چند دفعه زنگ زدم پشتیبانی
چیزی که دستگیرم شد اینه که شبکشون مشکل پیدا کرده و معلوم هم نیست کی درست بشه
البته فقط بعضی کاربرا مشکل دارن
چند دفعه زنگ زدم پشتیبانی
چیزی که دستگیرم شد اینه که شبکشون مشکل پیدا کرده و معلوم هم نیست کی درست بشه
البته فقط بعضی کاربرا مشکل دارن
KHZ-512-WITHFREE
شبانه دانلود خاصي ندارم اگر بيدار باشم استفاده مي كنم نهايت 400-500 مگ. طبيعتا كم نميكنه![]()
از شرشون راحت شدم وایرلس گرفتم راحت شدم هر روز یه فیلم و یه برنامه جدید کلا نت رو قطع کنن خلاص
سرعتتون رو محدود میکنه و دیگه به طور معمول شارژ کم میکنه نه غیر منطقی
کسی تونست بی زحمت آمار اینو هم در بیاره !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا چند روز دیگه احتمال برگشتن شبانه 5و10مگ وجود داره
من یه سوال دارم ! مریضن ! نه جدی مریضن !الان 2 مگ تمدید کنم یا نه ؟ اون وقت کسایی که قبلا nofree شدن باز هم شبانه گیرشون میاد یا باید سرویس جدید بخرن دوباره ؟؟ ای خدا از دست اینا ! ولشون کنی توی خیابون و پستشون رو ازشون بگیری حتی نمیتونن نون واسه زن و بچشون در بیارن اون وقت شدن تصمیم گیرنده واسه ما
khz-10240-withfree
![]()
Last edited by farshad0123; 28-10-2014 at 02:23.
مخابرات خیلی خوب داشت پیش میرفت اگر ادامه میداد و شبانه رو حذف نمیکرد هیچ شرکتی به گرد پاش نمیرسید
خیلی عجیبه من فکرشو نمیکردم یدفعه اینجور شبانه 5و10مگو جمع کنه چون تازه روزانه 5مگو گذاشته بود رو 10مگ و شبانش میشد همون 5مگ اگر میدونست ضرر میکنه از همون اول شبانه 5و10مگو اضافه نمیکرد به نظرم دلیل دیگه ای داره
دوستان شما هم به مبین خاوران منتقل شدین؟پشتیبانی میگه پرتک واسه شهرستان شما نیست و واسه مشاهده حجم باید به آدرس آیپی10.8.206.66 مراجعه کنید.کسی اطلاع نداره کسای که به مبین خاوران منتقل شدن سرویس های 5مگ و 10مگ شبانه دارن؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)