تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1682 از 3017 اولاول ... 682118215821632167216781679168016811682168316841685168616921732178221822682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,811 به 16,820 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

اگه دروغه پ چرا چند وقت پیش تو و چند نفر دیگه تست 5 مگ گذاشته بودین روی 512 بود یکیشون هم کمتر از 2 مگ بود ؟

یه سوال دیگه هم دارم .گفتی 5 مگ و 10 مگ شارژ خوریشون از 1 مگ بیشتره اگه باهاش وبگردی نکنیم و فقط دانلود کنیم برای دانلودم بیشتر از 1 مگ شارژ مصرف میکنه ؟

مثلا اگه 10 مگ بگیرم و برای وبگردی با نرم افزار روی 1 مگ محدودش کنم شارژ خوریش مثل 1 مگ پایین میاد یا همچنان بالا میمونه ؟
    Last edited by ahwazp30; 27-10-2014 at 15:37.

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اگه دروغه پ چرا چند وقت پیش تو و چند نفر دیگه تست 5 مگ گذاشته بودین روی 512 بود یکیشون هم کمتر از 2 مگ بود ؟

یه سوال دیگه هم دارم .گفتی 5 مگ و 10 مگ شارژ خوریشون از 1 مگ بیشتره اگه باهاش وبگردی نکنیم و فقط دانلود کنیم برای دانلودم بیشتر از 1 مگ شارژ مصرف میکنه ؟

مثلا اگه 10 مگ بگیرم و برای وبگردی با نرم افزار روی 1 مگ محدودش کنم شارژ خوریش مثل 1 مگ پایین میاد یا همچنان بالا میمونه ؟
    5و10مگ كه همه گرفتن شبانه نداره اين بار 2مگ بگير ببينيم شبانه داره يا نه چون هيچكي تا حالا2مگ نگرفته و معلوم نيست شبانه داره يا نه سرعتش هم خوبه

داره خودمونی میشه ppeyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

منم همین مشکلو از صبح دارم
    چراغ ای دی اس ال روشنه ولی چراغ اینترنت روشن نمیشه یعنی آیپی نمیگیره
    مشکل شما حل شده ؟
    این مشکل برای من بعد از گذشت 48 ساعت هنوز پابرجاست اعصابم بدجوری خورد شده
    تا حالا 10 بار زنگ زدم 2020 هر دفعه به نفر جواب میده و مشکل هم حل نمیشه. جوابهاشون تا حالا اینطور بود :
    1 - شبکه اختلال داره همکارا دارن برطرف میکنن
    2 - یه ماهه شبکه مختل هست باید صبر کنید!!!
    3 - مودم باید کانفیگ بشه باید ببرید نمایندگی!
    4 - مودمو خاموش کنید 10 دقیقه بعد روش کنید وصل میشه
    5 - مودمو خاموش کنید 20 دقیقه بعد روشن کنید وصل میشه!
    6 - شما که الان آنلاین هستید مشکلی نداره!
    7 - پورت رو رفرش کردم الان باید درست شده باشه!
    8 - مودمو خاموش روشن کنید درست میشه!
    صبح هم مودمو بردم ماناماد دوباره تنظیم کرد ( تنظیمشو به هم ریخت ) و هیچ فرقی نکرد 5 تومنم پول گرفت. به جای اینکه بابت قطعی چند روزه عذرخواهی کنن پولم میگیرن

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

5و10مگ كه همه گرفتن شبانه نداره اين بار 2مگ بگير ببينيم شبانه داره يا نه چون هيچكي تا حالا2مگ نگرفته و معلوم نيست شبانه داره يا نه سرعتش هم خوبه

اره خودمم نظرم اینه که 2 مگ بگیرم .

.گفتی 5 مگ و 10 مگ شارژ خوریشون از 1 مگ بیشتره اگه باهاش وبگردی نکنیم و فقط دانلود کنیم برای دانلودم بیشتر از 1 مگ شارژ مصرف میکنه ؟

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مشکل شما حل شده ؟
    این مشکل برای من بعد از گذشت 48 ساعت هنوز پابرجاست اعصابم بدجوری خورد شده
    تا حالا 10 بار زنگ زدم 2020 هر دفعه به نفر جواب میده و مشکل هم حل نمیشه. جوابهاشون تا حالا اینطور بود :
    1 - شبکه اختلال داره همکارا دارن برطرف میکنن
    2 - یه ماهه شبکه مختل هست باید صبر کنید!!!
    3 - مودم باید کانفیگ بشه باید ببرید نمایندگی!
    4 - مودمو خاموش کنید 10 دقیقه بعد روش کنید وصل میشه
    5 - مودمو خاموش کنید 20 دقیقه بعد روشن کنید وصل میشه!
    6 - شما که الان آنلاین هستید مشکلی نداره!
    7 - پورت رو رفرش کردم الان باید درست شده باشه!
    8 - مودمو خاموش روشن کنید درست میشه!
    صبح هم مودمو بردم ماناماد دوباره تنظیم کرد ( تنظیمشو به هم ریخت ) و هیچ فرقی نکرد 5 تومنم پول گرفت. به جای اینکه بابت قطعی چند روزه عذرخواهی کنن پولم میگیرن
    من هم امروز چند بار قطع شده هر بار تا رفتم زنگ بزنم 2020 وصل مي شد! شما اگه اينترنت داري توي ibsng نگاه كني علت وصل نشدن رو مي نويسه. مال من كانكشن ارور 908 مي داد و توي ibsng هم ثبت ميشه يو كن نات لاگين فرام ديس پورت
    طولاني كه ميشد زنگ مي زدم 2020 يه بار زنگ زدم گفت اختلال شبكه است برو درستش كردم نصف روز طول كشيد.
    سري بعد گفت برو مودم رو خاموش و روشن كن درست ميشه رفتم درست شد.
    دفعه اخري گفت مودم رو خاموش بذار تا ريستش كنم بعد روشنش كردم تقريبا 3 هفته خوب بود تا امروز كه دوباره اينطور شد.

داره خودمونی میشه ppeyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من هم امروز چند بار قطع شده هر بار تا رفتم زنگ بزنم 2020 وصل مي شد! شما اگه اينترنت داري توي ibsng نگاه كني علت وصل نشدن رو مي نويسه. مال من كانكشن ارور 908 مي داد و توي ibsng هم ثبت ميشه يو كن نات لاگين فرام ديس پورت
    طولاني كه ميشد زنگ مي زدم 2020 يه بار زنگ زدم گفت اختلال شبكه است برو درستش كردم نصف روز طول كشيد.
    سري بعد گفت برو مودم رو خاموش و روشن كن درست ميشه رفتم درست شد.
    دفعه اخري گفت مودم رو خاموش بذار تا ريستش كنم بعد روشنش كردم تقريبا 3 هفته خوب بود تا امروز كه دوباره اينطور شد.
    دقیقا کجای ibsng ارور رو نشون میده ؟
    به منم چند بار گفتن خاموش روشن کن ولی درست نشده دستی هم که کانشکشن درست میکنم ارور 908 میده

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اره خودمم نظرم اینه که 2 مگ بگیرم .

.گفتی 5 مگ و 10 مگ شارژ خوریشون از 1 مگ بیشتره اگه باهاش وبگردی نکنیم و فقط دانلود کنیم برای دانلودم بیشتر از 1 مگ شارژ مصرف میکنه ؟

10مگو رو 256 محدود کنی شارژ خوریش خیلی کمتر میشه البته با موبایل هم نباید وصل بشی چون با موبایل هم سرعت 10مگو کامل میگیره

8. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

10مگو رو 256 محدود کنی شارژ خوریش خیلی کمتر میشه البته با موبایل هم نباید وصل بشی چون با موبایل هم سرعت 10مگو کامل میگیره
    میدونم منظورم همون pc هست .میخام بدونم اگه 10 مگ روی 1 مگ محدود بشه شارژخوریش دقیقا برابر با 1 مگه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

میدونم منظورم همون pc هست .میخام بدونم اگه 10 مگ روی 1 مگ محدود بشه شارژخوریش دقیقا برابر با 1 مگه ؟
    خیر شارژ خوریش بیشتر از 1مگ هست

11. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال S.A.M.S.U.N.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

فرشاد تا چندم قرارداد داری ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •