کسی فونت gta را دارد گه دارید برام لینکشو بزارید. ممنون
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
کسی فونت gta را دارد گه دارید برام لینکشو بزارید. ممنون
ممنون دادش يعقوب جان . خيلي عالي بود .![]()
منظورت از فونت چه جوريشه ؟ همين معمولي رو مي خواي يا يكي خوشگل ؟ اگه مي خواي من يدونه چند صفحه پيش گذاشتم كه خيلي زيباست و اعداد رو فارسي مي كنه . ستاره هاي خلاف رو هم تغيير ميده . ebicross جان هم چند صفحه پيش گذاشته . حتما امتحان كن .
صفحه اي كه فونت ساخت من توش هست :
[URL] http://forum.p30world.com/showthread.php?t=95296&page=162 [URL]
Last edited by mohammadrezams; 07-12-2007 at 17:38.
خواهش ميكنم![]()
بچه ها خسته نباشيد كسي پيكان نداره آدرسشو به ما بده .....خسته شدم از بس اين صفحه ها رو گشتم![]()
پيشنهاد مي كنم زياد دنبال پيكان نگردي اصلا خوشگل درستش نكردن . به هر حال اين نظر منه . الان پيدا شد اينم لينكش توي پست زير ميبينيش :
Last edited by mohammadrezams; 07-12-2007 at 19:34. دليل: پيدا كردن لينك پيكان
اينم پيكان . براي بار دوم هست كه ميزارمش لينكش هم سالمهواسه كسايي كه ماشيناي ايراني رو خيلي دوست دارن .
پيكان معموليم ساختن اما هيچ جا گير نمياد .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محمد رضا جان واقعا خيلي خيلي دستت درد نكنه ..خيلي حال دادي![]()
اگه فونت هاشو براي كامپيوتر ميخواي توي وبلاگم هست :
اينم لينك دانلودش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورت همون خطهای سبزی هست که پر میشه؟؟؟
اونی که با دوست دخترها دیده میشه Progress with Katie هست که اون Katie میتونه اسم هر دوست دخترش باشه.
هر بار دوست دخترتو ببری بیرون و رستوران یا کافی شاپی که اون دوست داره ببری این خط پر میشه.
از 50 درصد به بالا کلید ماشینشو بهت میده و 90 درصد به بالا میتونی باهاش یک قهوه ی داااااغ (Hot Coffee) بخوری...
البته با ترینر میتونی یهو اون رو 100 درصد کنی. همون ترینری که گذاشتم این کار رو میکنه.
اون FUN هم سمت راست میاد یعنی باید دوست دخترتو با دوچرخه یا موتور (FUN بالاتری داره) با یک سرعت متوسط (چون کم باشه و یا زیاد باشه FUN خالی میشه) باهاش دور بزنی تا پر بشه.
مثلا اون دختر سیاهه از تیراندازی خوشش میاد و اگر باهاش بری پیش گانگستر قرمز ها؛ اون بهشون تیر اندازی میکنه و حسابی FUNش پر میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)