برای اینه که کسی نتونه دور بزنه وگرنه همه میرفتن یه چیز پی ان داخلی با اینترانت آسیاتک می گرفتن دیگه !
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
برای اینه که کسی نتونه دور بزنه وگرنه همه میرفتن یه چیز پی ان داخلی با اینترانت آسیاتک می گرفتن دیگه !
اشتباه شده حذف کنید لطفا
Last edited by sima_6600; 09-12-2013 at 20:37.
الان دقیقا رابطه این دو تا با هم چی هست؟
وقتی من از سرور داخلی بر روی بستر شبکه ملی دانلود می کنم ارتباطش با چیز پی ان چی هست.
نمیدونم منظورشون چی بود این دوست ما ولی شما اگر بخوای حتی سرور مجازی داخلی هم تهیه کنی و با اون دانلود کنی توی خود سرور داخلی و از سرور داخلی باز خودت دانلود کنی قیمت سرور مجازی های داخلی هم خیلی گرون قیمت هست و به صرفه نیست.
من گرفتم مفت نمی ارزه
شبا که به زور به 200 میرسه روز هم اسپید تست 7 مگ نشون میده .
یعنی برای 20 گیگ ماهی 80 تومن ( با آبونمان ) بدی بعد یه همچین فاجعه ای تحویل بگیری
برای بار یک میلیونم دارم این حرف رو میزنم خر بخرید از اسیاتک اینترنت نخرید
به خدا پول تون رو توی جوب میریزین
این شرکت کلا کلاه برداره
درست می گن. من توی نمایشگاه الکامپ از مسئول آسیاتک پرسیدم سرویس شهاب همون 10 مگ، سرعت شبانش چطوری هست. گفت شما در این سرویس سالیانه 100 گیگ شبانه با سرعت بالا استفاده می کنید بعد از 100 گیگ سرعت دیگه گارانتی نیست و با محدودیت همراه هست.
اگر هزینه پهنای باند اینترانت رو ارزون بده آسیاتک اونوقت شوما یدونه چیز پی ان اینترانت میگیری (توجه کن چیز پی ان داخلیه نه برای عبور از قیلمر بلکه برای اتصال به اینترنت !) بعد با هزینه کم اینترنت گرفتی نه اینترانت !
مطمئنی ؟
1. سرور مجازی ایران پهنای باند نامحدود با قیمت 15 تومن ماهی گیر میاد چیز پی ان که قطعا ارزانتر
2. یک سری به تاپیک شاتل بزن که مدتهاست کاربرانش با استفاده از همین روش شبی 12 گیگ دان میکنن (چون شاتل ترافیک شبانه داخل ایران رو محدود نمیکنه)
سالیانه 100 گیگ ؟! شبانه ؟! مخابرات نامحدود 512 رو فقط شبا بذاری دانلود (ساعتی 200 مگ) 1 تا 8 صبح میشه 1.4 گیگ سالیانه میشه 511 گیگ که ! ماهی 24 تومنم میدی خلاص
دوستان میشه لطفا در مورد این شبکه ملی اطلاعات توضیح بدید؟؟
الآن آسیاتک سرویس512 اینترانت رو میده28805تومن...
دقیقا چه محدودیت هایی داره؟؟؟
مثلا میشه وارد سایت های فارسی زبان شد؟؟؟
میشه از سرور هایی مثل مدیافایر دانلود کرد؟؟؟
کلا چیکار مشه کرد وچیکار نمیشه کرد؟
سرعت دانلودش چنده؟؟؟
؟؟؟
Last edited by saeedazami; 10-12-2013 at 20:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)