تاييد ميشه ولي كو ترينر ؟!!!!باید از ترینر +151 استفاده کنی: Tab+k
تاييد ميشه ولي كو ترينر ؟!!!!باید از ترینر +151 استفاده کنی: Tab+k
بفرما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید کسی میدونه مسابقات ماشین رو چه طوری باید رد کرد؟همونی که اول بازی هست و Cesar هم شرکت کرده.اگه رمزی هست یا درون همین ترینر +151 هست بگین تورو خدا.
ممنون
دو تا رمز هست که من ازشون استفاده می کردم.
یکی رمز پایین هست که وقتی واردش می کنی تمام ماشین ها پرواز می کنن .(کنترل خودشون رو از دست می دن.)
از جمله ماشین خودت.وقتی رمز رو میزنی باید خیلی اروم حرکت کنی و با چیزی برخورد نکنی مگرنه خودت هم توی هوا معلق میشی...
Ripazha
یکی هم رمز پایین هست که وقتی واردش می کنی به محض اینکه به یه ماشین دیگه برخورد کنی طرف شوت میشه.
اگه توی مسابقات این رمز رو بزنی می تونی از پشت بزنی به ماشین رقیبات تا از مسیر منحرف بشن...
Bubblecars
ایول نکات جالبی بود ولی من بدون رمز ردش کردم .دو تا رمز هست که من ازشون استفاده می کردم.
یکی رمز پایین هست که وقتی واردش می کنی تمام ماشین ها پرواز می کنن .(کنترل خودشون رو از دست می دن.)
از جمله ماشین خودت.وقتی رمز رو میزنی باید خیلی اروم حرکت کنی و با چیزی برخورد نکنی مگرنه خودت هم توی هوا معلق میشی...
Ripazha
یکی هم رمز پایین هست که وقتی واردش می کنی به محض اینکه به یه ماشین دیگه برخورد کنی طرف شوت میشه.
اگه توی مسابقات این رمز رو بزنی می تونی از پشت بزنی به ماشین رقیبات تا از مسیر منحرف بشن...
Bubblecars
فقط اگه پول زیاد داشته باشی ، راحت تر میتونی ردش کنی .بفرما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید کسی میدونه مسابقات ماشین رو چه طوری باید رد کرد؟همونی که اول بازی هست و Cesar هم شرکت کرده.اگه رمزی هست یا درون همین ترینر +151 هست بگین تورو خدا.
ممنون
مگه پول داشته باشی چه تاثیری میذاره؟
اگه پول داشته باشي ، اول مرحله با شيف چپ ميتوني زيادش كني . هر چي هم پول بيشتري داشته باشي امتيازت بيشتر ميشه و شانس رد كردن مرحله بيشتر .مگه پول داشته باشی چه تاثیری میذاره؟
دستت درد نکنه.Bubblecars
پول من هم که نگو!
سلام
برای پول خوب از hesoyam استفاده کنید
من aezakmi برای پلیس
خوب اگه کار نکرد ببخشید چون خیلی وقته بازی نکردم
خیلی ممنون fox115
فکر کنم اون رمز اولیت + خون هم باشه
سلام
برای پول خوب از hesoyam استفاده کنیدهم خون رو کامل می کنه یه دست جلیقه ی ضد گلوله و فکر می کنم 25000 دلار پولخیلی ممنون fox115
فکر کنم اون رمز اولیت + خون هم باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)