تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1680 از 4105 اولاول ... 680118015801630167016761677167816791680168116821683168416901730178021802680 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,791 به 16,800 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه global_id's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به تعداد سرباز و پست نگهبانی هم بستگی داره؟ جایی که میخوام پذیرش بگیرم اگر قبول بشم!!!! حدود 150 سرباز داره
    به نکته ی خوبی اشاره کردی. تعداد سرباز و تعداد پست خیلی مهمه. ولی مهم تر اینه که سعی کن مقررات رو رعایت کنی و خیلی به نگهبان سخت نگیر. یعنی مجبور نکن که حتما سر پستش ایستاده باشه و ... تو فقط با لحن آرام و همراه با تبسم و مهربانی تذکر بده. گوش کرد که کرد. نکرد تقصیر خودشه. گیر بهشون نده. مخصوصا به سرباز صفرها تا سرجوخه ها. البته ممکنه اوایل ورودت به یگان اذیت بشی. چون سربازهایی که پایه شون بالاتر از تو هستند اذیتت می کنن. (در اصطلاح آشخوری می کشن). تحمل کن و به خدا توکل کن. درست میشه. پایه ت بره بالا همه باهات رفیق میشن..

2. این کاربر از global_id بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoseynn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    motelghoo

پيش فرض

دوستان رکن 1 تا 4 توضیح میدین؟

داره خودمونی میشه global_id's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان رکن 1 تا 4 توضیح میدین؟
    رکن1 --- اداری (تشویقی و تنبیهی و کارهای اداری)
    رکن2--- تامینی(نگهبانی ها و امنیت و ...)
    رکن3 -- آموزشی و آزمون گیری (به تیراندازی کادری ها و افسران آموزش نمره میدن و آزمون میگیرن و کلا مسایل آموزشی رو شامل میشه)
    رکن4--- تدارکات و لجستیک (بررسی انبار آذوغه و پوشاک و استحقاقی سربازان و نیازمندی ها ...)
    Last edited by global_id; 26-07-2013 at 09:29.

5. 4 کاربر از global_id بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام یه سوال دارم
    متولد 72 هستم .امسال کنکور سراسری دادم(برای دومین بار).دفترچه هم فرستادم کارت سبز برام اومد به تاریخ 19 مرداد برای اعزام در صورتی که انتخاب رشته تازه 17 مرداد شروع میشه .رفتم پلیس +10 درخواست تمدید دادم.
    حالا سوالم اینه ممکن هست با درخواست تمدیدم موافقت نشه؟در چه مواردی تمدید رو قبول نمی کنند؟
    من 3 ماه اضافه خدمتم خوردم به خاطر غیبت ولی رفتم میدون سپاه این غیبت و برام بخشیدم.یعنی الان اصلا غیبت ندارم.یک سال از فارغ تحصیلیم هم گذشته.

از دوستان ممنون میشم به سوالم جواب بدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

سلام یه سوال دارم
    متولد 72 هستم .امسال کنکور سراسری دادم(برای دومین بار).دفترچه هم فرستادم کارت سبز برام اومد به تاریخ 19 مرداد برای اعزام در صورتی که انتخاب رشته تازه 17 مرداد شروع میشه .رفتم پلیس +10 درخواست تمدید دادم.
    حالا سوالم اینه ممکن هست با درخواست تمدیدم موافقت نشه؟در چه مواردی تمدید رو قبول نمی کنند؟
    من 3 ماه اضافه خدمتم خوردم به خاطر غیبت ولی رفتم میدون سپاه این غیبت و برام بخشیدم.یعنی الان اصلا غیبت ندارم.یک سال از فارغ تحصیلیم هم گذشته.

از دوستان ممنون میشم به سوالم جواب بدن
    اگر غیبت نداشته باشید ...
    با توجه به اینکه اعزام برج 5 هستید امکان تمدید مهلت اعزام تا برج 7 وجود داره ...
    اعزام کلیه افرادی که برج 5 یا 6 قراره اعزام بشن به علت اعلام نتایج کنکور قابل تمدیده.

8. 3 کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nhybgtvfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    پایتخت معنوی ایران

پيش فرض

سلام
    من چند روز پیش درخواست تعجیل دادم از 1/8 به 1/6
    1-مگه واسه تعجیل باید دلیل قانع کننده بیاری؟؟چون من توی فرمی که پر کردم جایی واسه علت تعجیل ندیدم
    2-من درخواست 2 ماه تعجیل دادم آیا موافقت میشه؟،شما کسی رو دیدین که باهاش موافقت نکنن
    3-بعضیا میگن باید یکی رو پیدا کنی و که اعزامش 1/6 باشه بعد بتونی با تاریخ 1/8 جابجا کنی!!!!این قضیه اش چیه؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اگر غیبت نداشته باشید ...
    با توجه به اینکه اعزام برج 5 هستید امکان تمدید مهلت اعزام تا برج 7 وجود داره ...
    اعزام کلیه افرادی که برج 5 یا 6 قراره اعزام بشن به علت اعلام نتایج کنکور قابل .
    ممنون از پاسختون
    یه سوال دیگه دارم مربوط به کسری خدمت .......پدرم 23 ماه منطقه عملیاتی بوده 7 ما کسر خوردم.
    برگه کسری خدمت من تاریخ 90/5/4 صادر شده بالای برگه هم نوشته : " از ل 21 حمزه به سردار فرماندهی محترم ناجا موضوع : گواهی کسر خدمت جبهه "
    الان این برگه رو باید چی کار کنم باید جای خاصی ثبت بشه؟ چند سال دیگه رفتم سربازی نگن این برگه دیگه اعتبار نداره؟
    ممنون اگر راهنماییم کنید.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

ممنون از پاسختون
    یه سوال دیگه دارم مربوط به کسری خدمت .......پدرم 23 ماه منطقه عملیاتی بوده 7 ما کسر خوردم.
    برگه کسری خدمت من تاریخ 90/5/4 صادر شده بالای برگه هم نوشته : " از ل 21 حمزه به سردار فرماندهی محترم ناجا موضوع : گواهی کسر خدمت جبهه "
    الان این برگه رو باید چی کار کنم باید جای خاصی ثبت بشه؟ چند سال دیگه رفتم سربازی نگن این برگه دیگه اعتبار نداره؟
    ممنون اگر راهنماییم کنید.
    سلام..
    شانس شما خوبه ... چون برگ کسری شما در سال 90 صادر شده و مبنای محاسبه کسر خدمت جبهه هم قانون سال 90 قرار گرفته .
    نیاز نیست کاریش کنید کافیه وقتی اعزام شدید برگ کسری رو تحویل پادگان آموزشی بدید اما برای ثبت در سیستم ناجا حتما باید درخواست اعزام رو داده باشید تا براتون ثبتش کنند .
    امیدوارم در دانشگاه و رشته مورد نظرت قبول بشی دوست گرامی .

12. 2 کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

سلام
    من چند روز پیش درخواست تعجیل دادم از 1/8 به 1/6
    1-مگه واسه تعجیل باید دلیل قانع کننده بیاری؟؟چون من توی فرمی که پر کردم جایی واسه علت تعجیل ندیدم
    2-من درخواست 2 ماه تعجیل دادم آیا موافقت میشه؟،شما کسی رو دیدین که باهاش موافقت نکنن
    3-بعضیا میگن باید یکی رو پیدا کنی و که اعزامش 1/6 باشه بعد بتونی با تاریخ 1/8 جابجا کنی!!!!این قضیه اش چیه؟؟
    چیزی که توی پادگان های آموزشی به خصوص بخش افسر های وظیفه زیاده تخت خواب و جای خالی هست ...
    به عنوان مثال اگر ظرفیت گردان 320 نفر باشه برای لیسانس ها همیشه 100 تاش خالیه ...
    احتمالا با درخواست شما موافقت بشه .

14. این کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام دوستان

نحوه نوشتن گزارش به فرمانده گروهان چجوریه؟

مثلا میشه دیمی نوشت یا اینکه باید عنوان و.... داشته باشه؟!!

16. این کاربر از RIZA.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 33 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 33 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •