ناراحتی نگاه نکن![]()
ناراحتی نگاه نکن![]()
دوست عزیز ممنون از شما
در مورد نامحدود با سرعت 128 و 256 که یک به ده هستند سرعت سند چقدر هست؟ کسی اطلاعی داره؟
ایا نامحدود 8 صبح تا 8 شب با سرعت 512 رو به کاربر خانگی میدن یا نه؟ ( که دانشجو هم نیست )
عزیز جان این همه تو این تاپیک میگن نا محدود ۱ به ۱۰ همون دیال آپ هست فقط اسمشو گذاشتن وایمکس !!
نا محدود ۸ تا ۸ رو به کاربر خانگی با یه کارت دانشجویی میشه فقط و همینطوری نمیدن ولی برای همون کارت دانشجویی هم راه بسیار هست !!
443 برای من مشکل نداره و با VP.N+ و... هم همهچی رو باز می کنه
آقا لطفا یکی از دوستان هم جواب من رو بده....
دوستان تعرفه 1 مگابیت بگیرم که 30 هزار تومان هست یا تعرفه 2 مگابیت بگیرم که باز اونم 30 هزار تومان هست. من می خوام شب ها سرعتم زیاد باشه. پس سوال اینه کدومش در ساعات رایگان بهتره. قاعدتا باید 2 مگابیت باشه. ولی بعضی می گن فرقی نداره
آقا خوش ب حالت
سایتی که ازش سرویس گرفتی رو اگه امکانش هست پ خ کن
من سرعت سند رو پرسدم نه دانلود ... که اگر 10 باشه برای کار من کافیه !
باز شما فقط میگید بیخوده بیخوده !
سرعت send برای من مهمه نه دانلود !
من از سرعت دانلود حرفی زدم ؟؟؟ اصلا کلمه دانلود میبینی تو حرفام ؟؟؟ این دانلود رو از کجای حرفای من پیدا کردی ؟؟؟
وقتی میگم سرعت در حد دیال آپ هست یعنی واقعا دیال آپ ، دیال آپ نداشتید تا حالا ؟ یعنی چه ۱۲۸ بگیری چه ۱ مگ سرعتت به ۱۰ رسید ( هم آپلود هم دانلود - آپلود که خیلی وضعش خراب تره ) باید خیلی خوشحال باشی
حالا شما باور نمیکنی بگیر تست کن تا دقیق بفهمید
منم هم اچ تی تی پی اس هم پی وی ان بدون مشکل وصل میشم
بچه ها سرعت دنلود در طرح 2 مگ خوبه یا در طرح 1 مگ یا فرقی نداره؟ می خوام 2 مگ بگیرم بعضی ها گفتن با 1 مگ فرقی نداره..
می شه راهنمایی کنید
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)