تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1682 از 4751 اولاول ... 682118215821632167216781679168016811682168316841685168616921732178221822682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,811 به 16,820 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان با گذاشتن سرعت و گفتن سرعت لحظه ای چیزی حل نمیشه و بالا نمیره به جز افزایش بار منفی تاپیک.

الان سرعت من اینه و این سرعت در 90% اوقات همینطوریه (البته به جز شبها که گاهی تا 250 تا میرسه گاهی هم با 50 تا دانلود میکنه):

ولی خوب این چیزی رو درست نمیکنه. اسپم دادن هم همینطور.

میتونم به شما قول بدم که اگر اون کابله هم وصل بشه میبینید که هیچ تفاوتی احساس نمیکنید.

اما حداقلش اینه که اگر کابله درست بشه و اعلام کنند که درست شده دیگه پشتیبانی شاتل نمیتونه بگه مشکل از مخابراته. و مثلا سرعت راپیدشیر رو بیارن پایین. اون وقت حتی اگر بخواین میتونید شکایت هم بکنید.

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

دوستان با گذاشتن سرعت و گفتن سرعت لحظه ای چیزی حل نمیشه و بالا نمیره به جز افزایش بار منفی تاپیک.

الان سرعت من اینه و این سرعت در 90% اوقات همینطوریه (البته به جز شبها که گاهی تا 250 تا میرسه گاهی هم با 50 تا دانلود میکنه):

میتونم به شما قول بدم که اگر اون کابله هم وصل بشه میبینید که هیچ تفاوتی احساس نمیکنید.

اما حداقلش اینه که اگر کابله درست بشه و اعلام کنند که درست شده دیگه پشتیبانی شاتل نمیتونه بگه مشکل از مخابراته. و مثلا سرعت راپیدشیر رو بیارن پایین. اون وقت حتی اگر بخواین میتونید شکایت هم بکنید.

سرعتی که گذاشتی که مربوط میشه به زمان شروع دانلود خوب موقعی که دانلود استارت میخوره سرعت مسلما بالاست و حتی روی 600 تا 700 کیلوبایت هم میره چون الان رسیو شما 200 کیلوبایت هست معلومه که ابتدای دانلود شماست شما بزار یکم رسیوت بره بالاتر و بعد برسی کن بین باز هم سرعت همینه, بعید میدونم همین بمونه سرعت و احتمالش هم اگه باشه خیلی خیلی ضعیفه
    Last edited by Ship Storm; 10-02-2010 at 22:25.

3. 2 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آقا این مشکل دانلود flv و ... حل شد یا نه ؟ اگه آره یه ip آدرس از یوتیوب بفرستین لطفا که کف کردم دیگه

متاسفانه سرعت من هنوزم روی 25 مونده

واسه ما كه youtube با ادرس زير بدونه مشكله :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از Macushla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MaSoUd555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لی خوب این چیزی رو درست نمیکنه. اسپم دادن هم همینطور.
    .
    امین جان حالا کی سرعتشو اینجا گذاشته؟بچه ها بیکارند میان اینجا با هم حرف میزنند دیگهحرف بد که نمیزنند بحث سیا----س -ی هم که نمکینند، قول میدند کار بد هم نکنند

نکنه سرور پیسی برا شمائه اینقد نگران حجم دیتابیسشی؟

فقط دوستان اینقد پشت سر هم پست ندید وقت نمیکنیم بخونیمما که بیکار نیستیم اخه!!!!!

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

برای من با Art در ثانیه 115 کیلوباییت می گرفت الان ده روزه که برگشته رو 20 .
    تو اون 2 هفته 14 15 گیگ فیل گرفتم چه مزه ای می داد تو 1.5 ساعت یه فیلم ششصد هفتصد مگی دانلود می کردم.حیف شد.

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

آقا خوش به حالت سرویست چیه کدوم مرکزی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Diff's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کد:
    چه خوب . برای من اصلا ویدئو پلی نمیشه !

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای من با Art در ثانیه 115 کیلوباییت می گرفت الان ده روزه که برگشته رو 20 .
    تو اون 2 هفته 14 15 گیگ فیل گرفتم چه مزه ای می داد تو 1.5 ساعت یه فیلم ششصد هفتصد مگی دانلود می کردم.حیف شد.
    دقیقا عینهو من یادش بخیر...

این لینک رو تست کنین ، ببینین با چند دان میکنین . برا من که ماکزیموم سرعت رو داد :
    کد:

کد:
    ممنون رفیق . باز میشه ولی هنوزم چیزی نشون نمیده ای تف تو روحشون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سرعتی که گذاشتی که مربوط میشه به زمان شروع دانلود خوب موقعی که دانلود استارت میخوره سرعت مسلما بالاست و حتی روی 600 تا 700 کیلوبایت هم میره چون الان رسیو شما 200 کیلوبایت هست معلومه که ابتدای دانلود شماست شما بزار یکم رسیوت بره بالاتر و بعد برسی کن بین باز هم سرعت همینه, بعید میدونم همین بمونه سرعت و احتمالش هم اگه باشه خیلی خیلی ضعیفه
    کدوم وقتی که استارت میخوره ؟ 65 مگ از دانلود رفته ها !!!
    سرعت ما وقتی هم که استارت میخوره از رو 7 و 8 استارت می خوره میرسه به 10 .
    ایشون هم خیلی خوش بحالش هست که با این سرعت دانلود میکنه

چه خوب . برای من اصلا ویدئو پلی نمیشه !
    تایید میشه . اما دستت درد نکنه. همین که صفحه اشو میبینم کلی حال میده

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نه اتفاقا سرعتش ثابته. روی 230 تا.

فقط دوستان اینقد پشت سر هم پست ندید وقت نمیکنیم بخونیمما که بیکار نیستیم اخه!!!!!
    خوب من هم به همین خاطر میگم دیگه. یه نگاه به صفحه های قبل بنداز, یک پست در میان همه نوشتن من سرعتم اینقدر شده من سرعتم اونقدر شده. من اینترنتم دیسکانکت شد چی کار کنم؟ من با دایالاپم, من فلش نمیتونم ببینم, من جیمیل نمیتونم برم شما میتونی؟ من یاهو نمیتونم برم, من راپیدشیر سرعت اینقدر فلان شیر سرعتم اونقدر.... سرعت شما هر چقدر هم که باشه نمیشه حتی با همسایه ات هم مقایسه کنی چی برسه با کسانی که اینجا در یه شهر دیگه هستن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 95 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 95 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •