برا من که اصلا خوب نبوده و نیست خیلی نوسان داره حتی تو روز الانم که چند روزیه افتضاحه به تمام معنی شده ......
برا من که اصلا خوب نبوده و نیست خیلی نوسان داره حتی تو روز الانم که چند روزیه افتضاحه به تمام معنی شده ......
دوستان ؟؟؟
سرویس مجانی پارس انلاین شبانه دقیق از ساعت چند شروع و تا چند تموم میشه ؟؟؟دقیق ؟؟؟
iphone4
v/5.1
j...
پست اول همین تاپیک رو بخون دوست عزیز![]()
بچه ها نامحدودشون چجوریه؟ 512 ماهیی 24 تومنه؟کامل نامحدوده؟یا مثل شاتل؟ الان من میخواممم از ماه بعد 512 3 ماهه بگیرمممم از آملمم ..باید سرعت دانلودم رو چند باشهههه؟ اون ترفند دانلود تو آمل کار میکنههه؟
1024 - 3ماهه
کار خاصی که نه (جز ترفند پست اول) ولی به خاطر خلوت بودن منطقه و فصل امتحانات سرعت مثل روزانه است ولی خوب به هر دلیلی خوشبختانه هنوز اینجا شبانه رو محدود نکردند.
نه شهرستان هم ربطی نداره، دوستان از اصفهان هم بودند که همینقدر با 1024 دانلود می کردند، من تصورم اینه بیشتر به منطقه و شانستون و تعداد مشترکینش بستگی داره
متد داد و بیداد به پشتیبانی هم جواب نمیده ولی رفاقت میگند جواب میده!
پیشنهادم برای کسایی که میخواند پارس برای شبانش بگیرند اینه که یک ماه با حجم کم و سرعت 128 بگیرند ببینند اگر شبانه خوب بود ارتقا بدند به سرعت بالاتر! اگر هم نبود برند سراغ شرکت دیگه
همسایمون از پارس استفاده میکنه چطور میگه خوبه، سرعت به منطقه هم مربوط میشه اینطور نیست؟؟![]()
اینجا کسی از شیراز پارس نداره بگه سرعت دانلود شبانش چنده؟ اگه از شیراز کسی نیست بقیه دوستان بگن سرعت دانلود شبانشون چنده؟ نوع سرویستون رو هم بگیدممنون میشم.
سرویس 128 8 گیگ
سرعت شبانه 10kb/s منطقه 2 تهران ( خیره سرمون )
سرعت روزانه قبلا 150 بود الان 50 !
کسی به سوال من جواب نمیده؟
نه نمی سوزه اما اگه قبل 14 روز 800 مگ تموم شه می ره رو دوره ی جدید هر چند روزم که مونده باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)