تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 168 از 419 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178218268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 4183

نام تاپيک: تاپیک جامع مودم های 3G و 4G ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...)

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مودم روشن نمیشه اصلا چون افت برق داره طول زیاد usb
    بستگی داره به چی بخوای وصلش کنی من یه روتر دیلینک دارم با همون افزایش طول یو اس بی ده متری وصل کردم روشن هم شد کار هم کرد ولی بعضی روترها حتی اگه نیم متری هم بگذارید از کار میافته مثل روتر تی پی لینک3220 البته فکر کنم اگه واسه کامپیوتر میخوای از هاب های سیم دار برقی هم بتونی استفاده کنی ولی خوب هزینه اش زیاد میشه
    خب من امروز ازمایش میکنم . محاسبه کردم که با 10 متر هم حل نمیشه رفتم یه کابل y شکل به مینی usb پیدا کردم 8 متر بعد سر مینی usb رو وصل کردم به یک هاب اداپتور دار و بعد یک کابل 5 متری افزایش usb وصل کردم به هاب . یعنی تقریبا 13 متر شد .هارد اکسترنال 2.5 اینچی که به درستی کار میکنه مودم هم کار میکنه اما باید ببینم شب سرعت چجوری میشه
    Last edited by AMIR-AIRGUNNER; 22-11-2016 at 13:15.

2. این کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سعی کنید از کابل یو اس بی تری استفاده کنید، کیفیتش بهتره

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام من یه مودم DWM-157 D1 خریدم ولی اصلا 3G سرعت نداره خیلی حالمو گرفته خدایی با گوشی موبایلم که نوت 4 هست سرعت کاملا فرق میکنه حتی وقتی جای مودم و گوشی کاملا یکسان هست آنتن دهی هم چک میکنم مودم بیشتر از گوشی میده ولی سرعت حتی به 100 کیلوبایتم نمیرسه... کابل افزایش طول هم زدم و مودم رو دور اتاق چرخوندم یه جاهایی سرعت اونم فقط لحظه ای بالاتر میره ولی هنوز به حد گوشی نمیرسه پشیمونم خدایی از خریدن این مودم خواهش میکنم اگه راه حلی هست بهم بگید ممنون. ضمنا میزارن آنتن دهی هم حدود -75 دسیبل هست ولی ربطی نداره یه جاهایی انتن دهی 85 میشه ولی سرعت بجای بدتر شدن بهتر میشه. همچنین WCDMA Only گذاشتم

Device Information:
    Device type:HSPA+ 21/5.76
    Device ModelWM-157
    Application port:COM6
    IMEI:359564058647837
    IMSI:432111600380426
    Firmware version:V4.0.2MES
    Ip address:20.30.0.84
    DNS: domain.name
    Installation path:C:/Program Files (x86)/D-Link Connection Manager
    ------------------------------------------
    Operator Information:
    PIN code Status:Ready
    Network selection mode:Auto
    Network mode:
    Signal Strength:-75 dBm
    Network Status:
    CS network registration:Registered, home network
    PS network registration:Registered, home network
    PS network attachment:Attached

فریمور هم اصلا واسه مدل D1 پیدا نکردم
    Last edited by Memonex; 23-11-2016 at 01:22.

اگه نباشه جاش خالی می مونه TRACKER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام دوستان

مودم های جیبی و رومیزی، تو نحوه دریافت سیگنال و سرعت و این چیزام با هم فرقی دهرند، یا تنها تفاوتشون تو سایز و منبع برقشونه؟

مدل های مد نظر Huawei B315 و Huawei E8372

برا من فقط سرعت مهمه چون بیشتر برای دانلود نامحدود شبانه میخوام، و در مواردی که بیرون از خوابگام(دانشجو هستم) با گوشی میرم (شهر تبریز، همه جا 4G ولی خبر از فرکانس ها ندارم)

نظرتون چیه ؟

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام من یه مودم DWM-157 D1 خریدم ولی اصلا 3G سرعت نداره خیلی حالمو گرفته خدایی با گوشی موبایلم که نوت 4 هست سرعت کاملا فرق میکنه حتی وقتی جای مودم و گوشی کاملا یکسان هست آنتن دهی هم چک میکنم مودم بیشتر از گوشی میده ولی سرعت حتی به 100 کیلوبایتم نمیرسه... کابل افزایش طول هم زدم و مودم رو دور اتاق چرخوندم یه جاهایی سرعت اونم فقط لحظه ای بالاتر میره ولی هنوز به حد گوشی نمیرسه پشیمونم خدایی از خریدن این مودم خواهش میکنم اگه راه حلی هست بهم بگید ممنون. ضمنا میزارن آنتن دهی هم حدود -75 دسیبل هست ولی ربطی نداره یه جاهایی انتن دهی 85 میشه ولی سرعت بجای بدتر شدن بهتر میشه. همچنین WCDMA Only گذاشتم

Device Information:
    Device type:HSPA+ 21/5.76
    Device ModelWM-157
    Application port:COM6
    IMEI:359564058647837
    IMSI:432111600380426
    Firmware version:V4.0.2MES
    Ip address:20.30.0.84
    DNS: domain.name
    Installation path:C:/Program Files (x86)/D-Link Connection Manager
    Operator Information:
    PIN code Status:Ready
    Network selection mode:Auto
    Network mode:
    Signal Strength:-75 dBm
    Network Status:
    CS network registration:Registered, home network
    PS network registration:Registered, home network
    PS network attachment:Attached

فریمور هم اصلا واسه مدل D1 پیدا نکردم
    احتمالا زیاد به خاطر تکنولوژی دی سی هست چون موبایلتون حالت دو فرکانس رو ساپرت می کنه بهتر از مودم عمل می کنه
    مودمتون دی سی ساپرت نمی کنه لذا معمولا تری جی موبایل از مودمهای تری خالی بهتره اما همه مودم های 4 جی در حالت تری جی از دی سی ساپرت می کنه

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk

7. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام دوستان

مودم های جیبی و رومیزی، تو نحوه دریافت سیگنال و سرعت و این چیزام با هم فرقی دهرند، یا تنها تفاوتشون تو سایز و منبع برقشونه؟

مدل های مد نظر Huawei B315 و Huawei E8372

برا من فقط سرعت مهمه چون بیشتر برای دانلود نامحدود شبانه میخوام، و در مواردی که بیرون از خوابگام(دانشجو هستم) با گوشی میرم (شهر تبریز، همه جا 4G ولی خبر از فرکانس ها ندارم)

نظرتون چیه ؟
    مودم های جیبی و رومیزی، تو نحوه دریافت سیگنال و سرعت و این چیزام با هم فرقی دارند، یا تنها تفاوتشون تو سایز و منبع برقشونه؟ تو امکانات؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مودم های جیبی و رومیزی، تو نحوه دریافت سیگنال و سرعت و این چیزام با هم فرقی دارند، یا تنها تفاوتشون تو سایز و منبع برقشونه؟ تو امکانات؟
    من هم مودم B315 دارم و هم مودم E3372 . در موقعیت کاملاً یکسان هردو رو تست کردم (پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین تاپیک) . مودم E8372 هم که مشابه E3372 هست به استثنای اینکه مدل E3372 وایفای نداره .
    اگر به تستها دقت کنید از نظر قدرت آنتن بین B315 و E3372 تفاوتی باهم ندارن و یا خیلی نامحسوس هست ولی مودم B315 احتمالاً به خاطر سخت افزار قویتر سرعت بهتری میده .

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

من هم مودم B315 دارم و هم مودم E3372 . در موقعیت کاملاً یکسان هردو رو تست کردم (پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین تاپیک) . مودم E8372 هم که مشابه E3372 هست به استثنای اینکه مدل E3372 وایفای نداره .
    اگر به تستها دقت کنید از نظر قدرت آنتن بین B315 و E3372 تفاوتی باهم ندارن و یا خیلی نامحسوس هست ولی مودم B315 احتمالاً به خاطر سخت افزار قویتر سرعت بهتری میده .
    ممنون از پاسخگوییتون

پس بهتره برم سراغ B315 و اگه شد یه آنتن اضافه کنم

یه سوال بپرسم، ایرانسل غیر از اون محدودیت 60گیگابایتی تو سه ساعت، محدودیت دیگه ای مثل کاهش سرعت و این چیزا داره؟؟

راستی، این مودم قابلیت قفل روی فرکانس رو داره؟
    آخه تو پست قبلی هم نوشتم، دانشجوم و خوابگاهی، برا همین میخوام مودم رو روی یه فرکانس پایدارتر و خلوت تر قفل کنم تا سرعت بهتری بگیرم (البته بیشتر دنبال دانلود شبانه ایرانسلم)
    پیشنهادی دارید؟

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان از بین مودم های b315 ' mr200 و dwr-953 کدوم رو پیشنهاد میکنید. آیا واقعا دی لینک ارزش قیمت دو برابریو داره؟ میخوام توی خونه هم آنتن خوب بده و بیشترین سرعت 4G رو تحویل بده

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از پاسخگوییتون

پس بهتره برم سراغ B315 و اگه شد یه آنتن اضافه کنم

یه سوال بپرسم، ایرانسل غیر از اون محدودیت 60گیگابایتی تو سه ساعت، محدودیت دیگه ای مثل کاهش سرعت و این چیزا داره؟؟

آخه تو پست قبلی هم نوشتم، دانشجوم و خوابگاهی، برا همین میخوام مودم رو روی یه فرکانس پایدارتر و خلوت تر قفل کنم تا سرعت بهتری بگیرم (البته بیشتر دنبال دانلود شبانه ایرانسلم)
    پیشنهادی دارید؟
    ایرانسل غیر از اون محدودیت 60گیگابایتی تو سه ساعت، محدودیت دیگه ای مثل کاهش سرعت و این چیزا داره؟؟
    منظورتان از محدودیت ، محدود شدن به خاطر دانلود زیاد هست ؟ فعلاً محدودیتی به خاطر دانلود زیاد تا الان اعمال نکرده ، لااقل برای من اینطور هست .

با برنامه Toolbox for Huawei Router with HiLink میتونید روی فرکانس مورد نظر قفل کنید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •