4تاشو بردم. این خودش نشون میده که من با اینکه تو 4 تا بازی دیگه فید دادم ---- بازم میبرم پس فید بدم ببرم اسکیل و تیم ورک دارم . عحب

بعد پروموشن گرفتم برای گلد
    یک بازی بازی کردم شیو باختم
    بازی دوم کوئین رفتم باختم
    بعد کت رو خریدم. اصلا کت بازی نمی کنم. رفتم بالا جلوی اقای سیلور 1 شن مین کسی که سیزن قبلی پلات بوده و خلاصه دوبار کشتمش و تاور رو گرفتم. بعد بارد و جنگلر کشتنم
    ولی با اینکه کت بازی نمی کنم بازی کت رو بردم

بعد 2تا بازی هم یی بازی کردم

و فقط و فقط و فقط به لطف و کمک خدا 1000000% لطف و کمک خدا بازی کن خوب تو تیمم افتاد و بالاخره از سیلور 4 0 پوینت به گلد رسیدم

نکاتی از صحبت هایی کردم :

1. اکانت وین ریت 29% سیلور 4 0 امتیاز
    2. چمپ های مین جنگل من رو نداره این اکانت
    3. رونه جنگل درست و کامل نیست . تازه سیلور 2 کامل میشه
    4 .4 از 5 تا بازی رو با کوئین تاپ که اصلا بلد نیستم و فید هم سگی دادم بردم
    5.با کت که بلد نیستم بالا جلوی شن که پلات بوده لنه رو بردم و بازی رو هم بردم
    6. من رو اکانت خودم 7 تا رونه پیج داشتم اینجا 2 تا اونم ناقص بوده
    7. از سیلور 4 تا سیلور 2 با چمپ هایی که مین نبودم اومدم بالا
    8. تو اکانت خودم با چمپ های خودم و رونه های خودم از هر دیویژنی میخواستم بیام بالا 2 3 بار پروموشن میباختم تا بیام بالا اینجا حیلی سریع اومدم
    9. تو کمتر از 2 هفته گلد شدم. روزی تقریبا 5 6 ساعت
    و همه این نکاتی که گفتم
    نشان از این هستش که
    من که همون آدم بودم
    با همون موس و کیبورد و دستگاه پس چی شد ؟ که من کمتر از 2 هفته رو این اکانت گلد شدم؟ ولی رو اکانت خودم؟ با اون همه رونه و چمپ مین؟ از سیلور 1 به سیلور 3 دموت شدم ؟ ا

اسکیل و تیم ورک نیازه ؟ واقعا فکر می کنی اسکیل و تیم ورک نیازه ؟

بله نیاز هستش. ولی 80% بازی شانس هستش که خدا لطف کنه ( البته 100% این هستش به نظر من ) و بازی کن خوب و زبون فهم و غیر ترول افک تو تیمت بیفته و بیای بالا
    این هم عکس از زمانی که گلد شدم

کلی از به خدا التماس کردم که گلد بشم که بیام ثابت کنم این بازی فقط و فقط لطف خدا رو می خواد تا آدم گلد بشه. خدا رو شکر . خدا رو شکر. خدا مچکرم. مرسی . خیـــــــــــــــــــــــ ـــلی نوکرم خدا

فردا اکانت اصلیم هم باز میشه.

انشالا که دوستان صحبت های چارلز کامرون دویل رو گوش کنند و سخنرانی های دکتر فرهنگ رو در مورد انسان موفق ببینند و زندگیشون متحول بشه و موفق بشن
    خدا شاهده برای من یا کسی از من سود نداره شما سحنرانی های ایشون رو بخری. فقط به خودتون لطف می کنید
    موفق باشید
    و انشالا شما دوستان هم گلد بشید
    فقط خدا خدا میکردم گلد شم بیام این حرفها رو بزنم
    uupload.ir/files/mcj6_im_gold_now.jpg
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by tygod4everything; 25-04-2016 at 22:46.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

سلام خوبی میای انلاین بازی کنیم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    وجدانا 4 تا رفیق مشتی پیدا نمی شه بیاید با هم رنک بازی کنیم ؟

من الان سه ماهی هست دارم لیگ می زنم ، بازیم در حد قابل قبولی هست ، اما نمی خوام همینطور خرکی برم رنک ، دوس دارم اول یه تیم درست و درمون تشکیل بدیم بعد بریم رنک لذتشو ببریم

حدودا یه ماه پیش من دو نفر بچه های ایرانی رو ادد کردم خدا وکیلی پشیمون شدم ، با خودم گفتم همون با خارجی ها بازی کنم سنگین تره ، یعنی بگی حیوون کم گفتی ، حتی یه دست هم نزدم باهاشون ، کلا ادبیات در فحش خلاصه می شد ! موندم چرا گیمرای ما اینجوری شدن ، فقط از بازی فحش دادنش رو فهمیدن و بس ...

خلاصه آقا اگه کسی پیدا شد خواست چهارتا بازی سالم و مفرح دور هم بزنیم ما رو ادد کنه :
    ManiJoo0
    Eune

اگه نباشه جاش خالی می مونه R.I.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    سرزمین آرتا

پيش فرض

سلام بر دوستان

اکانت خودم که همه مین چمپ هام رو داشتم...

خدارو شکر بالاخره تیمت تونست بوستت کنه گولد شدی! البته گولد و سیلور با برونز زیاد فرقی نمیکنه
    دلم واسه اون گولدی های خوب که با توی بوستی بازی میکنن میسوزه
    به نظر من برو ساپورت فقط بازی کن مثله این ((بوستیا)) که تیمت بتونه کریت کنه حد اقل
    Last edited by R.I.P; 27-04-2016 at 12:25.

10. این کاربر از R.I.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fiddle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

خدارو شکر بالاخره تیمت تونست بوستت کنه گولد شدی! البته گولد و سیلور با برونز زیاد فرقی نمیکنه
    دلم واسه اون گولدی های خوب که با توی بوستی بازی میکنن میسوزه
    به نظر من برو ساپورت فقط بازی کن مثله این ((بوستیا)) که تیمت بتونه کریت کنه حد اقل
    تبریک مستر شدی من اگه بتونم مثله تو zed بازی کنم (که هیچ وقت نمیتونم) لول رو کلا پاک میکنم
    مسعود تو غیر از سرور آمریکا سرور eu بازی نمیکنی؟؟ اگه هستی بیا بریم نورمال دو نفری ترول کنیم

12. این کاربر از Fiddle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •