یکی پرسیده بود پینگ چیه؟
اگر بازیهای آنلاین میکنی, اونجا پینگ خیلی تاثیر داره. مثلا اینطوری هست که شما وقتی شلیک میکنی, اگر پینگت خیلی بالا باشه شلیک شما بعد از چند ثانیه به طرف میرسه که این خیلی دیره و میبینی خودت مردی. یعنی شما شلیک میکنی ولی خودت میمیری. خیلی عجیبه
بعد متوجه میشی که اون طرف چند ثانیه قبل از اینکه شما اصلا متوجه بشید شلیک کرده بوده و شما تازه متوجه شدید.
راستی دیشب عجیب بود, عجیب:
البته اگر دقت کرده باشید نوشته 60 مگابایت مصرف روزانه مال همین امروز. در حالیکه من تاز اومدم پشت PC و اونا 50 مگابایت رو قبل از ساعت 7 از من کم کردن.
من که تا حالا نیم ساعت نگذاشتم که دانلود بشه. همینطوری گذاشتم و مطمئنم سرعتم بالاست. ولی تا حالا هر وقت دانلود کردم سرعتم خیلی بالا بوده و مثلا اگر 40 یا 50 مگابایت گذاشتم که بره چند ثانیه ای دانلود میشه. خوب حتی اگر به قول شما همون اولا اینطوری باشه باز هم اشکالی نداره چون من به 50 مگابایت خودم در عرض چند ثانیه رسیدم هر چند که اینطور نیست.65 مگ از کل دانلود رفته کمی دقت کنی میبینی که در قسمت پایین پنل زیرین نرم افزار نوشته 212 کیلوبایت رسیو از درگاه اول و درگاه دوم هم 412 کیلوبایت
این نشون میده موقع شروع دانلوده و زمان اندکی پس از Resume کردن اون فایل عکس گرفته شده
شما اگر پولش رو بدی من فیلم میگیرم به مدت نیم ساعت که همه ببینن دانلود من سرعتش بالاس. خوب البته چیزی رو که ثابت نمیکنه. البته من اصلا قصد تعریف از شاتل رو ندارم. همینطوری دارم میگم. خیلی حرام خور هستند و نامرد.
در عوض این سرعت اونا همیشه روزی 60 مگابایت یا 50 مگابایت, از پهنای باند من رو قبل از ساعت 7 کم میکنن.
حالا چی گفتی, حساب پهنای باند من رو بده تا من یه فیلم نیم ساعته از روزانه بزارم برات که سرعتش 250 هست![]()