قشم از اولشم دور و بر همین بود اخه پهنای باند کمی داره. نه اصلا محدودیتی در کار نیست. بعضی وقتا هم که سرعت پایین میاد مشکل از بالا هست نه ایرانسل. مدل گوشی هم اس 5
قشم از اولشم دور و بر همین بود اخه پهنای باند کمی داره. نه اصلا محدودیتی در کار نیست. بعضی وقتا هم که سرعت پایین میاد مشکل از بالا هست نه ایرانسل. مدل گوشی هم اس 5
جناب من چی سوال کردم شما چقد بی ربط جواب دادی نمیدونی جواب گمراه کننده نده
ممنون
پس من يه روزه بگيرم مشكلي برا 6 ماهم پيش نمياد؟
چطور ميتونم مطمئن شم اول از 6 ماهه كم ميكنه يا يه روزه؟
كسي اطلاع دقيق داره چطوريه؟
مکان زدی BND ، همشهری هستی داداش ؟
اره مشکلی نداره . دوستان بسته 12 گیگ یکساله دارن در کنارش بسته شبانه هم میگیرن استفاده میکنن. مشکلی نداره
Last edited by SAeedBaa; 16-11-2015 at 21:57.
مشکلی نداره فقط تو اون ساعت خاص که بسته یکروز ميخواد شروع کنید حتما یکبار اینترنت رو قطع و دوباره وصل کنید. مثلا چند دقیقه به دو شب مانده قطع کنید و چند دقیقه بعد از دو شب وصل کنید.برای اطمینان از حجم هم قبل از استفاده از یکروزه حجم باقیمانده طرح بلند مدت رو چک کنید آخر کار یا بعد از مقداری دانلود دوباره حجم بلند مدت رو چک کنید. با همون کد *555*1*4#
سلام وقت بخیر
من یدونه دانگل هواوی مدل E3372S تهیه کردم که یک سیم کارت ایرانسل با 10 گیگ هدیه همراش بود.خط رو بنام خودم در دفتر پیشخوان فعال کردم(22/08/1394) .
سوالم اینکه چطور او 10 گیگ هدیه فعال میشه؟و برای دیدن مقدار حجم استفاده شده و .... ممنون میشم راهنمای کنید.
با زدن کد USSD *141*10# اعلام میکنه که مقدار حجم اینترنت 0 است.
این مودم رو از کجا و چه قیمت گرفتید؟
گوشی اندروید دارید ایا برنامه my irancel رو گوشی تون نصبه اگر اره که تو خوده برنامه میتونین حجم مصرف شده و خیلی چیزارو دید الان ایرانسل بعضی کد هایش درست عمک نمیکنه به مشکل خورده من اعلام کردم به ایرانسل که رسیدگی میشه یکیش *141*10# و دیگری *555# و چند تا کد دیگه فعلا منتظر باشید که درست بشه
Last edited by naser.051; 17-11-2015 at 16:02. دليل: مشکل کد دستوری حل شد برای اطلاع از اعتبار باقیمانده بسته خود میتوانید کد #56*141* را شماره گیری نمایید.
ممنون
آره بندري هستم.
پس با خيال راحت برم برا دانلود
راستي مودم هاي 4جي قابليت اين رو دارن كه nat رو اپن كرد ؟
سلام
این بسته یعنی 2 گیگ شبانه روزی 4 گیگ 2 بامداد تا دو بعد از ظهر؟
۲ گیگابایت + ۴ گیگابایت(۲ بامداد تا ۲ ظهر)
ویژه مشترکین اعتباری
Last edited by chekho; 17-11-2015 at 17:10.
درسته همینطوره
- - - Updated - - -
درسته همینطوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)