تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1683 از 3195 اولاول ... 683118315831633167316791680168116821683168416851686168716931733178321832683 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,821 به 16,830 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

دقیقا همینطوره ولی ممکنه امسال شاهد این اتفاق نباشیم (عرضه LT و وعده های Team Jungle در مورد اینFirmware)
    بله ولی تا اون موقعه خدا میدونه چی میشه. اینم باید در نظر گرفت که ماکروسافت با داشبورد جدید چه بلای سر LT میاره

یعنی اگه وصلش کنیم ویه بازی بزاریم نصب کنیم فقط16تا قابل استفاده است برای سیو ها چی
    بله فقط ۱۶ گیگ سیو ها که جایی نمیگیرن

2. 3 کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

بله ولی تا اون موقعه خدا میدونه چی میشه. اینم باید در نظر گرفت که ماکروسافت با داشبورد جدید چه بلای سر LT میاره

بله فقط ۱۶ گیگ سیو ها که جایی نمیگیرن
    ولی تو بازی جیرز او وار2 مینویسه هر سیو10گیگ چه جور میشه یه پروفایل رو حذف کرد همه ی بازی ها سیوشون سنگینه

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

از چه سایتی میشه آپدیت برداشت لینکش چیه چه جور آپ بردارم یعنی از کدوم قسمت سایت این آواتار ها به چه دردی میخورن یه بازی میشناسید که بشه مثل همین آواتار ها آدم درست کرد بعد بازی کرد

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

ولی تو بازی جیرز او وار2 مینویسه هر سیو10گیگ چه جور میشه یه پروفایل رو حذف کرد همه ی بازی ها سیوشون سنگینه

هر سیو ۱۰ گیگ؟؟؟؟؟ اصلا با عقل جور در نمیاد. شما فرض کن بخواد ۱۰ گیگ سیو باشه تو بازی ۲۰ دقیقه طول میکشه تا سیو کنه بازی رو. برید تو قسمت مموری یا هارد قسمت پرو فایل
    .
    از چه سایتی میشه آپدیت برداشت لینکش چیه چه جور آپ بردارم یعنی از کدوم قسمت سایت این آواتار ها به چه دردی میخورن یه بازی میشناسید که بشه مثل همین آواتار ها آدم درست کرد بعد بازی کرد
    متوجه نشدم اپدیت چی؟ اگه منظورتون اپدیت داشبورد هست بفرمایید لینکشو میزارم. اواتورا تو لایو به درد میخورن.

6. 2 کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این عکس گرفتن از اسکیرین xbox خیلی ذهن منو مشغول کرد .
    بر آن شدم خودم دست به کار شم و به یه نتایجی هم رسیدم !!

روش تست نشده ..

اینم آموزشش البته فارسی نیست :

How to Take Screenshots on an Xbox 360

You need to take a screencap of something on your Xbox360 - or any gaming console for that matter. It's actually not too hard as long as you have the right software. Because the Xbox 360 doesn't have a built in screen shot feature, the only way to do so is through video capture software. Not only will this tutorial show you how to take screenshots of your Xbox360, it'll inadvertently show you how to capture video as well.

Step 1 :
    In order to get the screenshots, you're going to need some video capture hardware. If you're familiar with the inside of a computer, get a graphics card with composite (RCA...the yellow one) or HDMI inputs. Check the ports on your computer - you may already have one installed! If all that sounds too complicated for you, get an external USB video capture device. Windows users may want something from Hauppauge, while Mac users could get a device from Elgato like eyeTV. Whatever you get, make sure it has HDMI (for high def) or composite (if you only want standard res screenshots

step 2 :
    Once you've got your device, install it on your computer. If it's a physical card, open your computer and install the drivers. If it's an external USB device, simply install the software and plug it in.

step 3 :

Hook your Xbox360 directly to the device. This will send the signal from the Xbox360 straight to your computer - bypassing your TV entirely. Once the cables are connected, power on the 360 and see if you get a signal. You should be able to use the software to view your Xbox's output right on the montior.

step 4 :
    Use the recording feature to capture video. While you may be able to use the print screen key (or command+shift 3 on a Mac) to get a quick screenshot, that's usually pretty difficult. Unlike a movie, you can't just pause or rewind a game. Well, maybe Braid or Prince of Persia but not most games. Anyways, you know what I mean...the game is happening live! If you record a quick video including what you want to capture, you'll find it's much easier to find the exact shot you want in the video. You can then pause it, get the screenshot, and delete the video all together

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این video capture توی جعبه ی بیشتر کارت گرافیک ها هستش .

Last edited by Xx Hossein xX; 31-07-2010 at 23:02.

8. 11 کاربر از Xx Hossein xX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

خاطره ی اولین روز لایو :
    برو بچ امروز واسه اولین بار به لایو وصل شدم و یه دست فیفا 10 زدم .
    البته من اصلا فیفا بلد نیستم و تخصصم PES هست ولی مثل اینکه طرف وضعش از من خراب تر بود چون 5 - 0 بردمش .
    (من مثل همیشه تیم همیشه قهرمان منچستر یونایتد بودم و اون اسپانیا)
    حالا دوستایی که لایو بازی میکنن ID شون رو بدن ، با هم بازی کنیم .

10. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

خاطره ی اولین روز لایو :
    برو بچ امروز واسه اولین بار به لایو وصل شدم و یه دست فیفا 10 زدم .
    البته من اصلا فیفا بلد نیستم و تخصصم PES هست ولی مثل اینکه طرف وضعش از من خراب تر بود چون 5 - 0 بردمش .
    (من مثل همیشه تیم همیشه قهرمان منچستر یونایتد بودم و اون اسپانیا)
    حالا دوستایی که لایو بازی میکنن ID شون رو بدن ، با هم بازی کنیم .
    SORESTSPORE پنج شنبه میام
    1 ماه دیگه گلد دارم هنوز

12. این کاربر از alireza_sun72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال soha is the beSt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    میخوام برزیل باشم):

پيش فرض

SORESTSPORE پنج شنبه میام
    1 ماه دیگه گلد دارم هنوز
    امروز گلدم تموم شد ولی...............اد کنید منو sohaxbox

14. این کاربر از soha is the beSt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

هر سیو ۱۰ گیگ؟؟؟؟؟ اصلا با عقل جور در نمیاد. شما فرض کن بخواد ۱۰ گیگ سیو باشه تو بازی ۲۰ دقیقه طول میکشه تا سیو کنه بازی رو. برید تو قسمت مموری یا هارد قسمت پرو فایل.

متوجه نشدم اپدیت چی؟ اگه منظورتون اپدیت داشبورد هست بفرمایید لینکشو میزارم. اواتورا تو لایو به درد میخورن.
    آخه من 33 گیگ ام پر شده یود بازی میکردم وجلو که میرفتم بعضی وقت ها مینوشت1fgi0gالان هم هیچی نصب نکردم بعد بازی ها شده 90g
    بله آپدیت داشبورد

داره خودمونی میشه Rush1911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مدل تلویزیون شما چیه؟؟؟
    LCD SONY BRAVIA
    32 اینچ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •