من حتی از سرور داخلیم افت دارم چه برسه به خارجی ، هرشبم که 9 به بعد اقت عحیبی پیش میاد حتی رو LTE هم همین طوره
من حتی از سرور داخلیم افت دارم چه برسه به خارجی ، هرشبم که 9 به بعد اقت عحیبی پیش میاد حتی رو LTE هم همین طوره
هر شب این داستان تکرار میشه، کلا پینگ تایم میره بالا و به شدت تایم اوت میده، پشتیبانی هم که زنگ میزنی اول انکار میکنه بعد میگه شبکه شلوغ همه شرکتا شبکه شون شلوغ بشه تایم اوت دارن!!!!!!!
سلام
پینگ سرویس من خیلی خووووب شده
نمیدونم چرا عکسا آپلود نمیشن ولی با speedtest شده 30ms و وقتی هم با 8.8.8.8 و 8.8.4.4 پینگ میگیرم یه چیزی بین 65 تا 77 شده!
امیدوارم همینجوری بمونه![]()
سلام یک تست سرعت از testmy بزارید ممنون می شم، مثل من روی سرور آلمان باشه و Multithread هم off ببینیم همون سرعتی که خریدید رو میده یا حداقل نزدیکش رو، من با پیشگامان هیچوقت بالای 4مگ نرفتم با این حال که 16 سرعتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by farshad_scientist; 05-02-2020 at 13:23.
فانوس نداشده این بی فانوسا رو ساییدم نت کلا تعطیله
چی شده.نت من خوبه.
چنده سرعتت. افت با وی پی ان داری یا با سرور داخلی.
چقدر افت داری.
مقطعی هست یا چند وقته پیدا شده.
بعدش درست شد ممکنه برات همین باشه و دارن تنظیماتی رو ست میکنن.
نت من از دیروز صبح قطعه مودمم لینک نداره بعد کلی زنگ زدم تا اینکه اعتراف کردن مشکل از سمت خودشونه!!!!! حداقل با 5 نفرشون حرف زدم میگفتن از سمت مخابراته ، بعد کلی گشتم شماره MDF مخابرات رو پیدا کردم زنگ زدم میگه ما اصلا مشکلی نداریم!!!!!!!!!!!!!
سر همون قضیه جابجایی پورتا هست دوباره، هنوز اون 6 روز رو که قطع بود بهم اضاافه نکردن دوبرابرش رو که باز دوباره قطع شده ملومم نیست زود درست شه .......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)