فقط سایتهای .ir رو میتونی باز کنی
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
فقط سایتهای .ir رو میتونی باز کنی
البت سایت های .ir ای که در ایران میزبانی نشن رو هم نمیشه باز کرد
سرور مجازی ویندوز؟ داخل ایران؟ پهنای باند نامحدود؟؟ ماهی 15 هزار؟؟؟؟ مگه میشه همین الان لینک بده بخرم!!!!!!!!!!!
امکان نداره دوست گلم اگر بود من همین الان 4 تاشو میخوام..... مگر اینکه سرعت نامحدودی باشه که 20 کیلو بایت بهت دانلود بده بله اونجوری هر چی هم دانلود کنی در کل ماه حتی 10 گیگ هم دانلود نمیتونی کنی...
Last edited by amin885; 11-12-2013 at 00:54.
اقا من ی اشتباهی شد این ماه اسیاتک گرفتم ، بعد از تموم شدنه این دوره میتونم درخواست جمع اوری بدم؟؟؟؟ اخه شنیدم بعضی جا ها نمیذارن بعد از ماه اول درخواست بدی....
Last edited by MW_ARDEN; 11-12-2013 at 01:34.
![]()
اندر گوگل جمله فوق را بسرچ : فروش ویژه ی سرور مجازی ایران با پهنای باند نامحدود دیتاسنتر شهراد
اونوقت در اولین نتیجه گوگول به گزینه 512 مگ رمی 20 تومنی میرسی !
در مورد سرعت دانلود از اینترنت اطلاعی ندارم ولی سرورمجازی ایرانی با پهنای باند نامحدود الان 2 ماه مد شده ! تازه این قیمتش گرونه 2 هفته پیش یکی دیگه بود که 14500 میداد ولیکن الان نمی یابمش
خریدی کیفیتش رو به ما هم بگو
اینترنت ایران ته خندست ، طرف یه نت میگیره بعد یه چیز پی ان داخلی برای دانلود شبانش میگیره یه چیز پی ان خارجی برای گشت زنی در نت میگیره یه جعبه قرص اعصاب هم برای خودش میگیره !
میشه یه کم بیشتر توضیح بدی . الان اینی که گفتی یعنی چه؟؟؟؟
یعنی مثلااز میهن دانلود و ----------- هم میشه با سرعت بالا ونامحدود دانلود کرد؟؟؟؟؟
سرور مجازی در ایران با پهنای باند خوب زیر 60 نیست .
داداش شما یه چیزی گفتین الان با این حرفا نمیخونه
گفتین سرور مجازی 15 تومن با پهنای باند نامحدود شبی 12 گیگ دانلود منم بصورت منظقی کفتم همچین چیزی غیر ممکنه
حتی با توجه به گفته شما سرچ گوگل هم فقط عنوان هست وقتی تیکت میدی و سوال میکنی از مدیر فروش هم میگن سرعت دانلود این سرور زیر 40 هست ....
پس وقتی سرعت دانلود 40 تا هم باشه شما نمیتونی شبی 12 گیگ دانلود کنی.......
حالا با توجه به حرفاتون هیچ کدوم صادق نیست اول اینکه نه خبری از لینک خرید سرور مجازی 15 تومنی شد با پهنای باند نامحدود که شبی 12 گیگ دانلود کنه که فرمودین هست!!! نه حتی اطلاع داشتین سرعت دانلود این سرور مجازی های داخلی چقدر هست؟ پس چطور اطلاع دارید صدرصد 12 گیگ دانلود میکنن!!!!
من فکر میکنم بعضا خیلی ها یه تاپیک میدن و بعضی های دیگه از روی حرف اونا باز تاپیک میدن بدون اینکه تست کرده باشن واقعی هست یا خیر !!!!!
حتی چیز پی ان داخلی هم باشه شما وقتی متصل بشی بهش اینقدر پهنای باند ندارند که تمام یوزرها کانکت باشه و با اون چیز پی ان داخلی شبی 12 گیگ دانلود کنه
اگر هم فقط خوشحالید که تاپیک میدید و ارسالهاتون بالا بره که حرفی نزنم بهتره.
Last edited by amin885; 11-12-2013 at 12:14.
حتی سرور مجازی 60 هزار تومنی داخل ایران هم نمیشه باهاش شبی 12 گیگ دانلود کرد قابل توجه اون دوستمون که تاپیک دادند..
سلام دوستان عزیز!
یه سوال دارم :
میخام مخابرات رو تحریم کنم!
فقط دانلود شبانه واسم مهمه!
فقط تو کار فیلم و سریالم اونم معمولا از سرورای خارجی!
نمیخام شبی کمتر از 3-4 گیگ دانلود داشته باشم!
کدوم شرکت بهتره؟
آسیاتک؟ شاتل؟ پارس آنلاین؟ صبا نت؟
خونمون مرکز فرشچی ، مشهد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)