من به خود آبشار رسیدم.
میخوام ازش رد شم نمیتونم.
دنبال اون اهرم میگردم.
ولی پیدا نمیکنم.به پل سوم هم نمیتونم برم.یه جعبه رو که میندازم تو آب میپرم روش اونور نمیتونم برم.
همه چی تاریکه.هیچی نمیتونم ببینم.حتی لئون رو به سختی میبینم.
من به خود آبشار رسیدم.
دنبال اون اهرم میگردم.
ولی پیدا نمیکنم.به پل سوم هم نمیتونم برم.یه جعبه رو که میندازم تو آب میپرم روش اونور نمیتونم برم.
مانیتورتو ریست کن!من به خود آبشار رسیدم.
دنبال اون اهرم میگردم.
دوست من اولا برای اینکه بهتر ببینی گامای مانیتورتو زیاد کن. بعدشم اونجا دوتا جعبه رو باید بندازی اگه یکیو بندازی نمتونی بپری یکی دیگم هست اگه خوب نگاه کنی پیداش می کنی اگه درست یادم باشه فکر کنم دومی یه ذره بالاتر به آسیاب مانند وصله.
اقا راستی من امروز به سرم زد Ada The Spy رو بازی کنم (آخه تا حالا حسش نیومده بود) اما آخرش خوردم به این کراوزر سگ جون. اینجارو چجور میشه رد کرد چاقو هم نداره که با چاقو بزنیش.
تو اسلحه های دستی punisher خوبه چون دوتا یکی میزنه اما فکر کنم blacktail از بقیه بهتر باشه چون اگه تا اخر تقویتش کنی قدرت ویژه اش میرسه به 50 یعنی یه چیزی مثل Broken Butterfly منتها با سرعت و ظرفیت خیلی بالاتر ، حدود 270 تا اگه اشتباه نکنم. (البته این نظر منه)
نه عزیز، اگه اینجوری بود که Magnumها به هیچ دردی نمی خوردند. امتیاز ویژه ی Blacktail قدرت بالا هست البته معادل 4.5 نه 50.
درسته . مخصوصا وقتی همه ی Upgrade ها رو بخری . خیلی قوی میشه .نه عزیز، اگه اینجوری بود که Magnumها به هیچ دردی نمی خوردند. امتیاز ویژه ی Blacktail قدرت بالا هست البته معادل 4.5 نه 50.
ولی در مورد قشنگ ترین صحنه به نظر من اون قسمتی که دست کراوزر عوض میشه و میگه :
Prepare For you death Leon
یکی دیگه هم در جنگ Knife آخرش میگه Die Commred ( فکر کنم اشتباه باشه ) ولی من این صحنه ها همیشه یادمه
ولی من وقتی تقویتش کردم شد 50 اگه خواستی سیوش رو برات میفرستم
اسلحه ی دستی با قدرت 50 ؟؟؟؟مطمئنی که منظورت همین Blacktail هست؟ خوشحال میشیم Saveاش رو بفرستی ببینیم چطوری Blacktail قدرت 50 می گیره؟؟؟
حتما مکسیمو جان.در اولین فرصت سیومو upload می کنم. راستش وقتی گفتی شک کردم رفتم دوباره دیدم. وقتی همه upgrade ها رو انجام دادم قدرتش شد 3.2 و وقتی exclusive upgrade رو زدم شد 50.
البته ممکنه بخاطر نسخه بازی باشه. من بایوهازارد رو بازی می کنم. ممکنه تو نسخه اروپایی اینجوری نباشه.![]()
بعید می دونم، چون خودم هم Biohazard رو بازی کردم. احتمالا بازی شما کدها و توابعش انگولک شده.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)