یکسری اطلاعات بدم سعید حال کنه
سعید میدونستی نفر 10 توی سرورت هستی از لحاظ فورت؟؟؟ تا الان 143 تا جنگ فورت انجام دادی![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
یکسری اطلاعات بدم سعید حال کنه
سعید میدونستی نفر 10 توی سرورت هستی از لحاظ فورت؟؟؟ تا الان 143 تا جنگ فورت انجام دادی![]()
اینا را تنهایی حساب کردی ؟خیلی حسابت خوبه ها !!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 02:17 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------
ضمنا من از لحاظ پوینت نفر اول هستمامتیازم را تقسیم بر تعداد کل فورت هایی که رفتم ببین امتیازم چند می شه
![]()
بیشترین تجربه , امتیاز را من دارم![]()
رفتی دست به پناه عمو گوگل شدیاااااینا را تنهایی حساب کردی ؟ خیلی حسابت خوبه ها !!!!
من خیلی وقته اینو داشتم رو نمیکردم!!
اینجوری باشه من از تو بیشترمضمنا من از لحاظ پوینت نفر اول هستم امتیازم را تقسیم بر تعداد کل فورت هایی که رفتم ببین امتیازم چند می شه
بیشترین تجربه , امتیاز را من دارم!!
توکه راست می گی...خوبه پیشرفت میکنی من قبل اینکه این مارکت بیاد اینا رو توی همین تیلور میفروختم![]()
اینا سعید شاهد زنده من از این تفنگ ها زیاد داشتم من حتی یکبار 90 % اینویتوریمو اون اولا لول 19 بودم فروختمتوکه راست می گی...
در راستای انجام دادن کوئست یک دونه att از کوئست دریافت شد!!
هرکی که شهر داره و یک جنگ فورت اینو تست کنه:
حتمی جالبهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید!!
راستی ای tw-db فکر کنم اطلاعت پرمیوم اینا و پولتو هم میگیره![]()
من نگرفتم چی شد. توضیح بیشتر پلیزراستی ای tw-db فکر کنم اطلاعت پرمیوم اینا و پولتو هم میگیره![]()
آهان شانس پیدا کردن آیتم و این حرفا؟
کوئیست thanksgiving کی تموم میشه؟ من الان قسمت سومشم ، چقدرش مونده؟
تا 30 انگار وقت هست ....
جمعا 6 تا کویست هست که 3تاش برا سال قبل هست و 3 تاش برا امسال
1. فکر نمی کردم اینجا همچین اسلحه ای ببینم!
2. این نامرد لول 33 هست اونوقت اسلحه لول 45 داره!
3. ریپورتشو نذاشتم چون در این (اون؟!) صورت آبروم میرفت!
برا منم تا حال 2 بار بالش افتاده و زدم تو خواب لت و پارش کردمداشت تو رویا کارای بد بد می کرد منم دیدم بزنمش خوبه
حالا ریپورت عکس بزار![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)