تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1683 از 1746 اولاول ... 683118315831633167316791680168116821683168416851686168716931733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,821 به 16,830 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

پروفشنال namx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    0101010101010101010101

پيش فرض

شما که دقتت بالاس

دقت کن تو اون جدول زمانیه بازی ... 10 تا کیل فقط تو 2 مین اخر گرفتم ... به نظرت ks بوده ؟؟ شما assist بقیه رو نگاه کن .. بعد بگو ks

قبول دارم حرفتو .. برای بازی های حرفه اصلا به درد نمیخوره ... ولی ekko بجاش عالیه برای تیم ورک

پروفشنال Dark_Priest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

فیلتر شدن leagueoflegends.wikia.com/wiki رو به همه تسلیت میگم واقعا خیلی چیزا رو از تو اینجا در مورد هیرو ها یاد گرفتم ولی حیف که فیلتر شد ، نمیدونم چرا فیلترش کردن

کسی سایتی برای دانلود از یوتیوب میشناسه ؟ Convert2mp3.net هست ولی برای لینکاش زود از منقضی میشن و بعضی لینکا رو هم 404 میزنه
    Last edited by Dark_Priest; 07-04-2016 at 19:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fiddle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

بچه ها بیاین یه اکانت برونز کنین بازی کنین خیلی حال میده همش میخندین
    من فقط به خاطر فانش یه اکانت 30 کردم فقط ترول کردم برونز شد خیلی حال میده
    Last edited by Fiddle; 12-04-2016 at 12:14.

4. این کاربر از Fiddle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

چنیدن بار اومدم به استاد میم شماره
    mey123
    فوش خار مادر بدم
    دیدم کارم اشتباهه

اخه هی من بازی می کنم
    طرف من فقط فیدر ترول؟ طرف دشمن گلد 5 میندازه؟ طرف من انرنکد و سیلور 4 3 ؟

تو پروموشن برای برگشت به سیلور 2 ؟ طرف دشمن 3 تا گلد 5 ؟ طرف من سیلور 3 4 ؟
    هی دارم بین سیلور 2 3 1 سویچ میشم

جالبه که سیلور 2 بودم 2بار کونم پاره شد پروموشن گرفتم برگردم سیلور1 باز تو پروموشن هام هی داره ترول میندازه فیدر

اون طرف همه باهوش

بازی ها رو چک کنید اگر اشتباه میگم

الان هم اکانتم بن شده 14 روز

ملت فلیم می کردن من به ریوت فوش میدادم که اینطوری بازی مینداره

کی بن میشه ؟ من
    چرا ؟ چون اونها اسکین میخرن من نخریدم

کیرم دولا 3تا پهنا تو کوسه نننه مادرجنده ننه کیر دزدت میم شماره

که خداوکیلی من دست رو قران میزارم
    تو مادرجنده تو 100 تا بازی 4 تاش افک یا ترول فیدر نداشتی و نخواهی داشت

چون مادرت یکجا کس میده به ریوت
    آبجی هات یک جای دیگه

اخه مادر کونی ننه کیر دزد

چند بار باید هی پروموشن بگیریم هی توش ترول فیدر بیفته

بعد توی مادرکونی مادز ---- مادرخراب ننه کیر دزد. یک پروموشن بگیری بیای بالا. بعد بیای اینجا بگی اسکیل و تیم ورک؟کیرم تو اول و آخرت. مادر ---- بی ناموس کس نننه
    کیرم تو امسال تو که کیلویی میرید بالا

خدا وکیلی پروموشن برای هر دیویژنی میگیرم فقط ترول سمت من. اون طرف همه باهوش
    بعد اون دوستمون میاد میگه. نمیدونم شما از 10 بازی 5تاش هم ترول بگیری زیاده

بابا جمعش کنید

کیرم تو کون آبجی اقای میم شماره

اینجا هم بن کنید راحت شیم بابا

یعنی نمیدونید من چقدر از این مادرجنده که کیلووی گلد شده ناراحتم. کیرم تو کس اول آخرت مادرکونی. شاشیدم تو همه هیکلت بی ناموس جاکش. کس کش مادر کیر دزد

mey123
    خدا وکیلی فکر کنم 10بار این متن رو تایپ کردم تو این ماه پاک کردم گفتم زشته بابا

ولی نمیدونید این چقدر حرومزادس که

- - - Updated - - -

خدائیش الان احساس آرامش می کنم
    خدا شاهده اننیه بازی می کنم مثلا جلوم گلد اسمورف پلات چیزی میفته از من میخوره
    میرم پایین رو هم گنک می کنم
    بازی میبینی بالا یا جنگلر ترول یا فیدر هستن بازی رو میبازم
    کیرم تو اون اسکیل تیم ورک

یا یک سری مادر حرومزاده مثل تو کیلویی گلد شدن دیویژن سرش گرده ؟
    یا به من بگو
    وقتی دشمن 3تا گلد من و 2 تا سیلور 1 2
    طرف من سیلور 3 4 چه جوری من باید کرری کنم اینها فید بدن؟ بازی اصلا بالانس نیست
    مادرکونی
    راستی
    با مامانت و آبجیت بگو امشب زود بیان لطفا مرسی
    شما کمتر از 10 سالته نه؟
    عزیزم عقدهای درونیتو به همراه کمی خایه جمع کن با همین عاغایی که داری فشش میدی 1به1 بزن ایشالله که میبریش و آروم میشی
    واقعا این بازی انقد مهمه؟ دوست عزیز من از سیزن 3 دارم بازی میکنم هر سیزن حداقل 500 تا این رنک پلی کردم نرمالم 1200 تا وین دارم
    فلیمری مثه شما ندیدم واقعا برای این تاپیک ناراحت شدم با رفتار شما
    حالا مثلا گلد شدی خو که چی؟ اصن گلاب به رو همه پرو پلایرا چلنجرم شدی خوب؟!
    این بازی واسه لذت بردنه واسه استفاده از لحظه لحظشه واسه قشنگیشه واسه هنرشه واسه استعدادشه نه چیزه بیشتر
    واسه ما شده جایی برای تفریح باختش قشنگه بردشم همینطور
    بیشتر ببین کمتر حرف بزن مطمئن باش موفقتر میشی الان که نونهالی داری اینجوری ملتو واسه بازی اینجوری فش کش میکنی بعدش چی میشه خدا خودش بخیر بگذرونه واست

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

راستی قبل از اینکه بن بشم

اگر دوستان کسی اکانت لول 30 ؟ تو سرور اروپای غرب داره
    که خداوکیلیش تاحالا چت بن نشده و یا اون پیغام وارنینگ میاد که شما فلیم کردی اسپورت من باش و بن نشده و اصلا تو بازی به کسی نگفته ریپورت فلانی یا مثلا خفه شو. خلاصه یک اکانتی که سالمه سالم باشه هستش فروشی به من بگید. دور ور 30 40 تومان خریدارم
    ولی خدائیش تاحالا فلیم چت بن اینچیزا نشده باشه ها . کلاه برداری نکنی یا اگرم بازی نمی کنی با اکانتت و برنز چیزی هستی. بده من برات سعی می کنم بیارمت بالا
    چون هم معلوم نیست چمپ های من رو داشته باشی و هم اینکه رونه های من مخصوص خودم هستش. خدائیش هم برنز در آومدن سخت تر هستش از رنک های بالاتر. این حرفی هستش که من از اسمورف های پلات دیاموند شنیدم و خودم هم که برنز 1 شده بودم این سیزن.

به هرحال کسی خواست بگه . اگر من اکانتمم بن شد یکی میسازم میام ازت میگیرم اکانتت رو

موفق باشی
    حلال کنید خلاصه خوبی بدی از ما دیدید. من با کسی اینجا دشمنی نداشتم. با این مادرجنده میم شماره داشتم و دارم. فقط با این

من تاحالا میدونستم این ریوت خیلی حرومزادس ولی اگر 0/00000000000000000000001 شک داشتم الان کامل شد
    وارد اکانت می تونی بشه
    که اگر خواستی مثلا اسکین بخری
    ولی نه میشه بازی کرد
    نه میشه با کسی چت کرد =))

اگه من رو بدون اینکه بازیم رو ببینی ریمو نمیکردی صبر میکردی 30 بشم میخواستم کمکت کنم پلات بشی
    الانم که اکانتت ین شده نمیتونی ببری میدونی بخاطر چیه ؟
    بخاطر اینه که بازیای اول رو جدی بازی نکردی اگه از همون اول که تازه هنوز 20 30 تا بازی اول بودی جدی بازی میکردی الان میرسیدی به جایی که میخوای
    کلا بازیا که از 100 تا بیشتر میشن دیگه همش ترولا میوفتن توی تیم تو و پرو ها توی تیم دشمن کلا وقتی بازیا رنکت زیاد شد هرکاری کنی به چلنجر هم بدی نمیتونه اکانتت رو حتی یه دیویژن هم بالا ببره چون دیگه ریده شده به mmr ت
    اون میم شماره هم خوش شانس نیست که! اون زمان که با تو دوو اومد هنوز mmr ش عالی بود چون هم جدی بازی میکرد هم تازه هنوز کلا 20 تا هم رنکت بازی نکرده بود توی اون اکانتش واسه همین با اون mmr وقتی با تو بازی میکرد کسایی که همه چی بلد بودن یا هنوز تعداد بازیاشون کم بود که ناامید بازی نمیکردن میافتادن توی هر دو تیم از اونجایی که شما دو نفر خوب بازی میکردین میبردین الانم که اکانتت همه ترولا میافتن توی تیم تو پرو ها توی تیم دشمن تنها راه بردن هم دوو بازی کردنه.
    مثلا همین اکانت euw من همه میدونن چیکار کنن مثلا یارو سیلور 4 بود همه چیو درست انجام میداد یا یه نفر بود برونز 1 کلا عالی بود ولی من یه کارایی میکردم که باعث بشه ببازیم اگه میخواستم جدی بازی کنم الان مثله پارسال امضام میذاشتم(( اکانت پلات فروشی 100 تومن ))
    خسته شدم بس که با پلات و دیاموندا بازی کردم اینو ساختم واسه فانش ترولتم نمیکنم جدی میگم اگه باورت نمیشه این اکانت eune ام هستش ادد کن باور کنی : Iran
    Last edited by Fiddle; 13-04-2016 at 11:57.

7. این کاربر از Fiddle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

اگه من رو بدون اینکه بازیم رو ببینی ریمو نمیکردی صبر میکردی 30 بشم میخواستم کمکت کنم پلات بشی
    الانم که اکانتت ین شده نمیتونی ببری میدونی بخاطر چیه ؟
    بخاطر اینه که بازیای اول رو جدی بازی نکردی اگه از همون اول که تازه هنوز 10 تا بازی اول بودی جدی بازی میکردی الان میرسیدی به جایی که میخوای
    کلا بازیا که از 100 تا بیشتر میشن دیگه همش ترولا میوفتن توی تیم تو و پرو ها توی تیم دشمن کلا وقتی بازیا رنکت زیاد شد هرکاری کنی به چلنجر هم بدی نمیتونه اکانتت رو حتی یه دیویژن هم بالا ببره چون دیگه ریده شده به mmr ت
    اون میم شماره هم خوش شانس نیست که! اون زمان که با تو دوو اومد هنوز mmr ش عالی بود چون هم جدی بازی میکرد هم تازه هنوز کلا 20 تا هم رنکت بازی نکرده بود توی اون اکانتش واسه همین با اون mmr وقتی با تو بازی میکرد کسایی که همه چی بلد بودن یا هنوز تعداد بازیاشون کم بود که ناامید بازی نمیکردن میافتادن توی هر دو تیم از اونجایی که شما دو نفر خوب بازی میکردین میبردین الانم که اکانتت همه ترولا میافتن توی تیم تو پرو ها توی تیم دشمن تنها راه بردن هم دوو بازی کردنه.
    مثلا همین اکانت euw من همه میدونن چیکار کنن مثلا یارو سیلور 4 بود همه چیو درست انجام میداد یا یه نفر بود برونز 1 کلا عالی بود ولی من یه کارایی میکردم که باعث بشه ببازیم اگه میخواستم جدی بازی کنم الان مثله پارسال امضام میذاشتم(( اکانت پلات فروشی 100 تومن ))
    خسته شدم بس که با پلات و دیاموندا بازی کردم اینو ساختم واسه فانش ترولتم نمیکنم جدی میگم اگه باورت نمیشه این اکانت eune ام هستش ادد کن باور کنی : Iran
    در مورد اقای میم شماره که ایشون خوش شانس هستند . چون وقتی تو بازی فوش هم میدن ایشون چت بن هم نمیشن. شما برو تو بازی 2تا بزی بگو فاک یو شما چت بن میشی

در مورد 10 تا بازی جدی . بنده جدی بازی کردم 6تا از 10 تا رو بردم. حالا اون 4تایی که باختم چون افک فیدر افتاد طرف من و برنز 1 شدم
    باز به لطف خدا 2 3 بار پروموشن گرفتم تو هر دیویژن اومدم تا سیلور 1 45 امیتاز

در مورد اینکه ترول افک میفته. کلا ریوت میاد بازی کن هایی که خوب هستند رو میاره پایین. باز کنهای بد رو میاره بالا

مثلا همین چند روز پیش. یک یارو رو ادد کردم. تیمو بازی می کرد. کیل مرگ اسیستش هم پایین بود
    ولی وین ریتش چند باشه خوبه ؟ 80% ? چطور میشه کسی که بازی بلد نیست و مرگش بیشتر از کیل و اسیستش هستش و تیمو بازی می کنه وین ریت به این بالایی؟

من بهت میگم

1. خرید اسکین و مشتری خوب بودند

2. خوش شانس بودند و بازی کن خوب افتادن طرفت

در مورد پاک کردن شما هم
    علتش این بود که شما یکی به نعل میزنی یکی به میخ ؟

من میام میگم این بازی شانس میخواد. شما تشکر میزنی
    یکی میاد ضد من حرف میزنه میگه من دارم اسپام می کنم. شما باز تشکر میزنی
    علت پاک شدنت حزب باد بودنت بود. و کمی فکر کردم میخوای بیای من با بازی کنی. تا یک بازی کردیم حالا ما ریدیم مثلا. بیای اینجا بگی این بازی بلد نیست. از بس من تو این سایت طرفدار دارم دیگه نمیدونم کی دوسته که دشمن.

من نفهمیدم تو کدوم طرفی هستی ؟

در مورد اینکه تو بیای من رو پلات کنی این حرفت اصلا خوشم نیومد. من نیاز به یک دوئه خوب دارم. ولی اینجوری که تو میگی انگار ما برنزیم تو پلاتی میخوای بیای ما رو کری کنی و فردا هم بیای تو سایت بگی اقا من این رو کرری کردم

صد سال نمیخوام این کار رو بکنی
    به من بازی بالانس بدون ترول فیدر افک بده. من دیاموند میگیرم

در مورد دوئه رفتن درست میگی. اینجور موقع ها که ترول زیاد میشه دوئه بهتر هستش

فقط بحث اینجاست که بازی کن خوب کم پیدا میشه وقتی هم پیدا میشن یک سریشون اخلاقشون خوب نیست. یک سریشون به من که میرسه یکدفعه از چمپی که بلده بازی کنه خسته میشه و میکنه اونجای چمپ جدید بازی کردند . مثلا ترشش خوبه وین ریت بالا. به من میرسه میگه. خسته شدم ترش بازی کنم. سوراکا میره میرینه

یا مثلا یک سری ادد می کنی اخلاق ندارند. طوری رفتار می کنه انگار ما برنزیم این چلنجر

البته یک یک نظریه دست پیدا کردم که فکر می کنم جواب میده که خوب اکانتم فعلا 2 هفته ای بن شده

راستی
    یکی از نظریه هایی که استاد میم شماره داشتند و ایشون درست میگفتند و جواب هم میده
    و میشه اینطوری تا چلنجر هم فکر کنم رفت
    این هستش که:

شما مثلا گلد 5 هستی
    باید بزاری یک سیلور 5 یا برنز اگر بشه چه بهتر یک رنک خیلی پایین اینوایتت کنه
    و اینطوری هم تیمی های شما و دشمنایی شما مثلا سیلور 3 4 5 برنز میفتند
    و چون شما گلدی؟ جرشون میدی میری جلو

و من این نظریه رو خودم تست نکردم ( البته استاد میم شماره با همین روش میرفتن بالا ) ولی بعضی بازی کن ها رو چک می کردم میدیدم طرف مثلا گلد 2 هستش
    داره با یک سیلور 5 میره دوئه
    دشمناش کی می افتند؟ همه سیلور 5 4 3 فوقش 2
    اصلا دشمنش گلد نمی افته
    و ایشون راحت میزنن و بالاتر میرن

این روش رو هم استاد نگفتند. یک راز بود .گفتم بگم کون استاد بسوزه دلم خنک شه
    دوستان این روش 100% تضمینی هستش. و جواب میده

اقلا یک یادگاری خوب در کنار فوش هایی که دادم از من اینجا به جا بمونه

میرن آدم ها..... از اونا فقط...... هیچ گهی باقی نمی مونه. خاطرات هم از بین میرن یواش یواش
    Last edited by madmaster_cg; 13-04-2016 at 12:22.

اگه نباشه جاش خالی می مونه s-arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

TSM 3
    Immortals 0

Enjoy Folks

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

خوب من یکمی آروم شدم
    بعد دیدم کارم اشتباه بوده

یعنی فوشی که به استاد میم شماره دادم به جا بوده و خوشحالم
    ولی به
    خانواده ایشون ربطی نداشته ( یک وقت نگید به خاظر بن هستش که این آیدی سومم هستش میسازم 100 بار دیگه هم میتونم بسازم )

خلاصه استاد میم شماره
    من جلوی دوستان از شما
    بابت توهین به خانواده شما عذرخواهی می کنم. ببخشید.
    ولی فوش هایی که به خودت دادم
    سر جاش هستش و ای کاش بیشتر میدادم

و البته من فکر می کنم
    این حماقت خودم بوده که بخوام عقیده شما دوستان با من یکی باشه. چون شما اون ترول ها و افک ها رو 10/10 بازی نداشتید نمی تونید درک کنید. ما ایرانیا دوست داریم عقاید خودمون چه درست و چه غلط رو تحمیل کنیم.

خلاصه ببخشید. ولی نیاز داشتم به استاد یکمی توهین کنم و آروم بگیرم. نمیدونید چقدر من از این بنده خدا ناراحت بودم

الان احساس بهتری دارم

راستی یک اکانت سیلور 4 خریدم. ماشالا عین اکانت خودم هستش. یک بازی بازی کردم. 2بار که صبا دی سیم کرد
    وین ریت اکانته 29% هستش =)) یک دست بازی کردم فیدر طرف من. دشمن همه باهوش. البته این اکانت قبل از اینکه من بازی کنم دچار این عارضه شده بوده =))

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

اکانت برنز من وینریتش 30% عه میخوام برونز 5 ش کنم تا آخر سیزن بعد که آیکون برونزشو گرفتم با آیکون برونز پلاتش کنممثله کاری که یکی از این استریمرا کرد به اسم annie desu که چلنجره یکی از اکانتاشو همینکارو کرد که توی چلنجر آیکون برونز داشته باشه همینجوری viewer هاش زیاد شدن
    Last edited by Fiddle; 13-04-2016 at 19:13.

12. این کاربر از Fiddle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
    آی دلم
    fiddle بازی کردم اصلا گنک نکردم بازیم طولانی شده بود یجا آخرای بازی یه جا همتیمیم داشتن نقشه میکشیدن که چجوری تیم فایت کنیم قرار شده بود که من که داشتم ult میکردم همه بریزن سرشون
    همه مید جم شدیم یهو من کلی پینک on my way زدم و گفتم الان ult میکنم go go go go
    ولی تا همه رفتن من سمت برعکس ult کردم ترولولولولولوولولولوولو

14. 2 کاربر از Fiddle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •