فکر کنم اگه اشتباه بزنی جایزه ها رو از دست میدی.. شاید![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
فکر کنم اگه اشتباه بزنی جایزه ها رو از دست میدی.. شاید![]()
فهمیدم.یه تکه زغال میده بهت.تست نکردم ها...رفتم گشتم دنبالش.ورلد 10 من و ارش و امین هستیم.12 رضا هست.9 سعیده.
من و امین هم تو Briscoe هستیم.
ای بابا منو فراموش کردین منم تو briscoe هستم البته فعلا تازه کریم .راستی دیشب قاطی کرده بود هیچ گزینه ای کار نمیکرد
ویرایش :الن رفتم بازم همینطوری بود کسی میدونه باید چیکار کرد؟با مرورگر دیگه هم که اصلا باز نمیشه
Last edited by R O O T; 26-11-2010 at 10:58.
اولا از کروم و یا اپرا استفاده کن
دوما وقتی این مشکل شد دگمه f5 را بزن ببین فرقی می کنه و یا نه اگه نکرد یک screen shot بزار ...
---------- Post added at 11:13 AM ---------- Previous post was at 11:08 AM ----------
چون مایا گفته زود باز نکنید وگرنه ... می کنم تونبه خاطر همین اگه باز کنی اولا جایزه ها ( که فعلا هیچ کی نمی دونه چیه ) را از دستش می دی و به جاش زغال می گیری ! و مایا به خاطر این که به حرفش گوش نکردی به سرت جایزه می گذاره به صورت زیر
لول x را در 50 ضرب کن = مقدار جایزه به سرت در هر بار یعنی اگه لولت 60 باشه و 12 تا از اون حرف ها را اشتباهی باز کنی :
60 ضربدر 12 ضرب در 50 = 36000 به سرت مایا جایزه می گذاره![]()
Last edited by vitamin2002; 26-11-2010 at 15:52.
لعنتی برا من هم صفحه سیاه شد. البته با اپرا امتحان کردم، درست شد. ولی به آقا روباهه عادت کرده بودم...
بجاش این اپرا هم با اجرای اسکریپت ها یه حال اساسی بهم داد![]()
بتا 1.30 اومد ولی یک ورلد جدید باز کردند و فقط 200 نفر امکان ثبت نام دارهمنم که خواب بودم و نتونستم تو اون 200 نفر باشم
( ممد برو اسپم هات را یک جای دیگه بدهاینجا تاپیک وست بازان هست نه تاپیک چت روزانه ...
)
ای بابا این gray slouch hat هم ما رو سرویس کرد
امروز شیشمی رو گرفتم.
کاش بجای این چیزای مزخرف یه تفنگ درست و حسابی میداد ما امنیت جانی داشتیم![]()
عکس های جدید از آپدیت جدید![]()
کمربندم اضافه شده![]()
![]()
ممنون رفیق بابت اطلاع رسونیت. ولی تو رو جون هرکی دوست داری ما رو با این آواتورت نچزون![]()
به ترتیب عکسها:
عجب شلوار زشتی! (دقت کردین کلمه شلوار چقدر مزخرفه؟) امیدوارم بقیه شلوارها قشنگ تر باشن / ایول کمربند. الآن فقط جوراب و دستکش مونده
عکس دومی نزدیک بود سوتی بدم و بگم: کاش این امکان وجود داشت که همه وسایل رو هم بتونه نشون بده(آخه بر خلاف اون اسکریپته گزینه همه موارد رو نداشت...)
اون که تا 6 ساعته چیه؟ یعنی فقط با بازیکنایی میتونیم دوئل کنیم که 6 ساعت ازمون فاصله دارن؟
در مورد آخری نظری ندارم
-----------
سعید این خانوم های باکیفیت رو از کجا گیر میاری؟
نه خوشم اومد باز هم علی سه سوته پاکسازی کرد![]()
Last edited by amin_fixfox; 26-11-2010 at 21:51.
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)