داداش k800 تا 4گیگ ساپورت میکنه. مطمئن باش 2گیگ هیچ مشکلی براش بوجود نمیاره
داداش k800 تا 4گیگ ساپورت میکنه. مطمئن باش 2گیگ هیچ مشکلی براش بوجود نمیاره
با سلام:
لینک دانلود update servic را میشه به من بدین من نتونستم پیداش کنم.![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میخواستم ببینم آخرین ورژن نرم افزار k800 چند. و چه ویژگی هایی نسبت به نسخه های قبل داره. مال منR1KG001
سلام دوستان
امروز بالاخره یه K800 خریدم. تا اینجا که خییییییلی ازش راضی بودم. گوشیه تووووووووووووپیه.
فقط یه مشکل: من *#06# رو میزنم. این شماره فقط یک عدد 14 اضافه بر اون کد پشت گوشی و جعبه داره. این مشکلی داره؟ خود فروشنده گفت مشکلی نیست.
خواااااااهش میکنم کمک
راستی سی دی هم همراهش نبود و نوشته بود که از سایت سونی دانلود کنید. کجای سایته؟
ویندوز نمیشناسه... درایورش رو از کجا بگیرم
ویرایش
من وقتی که به پورت USB وصلش میکنم. روی گوشی FILE TRANSFER رو انتخاب میکنم و اون موقع محتوا رو نشون میده و چند تا عکس و موزیک هم از روی کامپیوترم روش ریختم و اجرا شد. سئوالم اینه که وقتی میخوام کابل USB رو در بیارم، همین که Safely remove رو رو کامپیوتر بزنم کافیه؟ اون رو میزنم بعد هم کابل رو در میارم. مشکلی نداره؟
Last edited by Sabab; 20-09-2007 at 20:10.
دوستان
من update service از سايت سوني اريكسون دانلود كردم و دقيقا همون كارهايي كه گفته بود رو انجام دادم .... برداشتن باتري و ...
ولي هيچ تغييري ايجاد نشد و هنوز R1GB001 هست .اگه ميشه يه راهنمايي بكنيد كه آخه مشكل از كجاست؟
اگه اون دو رقم آخرش فرق کنه مشکل نداره. ماله همه همین طوره
[QUOTE=Sabab;1607448]راستی سی دی هم همراهش نبود و نوشته بود که از سایت سونی دانلود کنید. کجای سایته؟
ویندوز نمیشناسه... درایورش رو از کجا بگیرم
ویرایش
من وقتی که به پورت USB وصلش میکنم. روی گوشی FILE TRANSFER رو انتخاب میکنم و اون موقع محتوا رو نشون میده و چند تا عکس و موزیک هم از روی کامپیوترم روش ریختم و اجرا شد. سئوالم اینه که وقتی میخوام کابل USB رو در بیارم، همین که Safely remove رو رو کامپیوتر بزنم کافیه؟ اون رو میزنم بعد هم کابل رو در میارم. مشکلی نداره؟[/QUOTٍٍE]
cd همراش نبود؟ مگه میشه؟
مشکلی نداره. بعضی وقتا من safely remove هم نمیزنم.
Last edited by SAEED_BARCELONA; 20-09-2007 at 22:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)