به این نتیجه رسیدم کسی نمیدونهپس این Shoe brush چی؟؟؟ خیلی وقه عکسش هست ولی من تا الان کوئستشو ندیدم!!
بزودی فورت پولی توی ورلد 10 برگزار میشه !!باید آماده باشم
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
به این نتیجه رسیدم کسی نمیدونهپس این Shoe brush چی؟؟؟ خیلی وقه عکسش هست ولی من تا الان کوئستشو ندیدم!!
بزودی فورت پولی توی ورلد 10 برگزار میشه !!باید آماده باشم
چند می فروشه ؟
60-70 کچند می فروشه ؟
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد
توی tw-db.info در قسمت Secret and Rumored میتونید مشخصاتشون رو ببینید
به نظر میاد واقعا هست چون دورش همون هاله نور
قهوه ای داره که بقیه اجناس وست دارن. نمی دونم شاید هم کسی که خالی بسته خلاقیت داشته. ولی بهر حال دمیجش از golden rifle هم بیشتره...
شکلشون که نشون میده هنوز نیومدن. ظاهرا در مورد این دوتا اطلاعات هم ندارن چون توضیحاتشون خیلی فضایی بود.
سعید ماجرای اینا چیه؟
-----------------
این چند خط بیش از 10 بار ویرایش شد![]()
Last edited by amin_fixfox; 24-11-2010 at 03:51.
این اسب Zet توی سرور بتا بود سرهت 999999 هست![]()
---------- Post added at 06:49 AM ---------- Previous post was at 06:49 AM ----------
اینم شمشیرشه![]()
![]()
اونوقت بیا از من که کیبورد ندارم غلط املایی بگیراین اسب Zet توی سرور بتا بود سرهت 999999 هست
حالا بی خیال ببیینید من چی پیدا کردم
![]()
تو خواب و بیداری نوشتمش بعدا متوجه شدم اما حسش نبود ویرایش کنماونوقت بیا از من که کیبورد ندارم غلط املایی بگیر!
خوبه پیشرفت میکنی من قبل اینکه این مارکت بیاد اینا رو توی همین تیلور میفروختمحالا بی خیال ببیینید من چی پیدا کردم![]()
ببینم تو اگه واقعا میخواستی تفنگتو بفروشی میرفتی بوتیک؟
ضمنا اینقدر پست ندین من دارم طرح از تشکر تا تشکر رو اجرا میکنم![]()
Last edited by amin_fixfox; 24-11-2010 at 13:45.
منظورم با قیمت پایین خودش میفروختمشببینم تو اگه واقعا میخواستی تفنگتو بفروشی میرفتی بوتیک؟ازینا زیاد داشتم
============
دوستان اون کوئست براش بود کسی از ما چیزی شاید چیزی نمیدونست 2 تا آیتم هست اینا:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)