تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 168 از 942 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178218268668 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در ضمن یه جایی توی همین پستها یکی نوشته بود که آنتهایی که از هم فاصله دارند مال مخابراته
    یه توضیح دیگه بدم اینکه : اون آنتن ها رو بهش میگند سکتور (Sector) و محدوده ای که پوشش میدهند رو میگند بیم (Beam) حالا اونهایی که فاصله دارند رو نوع Vpole و اونهایی که نزدیک هم نصب میشوند رو Xpole میگند
    تفاوتی که باهم دارند اینه که نوع سکتورهای وی پل باید به صورت زوجی به یک سمت سیگنال بفرستند و از هم فاصله داشته باشند ولی در نوع ایکس پل این قضیه وجود نداره
    تازه این رو هم بگم که مخابرات داره به خاطر رقابت با ایرانسل تمام سکتورهای وی پل خودش رو به ایکس پل ( دقیقا همون نوعی که توی ایرانسل استفاده میشه ) تغییر میده ( با کلی هزینه )
    پس از روی نوع سکتور هم نمیشه فهمید کدوم مال ایرانسله ولی تالیا سکتورهای باریکتری از نوع وی پل داره که نیازی به فاصله از هم ندارند ( بازهم مخابرات از اونها داره )
    پس تالیا رو هم نمیشه از روی سکتورهاش شناخت
    ----------------------
    ولی این مسئله مهم رو بگم همتون شاخ در میارید
    تفاوت انتنهای ایرانسل و تالیا و مخابرات توی ارتفاعشون از سطح زمین هست
    مخابرات توی ارتفاع 12 تا 20 متری هست
    ایرانسل توی 20 متری تا 28 متری داره
    تالیا از 18 متری تا 30 متری داره
    ولی بازهم استثنا توی ارتفاع هست که به نقاط لبه شهر ها مربوط میشه نه مرکز شهر مثلا توی عکسی که علیرضا خارجی نشون داده قراره سکتور توی ارتفاع 39 متری بخوره ( مگه اینکه نقشه پوشش رو عوض کنند )

داره خودمونی میشه pedram_behrang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

1 مرسي از Cdrw

ممنون از سي‌دي رام ري‌رايت ‌ايبل!!!

از اطلاعاتي كه داده معلوم مي‌شه، در اين صنعت وارده. خوشحال مي‌شم اگه باز هم ازش بشنويم.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

1 كاركرد Microwave link

براي دوست عزيزمون كه اشتياق دونستنش رو مخفي نمي‌كنه:

كار اين لينك‌ها اينه كه مكالمات شما رو كه توسط BTS جمع‌آوري شده‌ است، به مركز سوييچ (اين سوييچ اسم خاصي داره كه براي جلوگيري از فني شدن مفرط نوشته از آوردن كلمات مختلف پرهيز مي‌كنم) انتقال مي‌دن. از اونجا، اين مكالمات به استفاده كننده ديگه‌اي در همون اپراتور، اپراتور ديگه، خطوط ثابت و يا حتي خارج از كشور انتقال داده مي‌شه.

براي انتقال اين اطلاعات از چند روش مختلف استفاده مي‌شه كه دو روش اون مرسوم هست. يكي استفاده از مودم‌هاي به‌خصوصي به اسم HDSL هست ديگري همين روش MicroWave Link

HDSL براي ارتباط از خطوط تلفن ثابت استفاده مي‌كنه. اين روش خيلي مورد علاقه مخابراته به خاطر اين كه خودش صاحب شبكه تلفن ثابته و اين استفاده نه براش دردسري داره، نه هزينه‌اي. در سايت‌هايي كه از اين فن‌آوري استفاده مي‌كنن، شما اثري از يك ديش گرد بالاي دكل نمي‌بينيد.

Microwave Link براي ارتباط از ديش‌هايي در اندازه‌هاي مختلف استفاده مي‌كنه. اين ديش‌ها معمولاً بين 30 سانتي‌متر تا 120 سانتي‌متر قطر دارند. البته اندازه‌هاي كوچك‌تر و بزرگ‌تر هم وجود داره. شركت تاليا و ام‌تي‌ان چون امكان استفاده بي‌دردسر از شبكه تلفن ثابت رو ندارن، اين روش رو ترجيه مي‌دن. البته دلايل ديگري هم وجود داره، كه اگه علاقه‌مند بودين بيشتر براتون توضيح خواهم داد. به همين خاطر شما رو دكل‌هاي اون‌ها اين ديش‌ها رو مي‌بينين.

اميدوارم اين توضيحات روشن‌گر بوده باشه. خواهش مي‌كنم اگه سوالي هست بفرمايين.

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

یکی از مشکلات ایرانسل آنتن دهی به شدت کاذب آن هست . مثلا الان خط آنتن گوشی من فول هست ولی وقتی شماره می گیرم آنتن گوشی میره یا یک خط آنتن باقی می مونه و اصلا نمیشه تماس گرفت مگه اینکه به محیط باز بریم در حالی که ایرانسل در حدود 200 متری ما یک Bts داره !؟ این مشکل از چی هست ؟؟
    یک مشکل دیگه ایرانسل صدای بوق آزاد آن هست که وقتی از تلفن ثابت به ایرانسل زنگ می زنیم این صدا بسیار کم هست و خیلی از افراد فکر می کنند بوق اشغال می زنه ؟؟ این مشکل برای چی هست ؟؟

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون از سي‌دي رام ري‌رايت ‌ايبل!!!

از اطلاعاتي كه داده معلوم مي‌شه، در اين صنعت وارده. خوشحال مي‌شم اگه باز هم ازش بشنويم.
    مرسی عزیز جان تو همون CD-RW من رو بخون , نمیخواد ترجمه فارسی رو بنویسی
    ---------
    حرفهای pedram_behrang رو تایید میکنم ولی باز هم بگم مخابرات به خاطر رقابت و ارتقا سخت افزاری سایتهاش مجبوره از لینکهای مایکرو ویو استفاده کنه - دیگه لینکهای HDSL جوابگوی باند 1800 نیست ( یا اگه هست سرعت و ظرفیت خوبی نداره )
    حالا چرا 1800 - بحث سر اینه که مخابرات و تالیا تا حالا فقط روی باند 900 مگا هرتز کار میکردند ولی ایرانسل از همون اول کارش رو با 1800 شروع کرده و به خاطر همین ظرفیت سیمکارتهاش توی هر بی تی اس 3 برابر مخابراته
    ---------
    masoudboy اینکه خطوط آنتنت پر میشه و نمیشه به اپراتور ربطی نداره - ولی یک نکته هست , روشن یا خاموش بودن چراغ نوک دکل هیچ ربطی به روشن یا خاموش بودن سایت نداره , اگه نزدیک سایت هستی و آنتن نداری احتمالا اون سایت خاموشه یا اینکه لینکش با مرکز قطع شده
    ---------
    pedram_behrang ببخشید من فضولی میکنم
    فقط جهت اطلاع اون کسانی که میخوان بدونن
    کوچکترین عضو هر شبکه مخابراتی BTS هست که سیگنال رو به BSC میده هر چند تا BSC هم با یک MSC توی سطح شهر در ارتباط هستند دیگه این وسط چه اتفاقاتی میافته تا اینکه هر گوشی کار کنه خیلی مفصلتره اگه خواستید میتونم لینک اطلاعات کامل شبکه های موبایل رو براتون بذارم .

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

1 براي TempesT كه عكس دكل‌ها رو خواسته بود و با اجازه CDRW

دوست عزيز،

من در چند پست عكس اين دكل‌ها رو برات مي‌ذارم. اميدوارم روشن‌گر باشه.

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من اینجا دست و پام بسته است و نمیتونم عکس بذارم ولی اگر بقیه عکس بذارند ممنون میشم ( چون از سایتهایی که خودمون نصب کردیم , نباشه بهتره )
    در ضمن جایی که من هستم یک سری عکس و فایل راهنما هست که جزئیات داخلی سکتور ها رو نشون میده دلم میخواد براتون آپلود کنم ولی نمیتونم
    Last edited by CD-RW; 30-04-2007 at 13:41.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

11 دكل مونوپل

اولين عكس مربوط به يك دكل مونوپول يا مونوپل Monopole هست. در ايران اغلب از گونه 24 و 30 متري اون استفاده مي‌شه. البته استفاده از 36 و 42 متري رو من خودم ديدم.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

11 دكل خودايستا يا Self support

اين دكل در ارتفاع‌هاي بيش از 30 متر و حتي تا 90 متر (در ايران) به كار برده مي‌شه.

عكس رو نمي‌شه آپ‌لود كرد!!! فقط لينك رو قبول مي‌كنه. كسي راهي مي‌تونه به من معرفي كنه كه عكس رو آپ‌لود كنم!؟

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

یکی از مشکلات ایرانسل آنتن دهی به شدت کاذب آن هست . مثلا الان خط آنتن گوشی من فول هست ولی وقتی شماره می گیرم آنتن گوشی میره یا یک خط آنتن باقی می مونه و اصلا نمیشه تماس گرفت مگه اینکه به محیط باز بریم در حالی که ایرانسل در حدود 200 متری ما یک Bts داره !؟ این مشکل از چی هست ؟؟
    یک مشکل دیگه ایرانسل صدای بوق آزاد آن هست که وقتی از تلفن ثابت به ایرانسل زنگ می زنیم این صدا بسیار کم هست و خیلی از افراد فکر می کنند بوق اشغال می زنه ؟؟ این مشکل برای چی هست ؟؟
    دوست من اصفهان پوشش دهیش کامل نیست !!!! منم این مشکلا دارم امامال تکمیل نبودن پوششه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •