بله. بنا به دلایل مختلف از جمله قیمتهای به نسبت کمتر از شرکتهای دیگه (به دلیل انحصار شبکه تلفن)، مخابرات بیشترین مشترک رو در کشور داره. متقاضی ثبتنام هم زیاده. من یادمه 4-5 سال پیش برای ثبت نام ADSL تو مرکز مخابراتی خودمون که مراجعه کردم اسمم رو گذاشتن تو نوبت، بعد از 4 ماه طرف زنگ زده بود برای ثبتنام.
اما مسأله اینه که شرکت مخابرات بر اساس توسعههایی که انجام داده یه تعداد مشخصی پورت قابل واگذاری (حدود 5 میلیون پورت) در کل کشور داره. دیگه اگه ندونه که برای واگذاری این پورتها حداقل به همون تعداد احتیاج به IP داره، خوب احتمالن هیچ متخصص فنی تو این شرکت وجود نداره که من بعید میدونم. بنابراین اگه IP به تعداد نداره، نباید مشترک بگیره و پورت واگذار کنه.
با این حال، حتی اگه به هر دلیلی نتونسته تعداد IPهای مورد نیازش رو تأمین کنه به تعداد مشترکانش، مشکل همون طوری که شما گفتین به صورت IP نگرفتن در ابتدای زمان اتصال مودم به شبکه باید اتفاق بیافته. اگه مودم IP گرفت، دیگه قرار نیست هر 5 دقیقه اینترنت قطع و وصل بشه مگه این که خود مخابرات سهمیه زمانی استفاده از IPها رو همون 5 دقیقه گذاشته باشه که نقض حقوق مشترکه.
نکته دیگه هم اینه که بر اساس تجربیاتی که دوستان تو این تاپیک گذاشتن، وقتی ارتباط قطع میشه بعد از حدود 30 ثانیه دوباره ارتباط برقرار میشه. این فقط مدت زمانی که مودم برای برقراری مجدد ارتباط لازم داره. اگه مشکل کمبود IP بود، این مدت زمان اولن الگوی مشخصی نداشت و در ثانی بسته به میزان شلوغی ممکن بود زیاد و کم بشه و مثلن یه بار 30 ثانیهای وصل بشه یه بار چند دقیقه طول بکشه.