تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1682 از 2605 اولاول ... 68211821582163216721678167916801681168216831684168516861692173217822182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,811 به 16,820 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بنده هم حرف های شما روکاملا تایید میکنم،مشکل IP نگرفتن بخصوص در شب ها مشاهده میشه که تعداد افراد بیشتری وصل هستن،مشکل قطع شدن به شکل حاد رو من باهاش درگیر نبودم البته بوده ولی نه به شکل آزار دهنده
    اگه به مراکز مخابراتی مراجعه کنید متوجه میشید که تعداد افرادی که هر روزه میان برای ثبت نام اینترنت زیاده
    ولی اینکه آیا مخابرات با توجه به افزایش یوزر ها ،امکانات هم اضافه میکنه یا نه رو باید ازین تاپیک و تاپیک های مشابه
    و پرتال خود مخابرات صفحه پرسش و پاسخ ها فهمید
    بله. بنا به دلایل مختلف از جمله قیمت‌های به نسبت کمتر از شرکت‌های دیگه (به دلیل انحصار شبکه تلفن)، مخابرات بیشترین مشترک رو در کشور داره. متقاضی ثبت‌نام هم زیاده. من یادمه 4-5 سال پیش برای ثبت نام ADSL تو مرکز مخابراتی خودمون که مراجعه کردم اسمم رو گذاشتن تو نوبت، بعد از 4 ماه طرف زنگ زده بود برای ثبت‌نام.

اما مسأله اینه که شرکت مخابرات بر اساس توسعه‌هایی که انجام داده یه تعداد مشخصی پورت قابل واگذاری (حدود 5 میلیون پورت) در کل کشور داره. دیگه اگه ندونه که برای واگذاری این پورت‌ها حداقل به همون تعداد احتیاج به IP داره، خوب احتمالن هیچ متخصص فنی تو این شرکت وجود نداره که من بعید می‌دونم. بنابراین اگه IP به تعداد نداره، نباید مشترک بگیره و پورت واگذار کنه.

با این حال، حتی اگه به هر دلیلی نتونسته تعداد IPهای مورد نیازش رو تأمین کنه به تعداد مشترکانش، مشکل همون طوری که شما گفتین به صورت IP نگرفتن در ابتدای زمان اتصال مودم به شبکه باید اتفاق بیافته. اگه مودم IP گرفت، دیگه قرار نیست هر 5 دقیقه اینترنت قطع و وصل بشه مگه این که خود مخابرات سهمیه زمانی استفاده از IPها رو همون 5 دقیقه گذاشته باشه که نقض حقوق مشترکه.

نکته دیگه هم اینه که بر اساس تجربیاتی که دوستان تو این تاپیک گذاشتن، وقتی ارتباط قطع می‌شه بعد از حدود 30 ثانیه دوباره ارتباط برقرار می‌شه. این فقط مدت زمانی که مودم برای برقراری مجدد ارتباط لازم داره. اگه مشکل کمبود IP بود، این مدت زمان اولن الگوی مشخصی نداشت و در ثانی بسته به میزان شلوغی ممکن بود زیاد و کم بشه و مثلن یه بار 30 ثانیه‌ای وصل بشه یه بار چند دقیقه طول بکشه.

2. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان مخابرات مچنان نامحدود بالای 512 نداره؟
    واینکه آیا محودیت گذاشته رو سرویس های نامحدود؟ همون مصرف منصفانه.

- - - Updated - - -

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

فیبر نوری لعنتی دست مارو گذاشته تو پوست گردو.
    من یه مشکلی که دارم این هست که در طول 24 ساعت چندین بار قطعی لحظه ای دارم یعنی مثل موقعی که مودم ریستارت میشه،یه لحظه اینترنت قطع میشه و بعد از یکی دو دقیقه وصل میشه..این مشکل خیلی کارهام رو خراب میکنه.مودمم linksys wag120n هست.
    این مشکل قطعی لحظه ای رو بقیه هم دارند؟راه حلی داره؟
    دقیقا همین مشکلو دارم روزی 10بار قطع میشم مشکل از فیبر نوریه؟قضیه چیه؟اپراتور دیگه این جوری نبود

5. این کاربر از gymclass.heroes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال m.b.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه دیگه بالاتر از 512 نمیده
    خیر محدودیت نذاشته

7. این کاربر از m.b.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad_s7201's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    کمپین بهاره هم شبانه رایگان دیگه نداره؟ قبلنا هرچی شبانه استفاده میکردم مبلغش رو صفر میزد ولی الان نه
    .

آخر فروم باز mohammad_s7201's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    کمپین بهاره هم شبانه رایگان دیگه نداره؟ قبلنا هرچی شبانه استفاده میکردم مبلغش رو صفر میزد ولی الان نه
    .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام.
    .

اوه اوه مطمءنی داداش منم عضو کمپین بهاره هستم

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

[QUOTE=amirpers;8748935]دوستان مخابرات مچنان نامحدود بالای 512 نداره؟

نخیر دیگه نامحدود بالای 512 نمی دن
    سرویس های نامحدود هم بطور کامل بدون محدودیت است
    فقط دوستان من یک سوال داشتم قبلا پرسیده بودم کسی هم جواب نداده بود.
    می خواستم بدونم مخابرات با اونایی که بالای 512 بودن چکار کرده؟
    سرویس های اونایی که قبلا داشتن ادامه داره یا قطع کرده؟
    اگر اطلاع دارین لطفا راهنمایی کنید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

الان تکلیف چیه Ip های مخابرات یه جورایی به هم وصله ؟ ینی حداقال برا یک بار هم شده بر فرض مثال : Ip اینترنت من رو شما یه بار بهش کانکت شدی ! اینو برا این گفتم الان سایت هایی که به آی پی حساسن ، اگه فرضو بر این بگیریم یکی تو این سایت بن شده باشه ، بعد من به صورت رندوم یه بار مودمو خاموش کردم Ip فرده بن شده برا من بیاد خوب منم بن میشم! چیکار کنیم الان |:

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

خوب. پس مودم مشکلی نداره و مشکل از خود مخابراته.

در ضمن تا جایی که من می‌دونم مفهومی به اسم ناسازگاری مودم با ISP معنای خاصی نداره. بالأخره، اگه مودم از نوع ADSL2+ و از این مارک‌های معمول بازار باشه (که مودم شما فکر کنم لینکسیس بود) باید با هر ISP کار کنه. وقتی هم مودم بدون مشکل با یه ISP کار می‌کنه باید با ISPهای دیگه هم بدون مشکل کار کنه. مگه این که تنظیمات خاصی نیاز باشه. به نظرم مشکل اصلی از خود مخابراته نه از مودم.
    ممنون از توضیحات شما.درسته منم گفتم اون آخرین گزینه مدنظرم بود و برای خودم هم منطقی نیست و فقط در هنگام جستجوی این مشکل،برخی کاربران اینجوری گفته بودند که مسلما قابل تایید هم نیست.
    البته بعد از آپدیت مودم و یه تنظیم دیگه در مودم،این مشکل کم شده اما برطرف نشده.

دقیقا همین مشکلو دارم روزی 10بار قطع میشم مشکل از فیبر نوریه؟قضیه چیه؟اپراتور دیگه این جوری نبود
    فبیر نوری که ظرفیت و سرعت غیر قابل مقایسه ای با کابل مسی داره اما اینجا از ظرفیت استفاده نمیشه و فقط شده یه ابزار برای انحصارسازی مخابرات.
    مشکل شما باید بررسی بشه اما اگه همه چیز اوکی باشه(مدم آپدیت باشه،زیاد داغ نکنه،نویز خیلی بالا نباشه،....) شما در تنظیمات مودم گزینه DSL Modulation رو روی G.dmt بذار.بعد از چند روز اگه تغییری نکرد روی T1.413 بذار اگه بازم تغییر نکرد مشکل از جای دیگست.

الان تکلیف چیه Ip های مخابرات یه جورایی به هم وصله ؟ ینی حداقال برا یک بار هم شده بر فرض مثال : Ip اینترنت من رو شما یه بار بهش کانکت شدی ! اینو برا این گفتم الان سایت هایی که به آی پی حساسن ، اگه فرضو بر این بگیریم یکی تو این سایت بن شده باشه ، بعد من به صورت رندوم یه بار مودمو خاموش کردم Ip فرده بن شده برا من بیاد خوب منم بن میشم! چیکار کنیم الان |:
    تمام isp ها در ایران از ip مشترک و به اصطلاح متغییر استفاده میکنند و این مشکلی که گفتی صدق میکنه.برای نمونه خیلی از سایتهای دانلودی هم که محدودیت برای هر ip دارند منم با مشکل مواجه میکنند.برای رفعش هم شما مودم رو باید ریستارت کنید تا به یک ip دیگه وصل بشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •