فک میکنم این چیزی که میگین کلا غیر منطقیه، حالا باز اساتید نظر بدن
فک میکنم این چیزی که میگین کلا غیر منطقیه، حالا باز اساتید نظر بدن
متاسفانه اتفاقيه كه افتاده حالا هر چقدر هم غيرمنطقي باشه
البته تا زماني كه به تلفن جواب ندادم مشكلي ندارم ولي موقعي كه به گوشي جواب ميدم اينترنت قطع ميشه
اینکه چیزی نیست ! من از قندشکن استفاده نمیکنم اما وقتی با موبایل تماس میگرین به خطی که رانژه شده adsl قطع میشه![]()
Acorp Zoltrix - w430g
wireless ADSL2+Modem router5port fast ethernet switch and access point 802.11g
مشخصاتشو نتونستم پیدا کنم توی اینترنت ! آخه مگه مجبورین چنین مودمهایی رو بخرین ؟؟!!![]()
اسپلایتر رو تعویض کنید.
سلام....کسی اینجا با مودم 2750 و 2730 دی لینک کار کرده؟
چه چیزی رو میخوای بدونی در مورد این دو مودم ؟![]()
میخوام بدونم تفاوت این دو مدل فقط در تعداد آنتنش هست؟یعنی از لحاظ سخت افزاری یکی هستند؟
چون سیستم مون تو یک اتاق هست و من از وای فای برای دیوایس های همراه تو هال میخوام استفاده بکنم و حداکثر برد مورد نیازم تنها 15 متر هست و تنها مانع بین وای فای با تبلت یا گوشی یک دیوار 15 سانتی معمولی آجری هست...
نکته دیگه اینکه برا دانلود شبانه احتیاج به یک مودم خوب از لحاظ دوام دارم...
سرچ کردم که فروشنده ای tenda 150d رو پیشنهاد داد که بعضی از کاربران گفتند به مارک tenda اعتباری نیس
در مورد این دو مدل هم کسی رو ندیدم شکایتی داشته باشه یا لااقل میگفتند از فلان رنگش یا فلان ورژنش بخرید که بهتره...
حالا میخوام بدونم کسایی که ازین دو مدل داشتن راضی ان ازش یا نه یا اینکه تفاوتی بین ورژن یا رنگ در این دو مدل هست؟
Last edited by mahdi-xbox; 05-04-2014 at 19:06.
نه یکی نیستن ! خیلی فرق دارن ! حتی مدلهای مشکی و سفید هم متفاوتن از نظر سخت افزاری !
15 متر با وجود یک دیوار همچین کم هم نیست بعلاوه اینکه در طرف مقابل گوشی و تبلت هست که توان خروجی وایرلسشون کمه
به نظر من TP-LINK TD-W8968 ورژن 2 بگیر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)