تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1684 از 2199 اولاول ... 68411841584163416741680168116821683168416851686168716881694173417842184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,831 به 16,840 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

2. 3 کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

حالا چرا روی فایل رو مستطیل کشیدی.. حداقل کلش رو می کشیدی که معلوم نباشه سرورش

این ثابت منظورت شبانه هم هست؟ ساعات 2 به بعد همینه؟ یا کم می شه...

راستی طرح نوروزی نداریم فعلا که! سرعتتون روی 2 مگ بسته شده؟

آیا این 1 مگی ها هم روی 2 مگ ان.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

حالا چرا روی فایل رو مستطیل کشیدی.. حداقل کلش رو می کشیدی که معلوم نباشه سرورش

این ثابت منظورت شبانه هم هست؟ ساعات 2 به بعد همینه؟ یا کم می شه...

راستی طرح نوروزی نداریم فعلا که! سرعتتون روی 2 مگ بسته شده؟

آیا این 1 مگی ها هم روی 2 مگ ان.
    از قصد روی سرور رو خط نکشیدم. که اگه خواستید برید و ازش اکانت بخرید!
    ثابت یعنی این که الان که زدم برای دانلود سرعت تقریبا همین حدودی هست که تو عکسه و نوسان زیاد نداره. شبانه حداکثر با 3 فایل همزمان سرعت 350 رو میگیرم. (البته در بهترین حالت ممکن)
    ااا. برش داشتن؟؟ نمیدونستم. سرعت طرح نوروزی قاعدتا باید روی 2 مگ بسته شده باشه.
    1 مگ های ماهیانه و کلن طرح های معمولی روی همون سرعتی هستند که اسمشون هست نه بیشتر.

5. 2 کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

1 مگ های ماهیانه و کلن طرح های معمولی روی همون سرعتی هستند که اسمشون هست نه بیشتر.
    یعنی اینکه میگن 1 به 4 دروغ میگن ؟

7. این کاربر از zi behzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من اگه نامحدود 1 به 4 بگیرم. واسه ساعات بعد از 8 چه اینترنتی استفاده کنم مگه دست به دامن رایتل هم بشیم. که بی اینترنت نمونیم.

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

من از سرعت دانلود حرفی زدم ؟؟؟ اصلا کلمه دانلود میبینی تو حرفام ؟؟؟ این دانلود رو از کجای حرفای من پیدا کردی ؟؟؟

وقتی میگم سرعت در حد دیال آپ هست یعنی واقعا دیال آپ ، دیال آپ نداشتید تا حالا ؟ یعنی چه ۱۲۸ بگیری چه ۱ مگ سرعتت به ۱۰ رسید ( هم آپلود هم دانلود - آپلود که خیلی وضعش خراب تره ) باید خیلی خوشحال باشی

حالا شما باور نمیکنی بگیر تست کن تا دقیق بفهمید

اره دقیقا دانلود رو همه میگن !

اگر مثل دیال اپ باشه که عالیه...الان دیال آپ بهتر از جی پی ار اس ایرانسل هست!

شما سرعت سند رو تست نکردی.سرعت سند مثل سرعت دانلود نیست صد درصد.

11 ساله با دیال آپ کانکت میشم...

10. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یعنی اینکه میگن 1 به 4 دروغ میگن ؟
    نه خیر. تمام طرح های مبین نت 1 به 4 هستند. (به جز طرح های نامحدود 1 به 10)
    منظور من سرعت دانلود هست. که طرح نوروزی اسمش 1 مگ بود ولی تا 2 مگ هم سرعت میداد. ولی بقیه عادی هستند. سرعتشون همونیه که روی اسمشونه.

12. این کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

خوب باید توجه کرد که اون موقع که من مبین نت گرفتم (حدود 1 سال پیش) قبل از این قضایای جابه جایی دکل بود. کارشناس که اومد مودم داخلی با خودش اورد و تست کرد حتی 1 چراغ هم روشن نمیشد. اصلا و ابدا هیچ جا (حتی در پشت بان) آنتن نمیداد. ولی مودم بیرونی برای من جواب میداد و مشکلی نداشت . یادمه اون موقع rssi من 75- بود. اما با این حال خوب جواب میداد. الان که این مسئله ی دکل ها پیش اومده rssi من شده 40- تا حداکثر 50- و CINR من هم که قبلا 20 تا 25 بود الان شده 30 تا 40. الان قک کنم مودم داخلی هم تو محل ما دیگه جواب بده اما من این همه پول این مودم رو دادم و دیگه عوضش نمیکنم. درکل بگم که مودم بیرونی قدرت دریافت سیگنال بسیار بیشتر داره نسبت به مودم داخلی و حتی نسبت به برخی مودم های وایرلس که تو پشت بام وصل میشن.
    من از اواخر خرداد ماه طرح نوروزی رو گرفتم و کلیه ی تست هایی که گذاشتم (از اواخر خرداد) با همین طرح هستند.
    هزینه ی نسب حدود فک کنم 30 یا 50 در اومد. (که به نظر خودم گرون گرفت، چون مراحل کار بسیار آسون بود!) و هزینه ی مودم احتمالا 200 یا 300 شد. مودم من مدل OX-330P هست که فک کنم بهترین مدلشون باشه (توی سایت نیست) و هم مقاوم در برابر سرما و گرما و بارون هست. (ببخشید هزینه ها دقیق یادم نیست)
    ممنونم.پاسخ شما کامل بود.
    یه سوال دیگه:مودم بیرونی حتما باید با دکل دید مستقیم داشته باشه یا ساختمان بلند بینشون باشه مشکل نداره؟

14. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

پشتیبانی میگه شما اهوازیا شانس ندارین
    همیشه خدا با مبین نت مشکل دارین

16. 3 کاربر از ham33d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sasanv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    سرزمین خاک و خورشید

پيش فرض

از قصد روی سرور رو خط نکشیدم. که اگه خواستید برید و ازش اکانت بخرید!
    ثابت یعنی این که الان که زدم برای دانلود سرعت تقریبا همین حدودی هست که تو عکسه و نوسان زیاد نداره. شبانه حداکثر با 3 فایل همزمان سرعت 350 رو میگیرم. (البته در بهترین حالت ممکن)
    ااا. برش داشتن؟؟ نمیدونستم. سرعت طرح نوروزی قاعدتا باید روی 2 مگ بسته شده باشه.

سلام همشهری عزیزم
    شما سرعتو فقط از IDM نخون چون اصلا دقیق نیست . برای منم گاهی بصورت لحظه ای تا 450 هم دان میزنه . یه لطفی کن و همون موقع دانلود سند و رسیو در ثانیه رو چک کن . شما استادین اما گفتنش ضرری نداره :

راه اول در تب نتورکینگ قسمت view-->select columns-->bytes received per interval & sent per interval را تیک بزنید . حالا دقیقا ترافیک در ثانیه سیستمتونو میبینید .
    راه دوم و ساده تر هم باز کردن صفحه وضعیت مودم و خواندن داونلینک است که سرعت در هر ثانیه را نشان میده.
    راه سوم هم برنامه های مختلف نشون دادن نتورک یا ویجتهای دسکتاپ مثلا network meter هست که خودمم با این کار میکنم و اطلاعاتش عالیه .
    حالا اگر بازم سرعت بالاتر از 270 بود هم تبریک میگم و هم شاخ درمیارم . چون مبین یه جا از دستش در رفته و سرعت بالاتر از 2.5 مگ داده.سرعت ظاهری شما و بعضی دیگر از دوستان که از رویIDM میگن میشه 350*8=2800 یعنی 2.8 مگ!! که اصلا نداریم .یا در اسپید تست گاهی موقتا و تصادفی میده مثلا 2.3 و 2.5 یه بارم که یکی زده بود 3.2 !!
    تنها راه مطمئن همون 3 راه پیشنهادیه و خوشحال میشم نتیجشو اعلام کنین . شایدم واقعا داره بهتون حال میده که بازم نوش جون

18. این کاربر از sasanv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •