موقع جمع اوري اگه بگيد بخاطر كيفيت و مشكلات اين چيزا ميخوايد تخليه كنيد ول نميكنن كه ! هميشه بگيد ميخوايد نقل مكان كنيد
موقع جمع اوري اگه بگيد بخاطر كيفيت و مشكلات اين چيزا ميخوايد تخليه كنيد ول نميكنن كه ! هميشه بگيد ميخوايد نقل مكان كنيد
بابا چی شد این تعرفه های لعنتی عجب احقمای بی شرفی هستن ها فقط ترافیک اضافه شده 2 هزار تومن
Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
به نظر من همه مشترکین های وب باید به 195 حجوم ببرن و شکایت کنن و بگن که الان ما حجم یا قراردادمون تموم شده یا اصلا میخوایم طرح جدید رو ثبت نام کنیم که طبق قانون از 12 آذر باید اجرایی میشده ولی هنوز این شرکت این کار رو انجام نداده و این خلاف قانون هست و هفت ,هشت روزه مردم رو علاف خودشون کردن... بزارید لااقل بدونن که مردم گاگول نیستن و در آینده جرات تکرار چنین کاری رو نداشته باشن... از نظر اونا تا اعتراضی نباشه یعنی مشکلی هم وجود نداره
Last edited by m123f; 11-12-2017 at 20:37.
سرویس ها از روی سایت (پنل) حذف شدن
ظاهرا توی پنل دارن تغییراتی میدن
امیدوارم بالاخره سرویس هارو ارائه بدن![]()
شما قصد دارین از سرویس های جدید کدام را خریداری کنین ؟؟؟
چون بنا به تجربه شخصی سرعت کمتر از 16 مگ اصلا مناسب وبگردی و ... نیست
شما حاضرین برای سرعت 16 مگ و ترافیک 1100 گیگ که مطمئنا نمیتونین مصرفش کنین ماهیانه 80/000 هزار تومان پول بدین ؟؟؟
اگه مصرف کاربرای دیگه رو در نظر نگیریم و فقط نظر شخصی خودم رو بگم
اره سرویس 16 مگ برای من مناسبه چون در ماه حدودا 100 - 120 گیگ مصرف ماهیانه به جز بسته دانلود شبانه ایرانسل هست و خب اگه قرار باشه با 80 تومن 275 گیگ داشته باشم اوکی هست
های وب برای من سرعت خوبی داره که اونم به خاطر نزدیکی به مخابرات هست پس شاید برای خیلیای دیگه مشکل داشته باشه
ولی این سرویس جدید باید دید چجوری هست یعنی سرعت و محدودیت هاش به چه صورتی خواهد بود
قطعا چه الان چه سه ماه دیگه باید از این سرویس ها استفاده کنیم پس فقط میمونه انتخاب کاربر سر isp ها وگرنه تعرفه ها هیچ تغییری نمیکنه
صرفا واسه وبگردی سرعت 2-3 مگ هم مناسبه
البته این نظر شخصی منه
من سه ماهه تمدید کرده بودم. هنوز مونده از زمانم. برای تلگرام و اینستا بیشتر مواقع مجبورم که از اینترنت ایرانسل استفاده کنم. این چند روز هم سرعتم خیلی نوسان داره. قبلا می خواستم از های وب برم ولی منطقه ما شلوغ بود و فقط مخابرات پورت خالی داشت. موندگار شدم. یه ماهی باهاش سر می کنم، ببینم جای دیگه بالاخره بهم نت می ده یا نه
دوستان سرویس ها ارائه شده
فشفشه های جدیدی ارائه شده با حجم های بالا
نیترو های افزایش سرعت
فقط چیزی که اینجا یکم عجیبه ترافیک عادی هست که چجوری 4 گیگ 2 تومن میده ولی 1 گیگ هم 2 تومن میده![]()
توضیحات های وب: در این بسته ترافیکی، نسبت مصرف ترافیک بینالملل به داخلی ۴ است؛ برای مثال: در ترافیک ۴ گیگ عادی، در صورتی که تمایل داشته باشید تماما از ترافیک بینالمللی استفاده کنید، می توانید ۱ گیگ ترافیک بینالملل استفاده کنید، یا در صورتی که تمایل داشته باشید تماما از ترافیک داخلی (سایت های منتخب) استفاده کنید، می توانید ۴ گیگ ترافیک داخلی استفاده کنید، و یا بصورت ترکیبی از ترافیک داخلی و بینالملل استفاده کنید، به هر نسبت دلخواه.
![]()
Last edited by ahashahin; 12-12-2017 at 01:44.
هنوز تکلیفشون با خودشون مشخص نیست ردیف بالای ترافیک عادی و نیتروها رو برداشت
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)