تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1680 از 3017 اولاول ... 680118015801630167016761677167816791680168116821683168416901730178021802680 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,791 به 16,800 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

از4-5روز پيش تا الان كسي 10مگ 3 گيگ تمديد كرده؟

آخر فروم باز Hamed-M1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

دوستان من چند سال پیش از مخابرات اینترنت داشتم اگه به صفحات 300 این تاپیک برید پست هام هست . خلاصه اونموقع اصلا نمیدونستم چه شرکتی هستم که بعدا خواستم تخلیه کنم گفتن باید فکس کنی ضحی کیش . من اون زمان هم از طریق سیترا هم ibs متصل بودم اون زمان پارتاک نبود .
    خلاصه تخلیه کردیم جدیدا به 2020 زدم که جالب بود گفت تاریخ اعتبار شما سال فلان و وصل شدم به ضحی کیش انگار هنوز روی سیستم بودم ولی از تو سیترا و ibs پاک بودم چون امتحان کردم.
    خلاصه رفتیم نمایندگی ( سه شنبه هفته پیش) و گفت 5 مگ داریم با شبانه که من هم خریداری کردم گفتم همه سرویس ها دارن شبانه رو؟ گفت زیر 2 مگ ندارن . من هم خریدم . بعد بلافاصله چند روز بعد اقا فرشاد اینجا نوشت شبانه ها حذف شده وقلب اومد تو دهنم دیگه نمیدونستم چیکار کنم . اساسا تا الان باید اینرنت وصل میشد که هنوز وصل نشده با تماس یه نمایندگی ( لازم به ذکره که 2020 اصلا پاسخگو نیست مدام به صورت اتوماتیک تلفن قطع میشه) بهم گفت که از شرکت گفتن هنوز نمیشه کسی رو ثبت نام کرد به خاطر تغییر شماره ها و احتمالا تا یکی دو روز دیگه ( احتمالااا) حالا موندم تو دوراهی اصلا برم قرار داد رو فسخ کنم . وقتی شبان نداره که به درد نمیخوره منفردا دوباره باید تماس بگیرم ببینم شبانه داره یا نه (امروز یادم رفت دوباره زنگ زدم ج ندادن ) تازه بعید میدونم جواب درست و حسابی بشنوم .

من دوستم 2 مگ داره ولی تمدیدی نبوده تو پارتاک هم بوده هنوز هم شبانه داره .

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان من چند سال پیش از مخابرات اینترنت داشتم اگه به صفحات 300 این تاپیک برید پست هام هست . خلاصه اونموقع اصلا نمیدونستم چه شرکتی هستم که بعدا خواستم تخلیه کنم گفتن باید فکس کنی ضحی کیش . من اون زمان هم از طریق سیترا هم ibs متصل بودم اون زمان پارتاک نبود .
    خلاصه تخلیه کردیم جدیدا به 2020 زدم که جالب بود گفت تاریخ اعتبار شما سال فلان و وصل شدم به ضحی کیش انگار هنوز روی سیستم بودم ولی از تو سیترا و ibs پاک بودم چون امتحان کردم.
    خلاصه رفتیم نمایندگی ( سه شنبه هفته پیش) و گفت 5 مگ داریم با شبانه که من هم خریداری کردم گفتم همه سرویس ها دارن شبانه رو؟ گفت زیر 2 مگ ندارن . من هم خریدم . بعد بلافاصله چند روز بعد اقا فرشاد اینجا نوشت شبانه ها حذف شده وقلب اومد تو دهنم دیگه نمیدونستم چیکار کنم . اساسا تا الان باید اینرنت وصل میشد که هنوز وصل نشده با تماس یه نمایندگی ( لازم به ذکره که 2020 اصلا پاسخگو نیست مدام به صورت اتوماتیک تلفن قطع میشه) بهم گفت که از شرکت گفتن هنوز نمیشه کسی رو ثبت نام کرد به خاطر تغییر شماره ها و احتمالا تا یکی دو روز دیگه ( احتمالااا) حالا موندم تو دوراهی اصلا برم قرار داد رو فسخ کنم . وقتی شبان نداره که به درد نمیخوره منفردا دوباره باید تماس بگیرم ببینم شبانه داره یا نه (امروز یادم رفت دوباره زنگ زدم ج ندادن ) تازه بعید میدونم جواب درست و حسابی بشنوم .

من دوستم 2 مگ داره ولی تمدیدی نبوده تو پارتاک هم بوده هنوز هم شبانه داره .
    5مگ كه ديگه شبانه نداره مونده 2مگ و 10مگ 3گيگ چون من الان 10مگ 3گيگ دارم شانس آوردم 2روز قبل از اينكه مخابرات شبانه رو جمع كنه تمديد كردم حالا نميدونم اين ماه خواستم تمديد كنم ميپره يا نه 2مگ هم سرويسيه كه ميگن شبانش تضمينيه 1مگ هم هر كي تمديد كرده شبانه داشته
    Last edited by farshad0123; 26-10-2014 at 23:23.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

5مگ مجوز میخاد؟

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    Last edited by farshad0123; 27-10-2014 at 00:46.

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فرشاد یدونه 8970 دارم آک آکه فقط پلاستیکش باز شده نمیخوایش؟

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

فرشاد یدونه 8970 دارم آک آکه فقط پلاستیکش باز شده نمیخوایش؟
    چشه خوب نیست؟
    سرویستو تمدید کردی؟
    اشتباه کردم 10مگ گرفتم الان چطور میتونم برم رو 2مگ
    Last edited by farshad0123; 27-10-2014 at 02:21.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نه اتفاقا خیلی خوبه , فول آپشنه هر چی بخوای داره
    ولی من میخوام ریپیتر بگیرم چون اتاق برادرم خیلی بدقلقه
    سرویسو تمدید نکردم هنوز اما نتم از صبح قطع شده آیپی نمیگیره چراغ اینترنت روشن نمیشه پشتیبانی هم جواب درستی نداد

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

نه اتفاقا خیلی خوبه , فول آپشنه هر چی بخوای داره
    ولی من میخوام ریپیتر بگیرم چون اتاق برادرم خیلی بدقلقه
    سرویسو تمدید نکردم هنوز اما نتم از صبح قطع شده آیپی نمیگیره چراغ اینترنت روشن نمیشه پشتیبانی هم جواب درستی نداد
    به نظرم مودم خوبیه نفروشش البته چیپستش نمیدونم از برودکام بهتره یا نه
    سرویست 10مگه؟
    این 10مگ خیلی وحشتناکه آدم نمیتونه ازش دل بکنه با تورنت و بدون دانلود منیجر هم سرعتو کامل میده

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

به نظرم مودم خوبیه نفروشش البته چیپستش نمیدونم از برودکام بهتره یا نه
    سرویست 10مگه؟
    این 10مگ خیلی وحشتناکه آدم نمیتونه ازش دل بکنه با تورنت و بدون دانلود منیجر هم سرعتو کامل میده
    اره مودم عالیه , ولی من توی اتاق برادرم با این 20 درصد سیگنال دارم با بقیه مودم ها هم تست کردم اصلا سیگنال ندارن اونجا میخوام ریپیتر بگیرم مشکل سیگنالم حل شه
    من دو مگ هم که داشتم تک لینک سرعت کاملو میداد کلا مخابرات تک لینکش عالیه , البته من کلا شبا خیلی وقته چیز زیادی نمیگیرم مگر هفته ای چند قسمت سریال اگر بشه مثلا توی این یک هفته و خورده ای که 10 مگ خریدم فکر کنم شبانه 10 گیگ هم مصرف نکردم
    شناختی از این چیپ lantiq و کوالکام نداری؟
    Last edited by sh@y@n; 27-10-2014 at 02:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •