تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1681 از 1805 اولاول ... 6811181158116311671167716781679168016811682168316841685169117311781 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,801 به 16,810 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

کسی از طرحای جدید مخابرات خبری نداره؟؟
    چون سال پیش همین موقع 512 با 5گیگ و شبانه رایگان رو 15500 میدادن. میخواستم ببینم امسال همچین طرحی نیست؟؟

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

دوستان ببخشید یه سوال دارم زیاد به تاپیک ربط نداره!!
    از وقتی ویندوز10 ریختم اغلب اوقات که لپتاپو روشن می کنم به مودم وایرلس وصل بشم، limited accsess میده
    ولی وقتی گوشیمون هات اسپات می کنم مشکلی نیست.
    چه کنم؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام عجب سرعتی دارم
    بعد از 10 بار دیس کانکت کردن و مودم خاموش روشن کردن به چه سرعتی رسیدم

خدا لعنتشون کنه

همین عکس به بدبختی تونستم اپ کنم
    Last edited by shoojats; 17-10-2015 at 07:04.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام ی 3هفته ایی شده از لینک 4اپلود وسایتهای داخلی سرعتم افتضاح اومده پایین خارجی ک دمش گرم جای خود داره..پایین که چه عرض کنم میاد رو 2 کیلوبایت طرحم 2 مگ .اینقدر تو این مدت مودم شبا خاموش روشن کردم که مودم تی پلینک سوخت فقط چراغ آف روشن میشه.واسه کانکت شدن همش ارور 651 یا 691 و 628میده بعد چند بار کانکت زدن کانکت میشه بعد چند دقیقه که کانکت میشه چراغ ای دی اس ال شروع به چشمک زدن میکنه که بعدش چراغ ای دی اسل کلا خاموش میشه همش هم تایم اوت میده منطقع جاده سیمانم و بیشرف مخابرات منطقه شماره 2020 مسدود کرده زنگ میزنم از خونه میگه در شبکه موجود نیس با 118 تماس بگیریدچون قبلا هم اینکار کرده بود

اینم مشخصات خطم لطفا بگین چطوره این چندهفته هیچی دانلود نکردم

- - - Updated - - -
    تا اونجایی که می دونم خطت نویز داره snr خطت 6 که افتضاحه

- - - Updated - - -

سلام ی 3هفته ایی شده از لینک 4اپلود وسایتهای داخلی سرعتم افتضاح اومده پایین خارجی ک دمش گرم جای خود داره..پایین که چه عرض کنم میاد رو 2 کیلوبایت طرحم 2 مگ .اینقدر تو این مدت مودم شبا خاموش روشن کردم که مودم تی پلینک سوخت فقط چراغ آف روشن میشه.واسه کانکت شدن همش ارور 651 یا 691 و 628میده بعد چند بار کانکت زدن کانکت میشه بعد چند دقیقه که کانکت میشه چراغ ای دی اس ال شروع به چشمک زدن میکنه که بعدش چراغ ای دی اسل کلا خاموش میشه همش هم تایم اوت میده منطقع جاده سیمانم و بیشرف مخابرات منطقه شماره 2020 مسدود کرده زنگ میزنم از خونه میگه در شبکه موجود نیس با 118 تماس بگیریدچون قبلا هم اینکار کرده بود

اینم مشخصات خطم لطفا بگین چطوره این چندهفته هیچی دانلود نکردم

- - - Updated - - -

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

این طرح شبانه رایگان سرعت دانلود شبانش چقدره ؟
    برای من روزانه تا 1200 کیلو میده اما 4 به بعد میشه 130 !
    نباید 240-250 باشه ؟

بودا بودا !!! نبودا ؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

امروز دیگه به شدت توی همه چی افت وجود داره . دیگه کم کم فکر کنم داریم به روزهای قطعی کامل اینترنت نزدیک میشیم . تا میتونید ذخیره کنید که قحطی داره میاد .

- - - Updated - - -

همین نویز من فکر میکنم از سمت مخابرات باشه . از همون روزی که این مشکلات اخیر شروع شد snr منم اومده زیر 10 . خوب قطعی ها به خاطر همونه دیگه .

این طرح شبانه رایگان سرعت دانلود شبانش چقدره ؟
    برای من روزانه تا 1200 کیلو میده اما 4 به بعد میشه 130 !
    نباید 240-250 باشه ؟

بودا بودا !!! نبودا ؟
    سرعتش همینقدره . دیگه حالا که گرفتی باید تحملش کنی
    Last edited by Gregar; 17-10-2015 at 17:19.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هرکی میخاد از مخابرات نت بخره پولشو ریخته سطل اشغال.سه هفته پیش همه چی خوب بود یهو نت قطع شد وقتی وصل شد سایت پرتاک قالبش عوض شد.سایدت گلدنت یه تیتر رو سایتش زد به دلیل خرابی از سمت مخابرات سایت موقت از دسترس خارجه دیگه همه چی بهم ریخت تا همین الان که من این مطلبو مینویسم سرعت تو این سه هفته افتضاح.قطعی های مکرر (هر پنج دقیقه 20 ثانیه قطع)تایم اوت فراوان پینگ بالا همه چی بهم ریخت.دست به مودمهاتونم نزنید به nsr مودمتونم توجه نکنید همه و همه از سمت مخابراته.سه ماه زمان میخری با سه ماه حجم میشه 45 هزار تومن اونوقت سه هفتش تا الان اینطوری قطعه.هیچکی هم پاسخگو نیس به پشتیبانیشونم زنگ میزنی بعضیاشو میگن مشکل نداره از مخابرات دوباره همون لحظه زنگ میزنی یه اپراتور دیگه میگه مشکل زیرساخته به ما ربطی نداره سه باره زنگ میزنی یکی دیگه میگه مشکل سیم کشی خونتونه.خلاصه دورمون زدن عجیب.این همه طرح یه ساله فروخت مخابرات با قیمت پایین اینهمه طرح دو ساله فروخت با قیمت پایین فک میکنین عاشق چش ابرو ما شدن؟ نه والا عاشق جیبمون شدن .از من به شما نصیحت نخرید.

8. این کاربر از alyy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هرکی میخاد از مخابرات نت بخره پولشو ریخته سطل اشغال.سه هفته پیش همه چی خوب بود یهو نت قطع شد وقتی وصل شد سایت پرتاک قالبش عوض شد.سایدت گلدنت یه تیتر رو سایتش زد به دلیل خرابی از سمت مخابرات سایت موقت از دسترس خارجه دیگه همه چی بهم ریخت تا همین الان که من این مطلبو مینویسم سرعت تو این سه هفته افتضاح.قطعی های مکرر (هر پنج دقیقه 20 ثانیه قطع)تایم اوت فراوان پینگ بالا همه چی بهم ریخت.دست به مودمهاتونم نزنید به nsr مودمتونم توجه نکنید همه و همه از سمت مخابراته.سه ماه زمان میخری با سه ماه حجم میشه 45 هزار تومن اونوقت سه هفتش تا الان اینطوری قطعه.هیچکی هم پاسخگو نیس به پشتیبانیشونم زنگ میزنی بعضیاشو میگن مشکل نداره از مخابرات دوباره همون لحظه زنگ میزنی یه اپراتور دیگه میگه مشکل زیرساخته به ما ربطی نداره سه باره زنگ میزنی یکی دیگه میگه مشکل سیم کشی خونتونه.خلاصه دورمون زدن عجیب.این همه طرح یه ساله فروخت مخابرات با قیمت پایین اینهمه طرح دو ساله فروخت با قیمت پایین فک میکنین عاشق چش ابرو ما شدن؟ نه والا عاشق جیبمون شدن .از من به شما نصیحت نخرید.

پروفشنال frozen01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستانی که قطعی دارند و سرعتشون روی 130 محدود شده اگه میخوان محدودیت رو بردارند و با حداکثر سرعت دانلود کنند .

پیام خصوصی بدند راه حلش رو بهشون بگم .

11. 2 کاربر از frozen01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

حرفت درسته ولی من که تابحال برای خط خودم با 2 تا isp دیگه هم کار کردم میگم بقیه اگر مزخرف تر نباشن بهتر هم نیستن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •