لطفا عمومی بگید تاهمه استفاده کنند.
ممنون![]()
لطفا عمومی بگید تاهمه استفاده کنند.
ممنون![]()
احتمالا باز میخواد بگه راه حلش استفاده از سرویس های ماست![]()
نه عمومی خوب نیست درست مثل قضیه ایرانسل که امسال فروردین نت رایگان تو نت لو رفت بستش
لطفا حذف گردد
دوست عزیز مشکلات فقط به سرعت نیس.متاسفانه ما تا حرف از اینترنت میشه مستقیم بحثو میکشونیم به سرعت.مشکل فقط سرعت نیس من خودم نمیتونم ای اس پی عوض کنم ولی دوستان و اشنهام از هر شرکتی دارن رو تست میکنم حداقل یکی دوبار
والا بلا همه از مخابرات بهترن.من دوستم پنل فروش شرکت صبا نت رو داره تازگیا هم پنل مخابرات هم داره.چن روز پیش بهم یه سری مزیا رو نشون داد از شرکت صبا نت ک مخابرات یک درصدشم نداشت از اون مزایا.
مخابرات یکی از بدترین پشتیبانی هارو داشت.فک کن رفتی مودمتو بردی یکی برات تنظیم کرده بعد رمزو اشتباه تنظیم کرده و نمیتونی وصل بشی خودتم بلد نیستی رمزو تغییر بدی و نمیدونی مشکل از کجاست زنگ میزنی پشتیبانی مخابرات پشتیبانی بعد نیم ساعت منتظر نگه داشتن میگه رمزت اشتباهه و رمز جدید و میده میگه بقش به ما ربطی نداره ولی همونجا جلو چشم یکی زنگ زد دوستم گفت نمیتونم وصل بشم همینو گفت دوستم رفت تو پنل صبا نت بدون هیچ سوالی از مشترک شماره مشترکو زد و یه پیغام اومد که مشترک رمزو اشتباه تنطیم کرده و از همونجا مشخص شد که طرف چ رمزی و رو مودمش ست کرده و دوستم رمزی که رو مودم طرف ست شده بود رو از داخل پنل تنظیم کرد رو سرویس مشترک و درست شد.
این یکی از مزایا شرکتهای دیگه نسبت به مخابراته .پشتیبانی مخابرات صفر.
یکی دیگه از مزیا شرکتهای خصوصی اینه که هر یک گیگ حجم 700 مگابایت اپولود رایگان داره چون شما فقط به حجم دانلود پول میدی ولی در مخابرات همچین چیزی نیست اگه میبینی اینجا همه میگن حجم نتم زود تموم میشه و مخابرات حجما رو میدزده اینه.یعنی شما یک گیگ حجم میخری 4 هزار تومن هم اپلود از اون یک گیگ کم میشه هم دانلود یعنی شما به 500 مگابایت حجم دانلود 4 هزار تومن پول دادی
من اگه میگم از مخابرات نخرید به خاطر یه سری دلایل هست ک خودم دیدم.متاسفانه من خودم از مخابراتت دارم نمیتونم از شرکت دیگه بگیرم به خاطر فیبر.ولی یکی از دوستام از شاتل داره وقتی میرم اونجا و با گوشیم به نتش متصل میشم واقعا تغییر و احساس میکنم.
دوستانی که پخ داده بودند پاسخشون رو دادم .
امیدوارم مشکل همتون حل بشه .
این موضوعات رو اصلا پابلیک نکنید .
عزیز.حرف فروشنده جماعت یک شاهی ارزش نداره ولو که برادر خود آدم باشه
من قریب به 8 سال صبانت داشتم فکر میکنی چرا سال قبل بعد از اونهمه سال بهمراه خیلی کاربرهای دیگه رهاش کردیم و مخابرات گرفتیم؟ البته ممکنه بعد از ریزش سنگین کاربرهاش در پارسال یک دام جدید و تبلیغات سراپا کذب جدید پهن کرده باشه برای افراد بی اطلاع ولی این حناش برای ما که دیگه رنگی نداره ...
Last edited by HardwareMaster; 18-10-2015 at 19:53.
سلام میشه برای منم ارسال کنی ؟ چون فعال نیستم نمی تونم پیام خصوصی بدم
امروز برای من از 5 صبح تا 8/30 صبح مخابرات قطع بود یعنی تو ساعت دانلود
اینم یکی از استراتژی های جدید مخابرات هست، دقیقا برای من هم راس ساعت 4 صبح اینترنت تبدیل به اینترانت شد، فقط سرورهای داخلی قابل دسترس بودند و نکته جالبش همین هست که دقیقا راس ساعتی این اتفاق افتاد که طرح های شبانه دار جدید اون ساعت شبانشون آغاز میشه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)