اگر اپلود را رو 3 بگذارید حذاکثر سرعت دریافت محدود به 18 میشه باید حداقل اپلود را 6 بگذارید تا از تمام پهنای باند دریافت استفاده کنید.
اگر اپلود را رو 3 بگذارید حذاکثر سرعت دریافت محدود به 18 میشه باید حداقل اپلود را 6 بگذارید تا از تمام پهنای باند دریافت استفاده کنید.
روش محاسبتون به چه شکلیه ؟؟ برای منم هر چی اپلودم کمتر باشه دانلودم بیشتره ولی خوب رشیو پایین می اد
در یو تورنت به شرطی که تو تنظیمات برنامه گزینه دیدن محدودیت سرعت در نوار وضعیت(تو بخش فارسی)را تیک دار کنید می توانید محدودیت سرعتی که گذاشتید را در نوار پایین ببینید.
موقعی که از 6 کیلو بایت سرعت را کمتر می کنید سرعت دریافت به طور اتومات محدود به 30 میشه که به هر 1 کیلوبایت کاهش ارسال 8 کیلو بایت دریافت محدودتر میشه.(برای رعایت عدالت برای کسانی که بیشتر شیر می کنند بیشتر سرعت بگیرند)
البته هیچ وقت نباید سرعت ارسال رو رو حداکثر گذاشت چون رو دریافت تاثیر می زاره مگر موقعی که دریافت کامل شده.
برای این موارد با ازمون و خطا می توانید بهترین نصبت را برای دریافت و ارسال پیدا کنید.
مثلا من دیدم اگر تا بزارم دریاغتم مشکلی ندارد ولی موقعی که رو 6 می زارم سرعت دریافتم به نصبت قبل کمتر میشه در ان موقع می فهمم که سرعت ارسال مناسب برای من 5 است.(و اگر بیشتر اجازه بده بیشتر می گذارم مثلا موقع عید که چون خلوت بود سرعت را تا 7 گذاشتم)
در ضمن علت اینکه ترکر های خصوصی یو تورنت و بعضی دیگر را قبول دارند به خاطر ارائه درست محدودیت سرعت ها و میزان دریافت و ارسال است تا ترکر الویت ها رو مرتب کند.
Last edited by zed2; 11-04-2008 at 23:50.
منظورتون نوار پایین سمت راسته که نوشته U T وقتی راست کلیک میکنی؟؟؟
خیلی ممنون
...یه مدت از سایت های خصوصی استفاده می کردم ولی الان دیگه به این نتیجه رسیدم که عمومی ها بهترند ...حداقل برای من که سرعت اپلودم پایینه
این hibernate کردن ضرری برای کامپیوتر برای مدت طولانی نداره .. چون ظاهرا کامپیوتر خاموش نمیشه چون یه راست میاد تو همون صفحه دسکتاپی که کار میکردی انگار اصلا کامپیوتر خاموش نشده .. یعنی میگم اگر hibernate این قدر راحته پس چرا اصلا باید ما shut down کنیم اصلا؟؟؟؟؟
ایا باید یو تورنت رو هم ادد کرد به جایی
ایا روشی هست که بشه بیت تورنت را هر بار با بالا اومدن سیستن توی . hibernate ,ری استارت کرد ....چون بعضی وقتا ایکون کنار تورنت ها قرمز میشه و دانلود نمیکنه ولی یه بار که تورنتو می بندم و دوباره باز می کنم درست میشه .... ولی اگر خودم نباشم که خود به خود بالا نمی اد ...یعنی تو hibernate اصلا سیستم ری استارت نمیشه که بخوام یو تورنت رو تو استارت اپ بزارم که بالا بیاد .... باید یو تورنت رو فعال کنم بعد سیستم رو تو hibernate ببرم ... هر وقت سیستم بالا بیاد یو تورنت تو همون حالت قبلیه .یعنی اگر مشکلی داشته باشه اصلا ری استارت نمیشه و همین طوری میمونه......
Last edited by isbn84; 12-04-2008 at 02:35.
سلام دوستان عزیز
بالاخره پس از حدود 6 ماه تعطیلی سایت Demonoid دوباره به حال Online درآمده است و دوستانی که در آن عضو هستند
می توانند از آرشیو عظیم آن مجددا استفاده کنند.
به شرط اعتدال ! نه ضرر نداره اما به هر حال چون يه قسمتايي هنوز فعال مي مونن جايگزين شات داون نميشه
توي اين عکس که گذاشتم جايي که بايد برنامه را اد کرد مشخصه اين جوري مشکلي پيدا نمي کني يا حداقل من مشکل پيدا نکردم
خیلی مممنون
منظورتان از U وT ان U و D بود دیگه ؟اره همان است
خواهش
سلام
اولاببخشید که زود به زود سر نمی زنم
دوم من از برنامه ای که دوستمون SHABAHPASHA معرفی کرد استفاده می کنم که در این ادرس موجود است:
و براش دستور می نویسم فلان ساعت روشن شو و چند دقیقه بعد برنامه Aclvancecl Dialer رو باز کن که دراینجا موجود است:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Name: FREE USER s/n: 4F673900 or Name: mochivseh s/n: cf675400کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که اموزش کار با اون رو با تشکر از اقای mohammad.clergyman در این ادرس میتونید ببینید:
بعد utorrent رو توش add کردم که بعد از کانکت بالا بیاد و شروع به دانلود کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در انتها هم با زمانی که به برنامه Auto power on/off داده بودم خاموش میشه
سوم برای utorrent فرقی نمیکنه از استارت اپ بیاد بالا یا بازش کنیم در هر صورت کارشو میکنه
4) اقای zed2 جان عزیز عرض کردم بنده اپلودمو روی 3k قرار دادمو سرعت دانلودم هم بین40 تا 50k است چجوری؟
خب هست دیگه دروغ بگم که برام فایده ای نداره
5) اقای isbn84 عزیز هرچه را بهر کاری ساختند hibernate جای shut down رو نمی گیره هر از چند گاهی سیستم (برای ریکاور، ریبوت یا هرچی که می گن) نیاز به shut down یا حداقل ری استارت کردن داره
و utorrent هر وقت کانکشن ارتباط به شبکه برقرار باشه بعد از چند ثانیه شروع به کار میکنه کاری به قرمز زرد یا سبز بودنش نداشته باش ولی در هر صورت میتونی با همون برنامه Auto power on/off که توعکس هم معلومه قبل از زمان خاموشی یه فرمان برای بستن این برنامه بنویسی
6) نخندیدا ! من سرعت تایپم شدیدا پایینه برای نوشتن همین چند خط حدود 2 ساعت وقت گذاشتم
تا بعد............................................ ................................
من از حالت استاندارد یو تورنت گفتم .مال شما رو نمی دونم چطوری تغییر دادین ولی مال من در حالت استاندارد موقعی که رو 3 باشه محدودیت دریافت رو 18 است.
Last edited by zed2; 12-04-2008 at 23:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)