دوست عزیز مشکل اینجاست که توی زبون ها فارسی نداره . مثل XP نیست که تیک بزاری و فارسی هم اضافه کنه .
راستی یه مشکل دیگه :
من تا چند وقتی پیش ویندوز XP داشتم و بدون مشکلی به اینترنت وصل میشدم .
ولی حالا که کارت گرافیک جدیدگرفتم ، ویندوز ویستا نصب کردم . دیشب با سیدی راه انداز مودم تونستم به اینترنت وصل بشم . ولی امروز صبح که اومدم امتحان کنم دیدم ارور 797 میده .
بعد که رفتم داخل Device Manager دیدم جلوی مودم یه علامت ! زده . دوباره خواستم مثل دیشب عمل کنم ولی نمیشد . یعنی میشناسه ولی باز هم مشکل داره .
به یکی از دوستام که گفتم ، گفت باید درایور مخصوص ویستا رو واسش بگیری و نصب کنی .
منم نمیدونستم از کجا باید گیر بیارم .
اگه لینک دانلود یا راه حلی دیگه ای سراغ دارید منو راهنمایی کنید .
راستی مارک مودم من اینه : Zoltrix Smart Spirit ( Dial Up
ممنون
والا دوست عزیز من تا حالا چند بار ویستا نصب کردم همیشه بعد از نصب فارسی رو داشته و دیگه لازم نبوده که اون تیکی رو که شما میگین زده باشم. تو اون قسمتی که گفتم شما مطمئنی که فارسی(Persian) نیستش؟
در مورد مودم هم عرض کنم که این لینک درایورش برای ویستا 32 بیت:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجمشم 460KB
فقط یه نکته ای رو بگم بد نیست. این درایور یه کم مشکل داره. من تو ویستای قبلی نصبش کردم و مشکلی نداشت. اما تو ویستای جدید نصب میشه و کار میکنم اما وقتی کامپیوتر رو خاموش میکنی دفعه بعد دوباره همین علامت زردی که میبینی میاد جلو. واسه همین باید از اول نصبش کنی. من مدتیه با همین مودمی که شما داری و همین درایوری که آدرسش رو گذاشتم دارم اینجوری سر میکنم و منتظر درایور جدیدم