حمیدجان الان من واقعا گیج شدما
693.9 درسته؟
یا
693.6 درسته !؟
آخه 693.6 سرج زدم چیزی پیدا نکردم !
کسی از بچه ها این مدل 693.11 رو تست نکرده یه آمار بگیرم ازش؟
قیمت اینا رو هم بگی ممنون میشم
693.9 یا همون 693.6 و co 609
ممنون
حمیدجان الان من واقعا گیج شدما
693.9 درسته؟
یا
693.6 درسته !؟
آخه 693.6 سرج زدم چیزی پیدا نکردم !
کسی از بچه ها این مدل 693.11 رو تست نکرده یه آمار بگیرم ازش؟
قیمت اینا رو هم بگی ممنون میشم
693.9 یا همون 693.6 و co 609
ممنون
سلام
ارت دیگه وارد نمیشه.ولی استاد فرکانس پائین بودن.همین ترمور ویرانگر بود ولی فقط ویبره که ملاک نیست چون اصلا کیفیت و کوبششون خوب نبود.البته ما مدلهای خیلی بالا رو تست نکردیم.
گرند زیرو هم سابهای بسیار قوی تولید میکنه.اونم خیلی رکورد آورده.
بله احتمال داره.
من شرمدنم.چرا من قاطی میکنم این شماره های اینفی رو نمیدونم.
693.9i درسته
در مورد تست 11 من خبر ندارم.
قیمت 693.9i حدود 340 فکر کنم باشه.
693.11i هم حدود 390 شده.
CO 609 هم که آکبندش موجود نیست.قبلا 495 بود.
با سلام یه آمپلی برای 6975 اصل می خواستم که کیفیت داشته باشه قیمتش هم تا 180هزار تومان معرفی کنید قیمت آمپلی هرچه کمتر بهتر چی معرفی می کنید؟
برای پخش Pioneer MVH-X175UI باند خربزه ای چی رو پیشنهاد می دین ؟ فعلا بدون آمپلی فایبر ولی چند ماه دیگه آمپلی می خرم براش . بودجه تا 200 تومن خودم Kenwood KFC-PS6985 رو دیدم 170 بود تو سایت به نظرتون خوبه ؟ پیشنهاد بهتری دارین؟ مارک خاصی مد نظرم نیست چیز خوبی باشه می خرم. با تشکر
اشکال نداره داداش،پیش میاد دیگه
طبق پستایی که تو تاپیک خوندم به این نتیجه رسیدم که:
تو کیفیت و تفکیک صدای co 609 شکی نیست اما ظاهرا چندان بیس رضایت بخشی نداره.(نمیدونم برداشتم تا چه حد درسته)
میمونه این گزینه ها :
693.9
693.11
DLS 1073
از بین اینا 693.11 که به نقل از بچه ها میگین کیفیت 693.9 رو نداره.
1073 بیس خیلی خوبی داره اما نمیدونم شفافیت صداش چجوریه و اینکه بخاطر بیس قوی که میزنه دیتیل موزیک بهم میریزه یانه؟ یا اصلا الان پیدا میشه؟ و قیمتش چنده؟ و اینکه بیسش نرمو کششیه یا فقط کوبشی؟
کواکی باشه که بیس نرمو خوبی داشته باشه (جوری که بجای صدای کوبشو لحظه ای حالت نرمو کششی داشته باشه) علاوه بر این شفافیت خوبی هم داشته باشه صداهای ریز موزیک شنیده بشه (مثل صدای کشیده شدن دست رو سیم گیتار،خواستم صدای نفس کشیدن خواننده رو هم اضافه کنم دیدم توقع زیادیه تو این قیمت)
اگه دستم باز بود یه جفت کامپوننت واسه استیج جلو عقب میزاشتم با ساب RS12.ولی نه بودجش هست نه فضای کافی واسه ساب ووفر.ماشینم دوگانه با کپسول 100 کیلوییه که نصف صندوقو کپسول گرفته.
با این تفاسیر بهترین گزینه چیه به نظر شما ؟
حدود 400 تا 450 میتونم هزینه کنم.
سلام افا حمید گل
استاد ما خیلی خدمت شما ارادت داریما![]()
سفارش دوست ما هم رسید امروز. دیگه ببخشید اگه اذیتتون کرد آخه برخلاف خودم خیلی وسواسیه![]()
راستی اقا حمید هروقت بار جدید گلیدن رسید یدونه قاب پلاستیکی دور CO609 که پیچ روش بسته میشه واسه ما نگه دار هزینشم هرچی باشه تقدیم میکنم. آخه چند ماه پیش حواسم نبود پیچ رو خیلی سفت بستم شکست.
![]()
سلام ببخشید میخواستم نظرتون رو درمورد اینا بدونم،ایا خوب با هم مچ میشن؟اگه بخوام یه ضبط و باند خوب تا 500 بگیرم ک بعدا بشه امپلی و ساب اینا انداخت پیشنهاد دیگه هم دارین بفرمایید
پخشKenwood KMM-X10
باند Kenwood KFC-PS6985
برای این ضبط و باند بهترین امپلی با حداقل هذینه چیه؟
مرسی از شما 3>
سلام به اقا حمید
عزیز یه امپ 4 کانال 150 وات هر خروجی رو 4 اهم به قیمت مناسب چی پیشنهاد میدی؟
برای 2 تا ساب mtx rt12 کدوم امپ بهتره ( 8601-9604 ) ؟
یه سوال دیگه این که باکس های دیکسل خوبه یا نه شما جایی واسه ساختن دقیق باکس میشناسی ؟
ممنون از کمکت![]()
سلام
نه co بیسش هم کافیه.به نظر من همه چیزش خوبه. هیچ قسمتیش بر قسمت دیگه نمیچربه.
1073 رو پیشنهاد نمیکنم.تیوتر و میدرنجش جالب نیست. تو حجم بیس گم میشه صدا.
به نظر من همین 693.9i رو بگیر.اگر خواستی من نماینده آشنا دارم معرفیتون میکنم تشریف ببرید تهیه نمائید.منتها قیمت بگیر به من بگو. برخی سایتها قیمتهای پائین گذاشتن ولی موجودی ندارن. حواستون باشه.
خواهش میکنم لطف داری شما. من استاد نیستم من رو شرمنده نفرمائید.
به سلامتی انشاءالله مبارکشون باشه.کمی دیر شد متاسفانه که اونم به خاطر ایام آخر ماه صفر بود تعطیلیهای شرکتهای حمل و باربری. خلاصه شرمنده ایشون شدم.
چشم منتها اگر گریل یدکیش رو بیارن.
8604 پایونیر.
سلام
پس من اشتباه متوجه شدم،ببخشید.
1073 رو بیخیالش میشم پس.
یا co 609 رو برمیدارم یا 693.9
co 609 رو بیرون جایی میتونم پیدا کنم؟ (قزوین یا کرج)
از سایت خرید نمیکنم،اینجور چیزا رو ترجیح میدم حضوری خرید کنم.
بیرون اصلا قیمت نگرفتم.
اینا فیک هم دارن؟
راستی mtx T6C693 هم گویا خوب ازش تعریف میشه،شما صداشو شنیدی؟
ببخشید زیاد سوال میپرسم :(
Last edited by esi222; 28-12-2014 at 15:57.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)